Марица-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vanchev
Контакти:

Re: Ботев би в пловдивското дерби

Мнениеот vanchev » 17 окт 2010 19:57

Получи се много здрав мач на много тежък терен. За съдията - свиреше 60 на 40 за Марица раздаваше пресилени картони на нас, а тях ги жалеше. Манчев бе контузен с много грубо влизане, но съдията се уплаши и не показа картон. За публиката - отново невероятна - създаде страхотна атмосфера и най важното нямаше никакви изцепки. За Нефтохимик - отново се исказват неподготвени т. е. на калпав ... и тн.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 17 окт 2010 19:58

Elland написа:
Corwin написа:Късметът извади Ботев, някой отново е рязал Нафтата, а те отново са се изложили като кифладжии ('нашият клуб не е по-малко именит от Ботев').
Не знам за другите мачове, но в този определено Ботев бяха по-слабият отбор.

Пич най-малкото силните години на Нефтохимик са били 92-2000,а не като Ботев 60-те.Я погледни в последните години баланса Ботев - Нефтохимик незавсимо кой е домакин и кой гост,баланса Нефтохимик - ЦСКА,Левски,Литекс,Славия,пр и Ботев - ЦСКА,Левски,Литекс,Славия и пр както и спечелените купи!

1 второ място в шампионата и един загубен финал, това ви е, ние имаме 3 загубени финала и 3 трети места, и в слаби периоди...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 окт 2010 20:04

Elland написа:А иначе е ясно,че никой от феновете на Ботев няма да признае дори и малко,че ги подпират стабилно.Някой от тях на мача с Тунджа дето бихме 12:0 да беше щеше да умре от смях.При 6-7:0 някакви измислени картони и несъществуващи засади (не примерно по 20-30 см,а по 1-1.5м.),в Съединение пак мега неадекватните засади.Изгарям от желание да дойде мача между двата отбора и не ми пука дори да паднем с 0:50 искам да видите начина,по който ще победите!Може да ме нареждате,да мислите обратното,но МИ ПОМНЕТЕ ДУМИТЕ!

Добре,кажи ми колко мача на Ботев си гледал,за да твърдиш,че съдиите ни подпират?Така наизуст да се говори е много лесно!Мога да ти кажа,че единственото подпиране досега беше дузпата срещу Съединение,която ние не вкарахме!Това е и единствения мач,в които не победихме!А твоя отбор ми прави впечатление с постоянните си издънки като гост!И с постоянното реване от съдиите!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

J.R
Контакти:

Мнениеот J.R » 17 окт 2010 20:06

съдията беше супер неадекватен.много лошо впечатление ми направиха марица-ок, хвърлят се на 300%-браво за което,ама то не беше провокации срещу наши играчи,симулации,гмуркания в наказателното ни поле за дузпи,като само това не свири срещу нас.също така имаше доста буфери на централната трибуна и като удариха греда марица и пропуснаха няколко положения щяха да си изядат ушите от яд.ама нека-да го лапaт!!!
Последна промяна от J.R на 17 окт 2010 20:09, променено общо 1 път.

J.R
Контакти:

Мнениеот J.R » 17 окт 2010 20:09

тези които имат повод да се оплакват сме ние.колко вече ни стахана контузените футболисти.от днескашния мач манчев си отива за дълго в лазарета.от предишните пак по един контузен на мач.

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 17 окт 2010 20:09

Elland написа:
Corwin написа:Късметът извади Ботев, някой отново е рязал Нафтата, а те отново са се изложили като кифладжии ('нашият клуб не е по-малко именит от Ботев').
Не знам за другите мачове, но в този определено Ботев бяха по-слабият отбор.

Пич най-малкото силните години на Нефтохимик са били 92-2000,а не като Ботев 60-те.Я погледни в последните години баланса Ботев - Нефтохимик незавсимо кой е домакин и кой гост,баланса Нефтохимик - ЦСКА,Левски,Литекс,Славия,пр и Ботев - ЦСКА,Левски,Литекс,Славия и пр както и спечелените купи!

