Ботев Пд - Мечтата на живота ни!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Re: ТОЙ НЕ УМИРА

Мнениеот pucky » 20 окт 2010 10:23

nesto написа:
botev_1912 написа:Без да обиждам Цскато, не мисля, че за тях е възможно да минат по нашия път!
Просто при тях феновете които обичат титлите, а не отбора са прекалено много.
Вторият фактор е че управата на фенклуба им е платена, а във В група - няма да има парички за публиката!

Тук си много прав,просто трябва да отпишат няколко години,ама ЦСКА и Левски ако не се борят за титлата,феновете им ще полудеят.За разлика от нас,пловдивските фенове,които сме свикнали и да страдаме ,и да се радваме, просто защото обичаме отбора си в каквото и състояние да е той,при тях е важна титлата и ако не се преследва тя,всичко свършва :?

... ами ако някой ден успеят да превъзмогнат това, може би бг футбола ще тръгне нагоре. освен това не само клубовете, но и тези които са в бфс трябва да разберат, че когато създадеш равни условия, тогава най-стойностните ще "избуят" и сами ще си намерят мястото - първо в българия, а след това(защо не) и в европа. погледнете какво правят румънците в клубния си футбол ...

Потребителски аватар
djeri
Контакти:

Мнениеот djeri » 20 окт 2010 10:29

Страхотно написано.Нека колкото се може повече хора разберат какво означава
БОТЕВ ПЛОВДИВ и какво означава да отиваш на мач на любимият отбор със децата си
и да изпитваш истинско удоволствие от факта че си на стадиона.
Имам двама сина /на 5г и на 3г/и едва тази есен са вече с мен на Колежа,защото
исках първото им докосване до БОТЕВ ПЛОВДИВ да е точно с този СВОБОДЕН и носещ
радост на хората отбор,а не с онова уродливо селско недоразумение.
ОБИЧАМ БОТЕВ ПЛОВДИВ.
Първи се родихме,последни ще умрем!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 20 окт 2010 10:40

Много точна статия! Надявам се, обаче, да я прочетат и феновете на Нефтохимик. Моите уважения към тях, но те са далеч от нас! И да знаят, че ние искаме 100% футбол, без никакви схеми, това е идеята ни! Затова и пълним стадионите и пеем по 100 минути!
Обичам Ботев!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

vanchev
Контакти:

Мнениеот vanchev » 20 окт 2010 10:48

Едно голямо БРАВО на автора на статията! Истината е, че ние обичаме отбора си, а не групата в която играе. Нямам търпение до следващия мач на любимия ми отбор. Сигурен съм, че след 2 години ще се върнем там където ни е мястото - А група и ще сме отбор с който всички ще се съобразяват. Напред мой БОТЕВ !!!

Потребителски аватар
since1912
Контакти:

Мнениеот since1912 » 20 окт 2010 11:13

Поздравления за автора! Страхотна статия. Позволявам си да предложа на вашето внимание и една друга статия, която скоро прочетох и ме развълнува:
http://kry4mi.com/za-botev-plovdiv-s-lubov/
Първи се родихме, няма да умрем!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 20 окт 2010 11:31

Няколко пъти прочетох писанието на Зарков и не разбирам какво общо има то с БПФК?
Само скрити (дали платени, дали подшушнати, дали пък само за едната червена идея (най-малко вероятно) - когато става въпрос за Зарков, винаги трябва да се има едно на ум) послания към т. нар. "червена общественост", кодове, препратки..., ала-бала, а ние сме само за фон, илюстрация... като в приказката "слушай дъще, сещай се снахо"...
Дори, за мен е унизително името на Ботев да бъде ползвано като аргумент в разни мръсни битки разиграващи се край и около цесекату :evil:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 20 окт 2010 11:43

Брато в тази статия се говори с възхищение за Ботев Пловдив, като пример за подражание.....
Ти май си единствения човек, който не хареса написаното.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 20 окт 2010 11:54

botevist1912 написа:Брато в тази статия се говори с възхищение за Ботев Пловдив, като пример за подражание.....
Ти май си единствения човек, който не хареса написаното.

Надявам се, да не съм единственият, доловил скрития подтекст.
И защо, когато се борихме с Христолов и имахме нужда от медийна подкрепа, същият тоя - Зарков, ни заклейми като лумпени затриващи собствения си клуб, а сега, когато сме му изгодни като "вода в неговата мелница" ни величае?
И някой задава ли си въпроса, какво прави Зарков на мач на Ботев, пък бил той градско дерби, дали ни идва на крака от възхищение от успеха на нашето дело или пък заради конфорта, който предлага стадион "Марица"?
Всичко при тези драскачи и писачи е интерес, и келепирщина.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 20 окт 2010 12:17

bulgaro написа:Няколко пъти прочетох писанието на Зарков и не разбирам какво общо има то с БПФК?
Само скрити (дали платени, дали подшушнати, дали пък само за едната червена идея (най-малко вероятно) - когато става въпрос за Зарков, винаги трябва да се има едно на ум) послания към т. нар. "червена общественост", кодове, препратки..., ала-бала, а ние сме само за фон, илюстрация... като в приказката "слушай дъще, сещай се снахо"...
Дори, за мен е унизително името на Ботев да бъде ползвано като аргумент в разни мръсни битки разиграващи се край и около цесекату :evil:

Приятелю, не знам какви са скритите послания на въпросния журналист но явните послания на статията са, че Ботев е велик клуб с велика, уникална публика.
Статията е публикувана в днешния брой на "7 дни спорт" и сутринта докато я четях настръхнах.

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 20 окт 2010 12:19

Месершмит написа:
bulgaro написа:Няколко пъти прочетох писанието на Зарков и не разбирам какво общо има то с БПФК?

Приятелю, не знам какви са скритите послания на въпросния журналист но явните послания на статията са, че Ботев е велик клуб с велика, уникална публика.
Статията е публикувана в днешния брой на "7 дни спорт" и сутринта докато я четях настръхнах.

Точно, почуствах се горд и много развълнуван Канар!

Върни се в “Ботев”