Марица-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Re: Марица-Ботев

Мнениеот pucky » 20 окт 2010 13:28

а бе, кво се нахвърлихте върху човека ... като коне с капаци сте. има си мнение и това е. к'во, ще отречете че в съединение съдията не ни подпираше на 100%? на мен ми стана тогава направо неудобно ... на домакинските мачове също свирят малко пресилени фалове за нас(при гостуванията обаче тоя момент го няма; явно домакинския фактор винаги ще е налице в бг) ... айде да не ставаме като едни други отбори. в интерес на истината тея неща ги отдавам на името бпфк, на фенската маса и на това, че имаме "канари" тук и там, които ако наистина пускат някакви връзки, го правят поради фенщината си, а не заради финикийски знаци. не сме толкова богати в момента като клуб(а и парите са ясни, ако някой нещо пробва с негови лични средства, това си е за негова сметка), за да си позволяваме разточителство и то на ниво В група. виждате с какви отбори играем. тези, които ни се водят конкуренти почват да се спъват още преди да се е преполовил сезона.
на нафтата само ще кажа, че мачовете където изгубиха точки - харманли и съединение, си бяха самите те виновни. имат претенции за мача със свиленград и с димитровград(там и ние имахме, но бихме и затова не се разбучахме), но ние кво да направим ... сигурно трябва да загубим някой "предварително ясен мач"(с маричката съвсем спокойно можехме да загубим точки, а уж бил "ясен"), за да млъкнат ли? ми няма да стане ... ще си реват, щото е по-лесно да се търсят проблемите навън, отколото вътре.

Върни се в “Ботев”