maldin1 написа:Ако искаш да ти отговоря на тези въпроси да започвам.емо73канар написа:Само да попитам кой е весника и можели някаква снимчица на автора.
Феновете на нафтата като са такива мъже що незастанат мъжки пред раководството и ниги попитат защо миналата година си продадоха мястото на равда,защо Чилика си тръгна ,защо футболисти от които се иска да вкарат отбора в Б гр получават 250-300 лв +100 премия за победа,защо играят на село след като са отбора на Бургас.След като получите адекватни отговори на тези въпроси и останете доволни ,моля пак заповядаите тук да ревете ,НО ДОТОГАВА ГРАБВАИТЕ МРЕЖИТЕ И ВЪТРЕ В МОРЕТО ЗА РИБА.![]()
![]()
![]()
п.п.Желко ние феновете на най старият отбор в БГ ще се постараем да страдаш ДОЛЕН ПЛАЗМОДЕЙ.![]()
![]()
Значи 1-во Чиликов е к*рва и отива там където има пари,в момента явно в отбора няма тези пари за които той би останал в отбора.Второ толкова са възможностите(откъде имаш тази информация за тези пари не ми е ясно![]()
![]()
) толкова плащат,вашите футболисти да не взимат по 10 000 лева на месец ? На последния ще ти отговоря с контра въпрос - Вие защо играете на стадиона край бирената фабрика? И мисля да ти отговоря междудругото,играете там заради милостта на държавата и на община Пловдив.Иначе щяхте да обикаляте селата около Пловдив като сирачета.Пак ти казвам имаше достатъчно мотиви нито Бойко нито кмета ви да ви дава този стадион при сегашното положение.И не най-накрая Събев е доста по-умен и с така да кажем малко повечко възможности от вашия селски(който наистина е СЕЛСКИ и не знам как го търпяхте 10 години), че да си опече работата и да вземе 2-ри стадион в Бургас без пари не и без любезното съдействие на Община Бургас и кметовете Йоан Костадинов и сегашния Николов.Стана ли ти ясно защо някой играят на "техния" си стадион заради благоволията на премиера и защо ние не играем на нашия ?
Понеже тази година явно ние сме виновни,че няма да влезете в "Б" група,отговори ми миналата защо не влязохте и кой ви беше виновен тогава?