Пич, абсолютно неадекватен си. Разликата между нашите два клуба в исторически план е като между кон и кокошка, вземи се позаинтересувай малко.

Принципно Нафтата са ми симпатичен клуб, защото имаха много хубав отбор от юноши навремето, но мрънкането им вече дойде в повече. Доста добър повод за оправдания си намериха от ръководството им. Не съм им гледал мачовете и може да имат основание в някои ситуации, но подобно реване не им отива. Та те почнаха още преди да е почнало първенството.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

IvanG73
Контакти:

Мнениеот IvanG73 » 17 окт 2010 20:10

vanchev написа:Получи се много здрав мач на много тежък терен. За съдията - свиреше 60 на 40 за Марица раздаваше пресилени картони на нас, а тях ги жалеше. Манчев бе контузен с много грубо влизане, но съдията се уплаши и не показа картон. За публиката - отново невероятна - създаде страхотна атмосфера и най важното нямаше никакви изцепки. За Нефтохимик - отново се исказват неподготвени т. е. на калпав ... и тн.

Пак си гледал някой друг мач!!! Ако съдията беше свирил в полза на Марица нямаше да победите в този мач!!!! Ако искаше да подпира Марица онова положение в което вашия вратар спъна нападателят на Марица в наказателното поле щеше да го свири дузпа а не да дава жълт картон за симулация!!! И щеше да стане 2-2 а както бяхте с 10 човека нямаше какво да направите!!!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 17 окт 2010 20:13

IvanG73 написа:
vanchev написа:Получи се много здрав мач на много тежък терен. За съдията - свиреше 60 на 40 за Марица раздаваше пресилени картони на нас, а тях ги жалеше. Манчев бе контузен с много грубо влизане, но съдията се уплаши и не показа картон. За публиката - отново невероятна - създаде страхотна атмосфера и най важното нямаше никакви изцепки. За Нефтохимик - отново се исказват неподготвени т. е. на калпав ... и тн.

Пак си гледал някой друг мач!!! Ако съдията беше свирил в полза на Марица нямаше да победите в този мач!!!! Ако искаше да подпира Марица онова положение в което вашия вратар спъна нападателят на Марица в наказателното поле щеше да го свири дузпа а не да дава жълт картон за симулация!!! И щеше да стане 2-2 а както бяхте с 10 човека нямаше какво да направите!!!

Явно ти си гледал друг мач,имаше жълт картон за симулация на играч на Марица.Така се беше хвърлило момчето,че чак жал ми стана за него да не се контузи.Друго положение за което намекваш,нямаше.
12 март 1912 г.

Изображение

IvanG73
Контакти:

Мнениеот IvanG73 » 17 окт 2010 20:13

J.R написа:съдията беше супер неадекватен.много лошо впечатление ми направиха марица-ок, хвърлят се на 300%-браво за което,ама то не беше провокации срещу наши играчи,симулации,гмуркания в наказателното ни поле за дузпи,като само това не свири срещу нас.също така имаше доста буфери на централната трибуна и като удариха греда марица и пропуснаха няколко положения щяха да си изядат ушите от яд.ама нека-да го лапaт!!!

А ти как мислиш че навсякъде където гостувате ще ви играят балет и няма да има провокации ли???? Това че сте Ботев няма никакво значение и не ви дава право да очаквате някакъв реверанс от другите отбори!!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 окт 2010 20:14

IvanG73 написа:
J.R написа:съдията беше супер неадекватен.много лошо впечатление ми направиха марица-ок, хвърлят се на 300%-браво за което,ама то не беше провокации срещу наши играчи,симулации,гмуркания в наказателното ни поле за дузпи,като само това не свири срещу нас.също така имаше доста буфери на централната трибуна и като удариха греда марица и пропуснаха няколко положения щяха да си изядат ушите от яд.ама нека-да го лапaт!!!

А ти как мислиш че навсякъде където гостувате ще ви играят балет и няма да има провокации ли???? Това че сте Ботев няма никакво значение и не ви дава право да очаквате някакъв реверанс от другите отбори!!!

Никой нищо не намеква,а ти се поуспокой малко.
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”