Зам. главен редактор
ЖЕЛЮ СТАНКОВ
editors@temasport.com
Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всички искаме канарчетата в А, но не по този начин!
Е кое от нещата, които е написал човека не са истина? Че ЦКБ е банката на ДПС знае цяла България. За смешната дузпа със Съединение ли лъже? Или за момичето ударено от бомбичка? Или за боя преди мача след който дори има човек в затвора в момента? Или за смешно прекратения мач на нафтата, от който има клипче дори? Или че нахлухте 2-3 пъти без последици? Или, че "гостувате" на собствения си стадион? Странно нещо е тва българина, вместо да си види проблемите и да направи нещо да си изчисти името, вади поредното оправдание и заравя главата в пясъка...
Само истински нефтохимици могат да модерират други нефтохимици!
Форца Първа Атомна Козлодуй! АЕЦ Белене завинаги в Б!
Форца Първа Атомна Козлодуй! АЕЦ Белене завинаги в Б!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
JohnDoe написа:Е кое от нещата, които е написал човека не са истина? Че ЦКБ е банката на ДПС знае цяла България. За смешната дузпа със Съединение ли лъже? Или за момичето ударено от бомбичка? Или за боя преди мача след който дори има човек в затвора в момента? Или за смешно прекратения мач на нафтата, от който има клипче дори? Или че нахлухте 2-3 пъти без последици? Или, че "гостувате" на собствения си стадион? Странно нещо е тва българина, вместо да си види проблемите и да направи нещо да си изчисти името, вади поредното оправдание и заравя главата в пясъка...
Проблемите на Нафтата е добре да си ги решават те, а не да търсят виновник в лицето на Ботев. Ако изброените от теб инциденти са "ексцесии", то ти разбираш от фенски изцепки колкото и от атомна физика. ЦКБ и КТБ едно и също ли е? Пълна шитня е тази статия, явно като отговор на тази на Зарков.
Не натискайте ТУК!
Ами и такива статии ще има, помислете само , колко "по-удобен" е Нефтохимик пред Ботев за някои хора. Обаче понеже такава статия е трябвало да се напише а "материал" няма , голямо "смукане от пръстите е било".
Лично аз мисля че, нафтата от "Б" група по-нагоре неможе да отиде. Това май го усещат и техните ръководители.
Лично аз мисля че, нафтата от "Б" група по-нагоре неможе да отиде. Това май го усещат и техните ръководители.
Митко Трендафилов бил подбутнал съдията (колко мило) 

JohnDoe написа:Е кое от нещата, които е написал човека не са истина? Че ЦКБ е банката на ДПС знае цяла България. За смешната дузпа със Съединение ли лъже? Или за момичето ударено от бомбичка? Или за боя преди мача след който дори има човек в затвора в момента? Или за смешно прекратения мач на нафтата, от който има клипче дори? Или че нахлухте 2-3 пъти без последици? Или, че "гостувате" на собствения си стадион? Странно нещо е тва българина, вместо да си види проблемите и да направи нещо да си изчисти името, вади поредното оправдание и заравя главата в пясъка...
Споко,скоро ще разберат истината,или може би я разбират,ама не им оттърва,но то си е за тяхна сметка

- Boksiorcheto
Е,то беше ясно,че Ботев ще им помогнат съдийте,защото те не са удобни за "В" група. Просто БФС иска да ги "махне" от "В" група,защото те ще създават само неприятности и организационни проблеми,за което жълто-черните не са виновни! Имам предвид,че просто много трудно отборите от "В" група ще посрещнат толкова голяма гостуваща агитка,като тази на Ботев. Първо във няколко мача домакинствахте във Пловдив,за което вие не сте виновни,защото просто съперникът не може да ви побере,но принципно трябва да се пише служебно за вас. Та така. Ботев не е удобен за "В" група,защото фенската маса си казва думата,а друг е въпросът,че ако съдиите ги порежат,те ще нахлуят на терена и тогава не ми се мисли..... За това съдиите ги подпират(тънко),но си ги подпират. Нефтохимик - вие нямате вина,просто това е съдбата на един по-голям отбор от вас
. Защото каквото и да си говорим(нищо,че съм от Локомотив) Ботев е голям отбор за бг стандартите,както и Локомотив
. Също според мен Ботев има отбор за Б група и без съдийската помощ също ще може да се качи,само че разликата сега мисля,че щеше да е по-малка от 8 точки за Ботев. Примерно 3-4 точки щяха да са по-напред,но това няма значение. Та от Нефтохимик и да реват - НЯМА СМИСЪЛ! Догодина може би ще се качите при професионалистите. Аз знаех още от началото,че Ботев ще станат 1ви. А между другото колко отбора се качват от "В" във "Б",че си нямам идея?

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- botev_zapad_1912
- Контакти:
Много сте жалки, като спукахте гуми и взехте да ревете с/у нас
, а за кво дпс говорите като на стадиона идват политици да помагат от герб-областния; вмро-кмета; сдс-зам.кмета по спорта.

- publicimage
- Контакти:
прехвърлих през няколко реда набързо и това са си пълни глупости... кое е смешното печатно парцалче ощетяващо природата със съществуването си?
Изкривени факти за една тенденциозна статия. Авторчето ще има повече успех ако пренарежда абзаци за студентски реферати.
Изкривени факти за една тенденциозна статия. Авторчето ще има повече успех ако пренарежда абзаци за студентски реферати.