Фенове на Ботев прекратиха контролата със Спартак

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Meto_1912

Фенове на Ботев прекратиха контролата със Спартак

Мнениеот Meto_1912 » 28 фев 2009 18:44

Изображение

Фенове на Ботев прекратиха контролата на "канарчетата" срещу Спартак Пд, която се игра в село Куртово Конаре. Двубоят бе прекратен при резултат 3:1 за "жълто-черните" десетина минути преди края на срещата. Прекратяването на мача стана, след като привърженик на Ботев нахлу на терена и се съблече гол. След него нахлуха още фенове на "канарчетата". Преди това няколкото десетки фена на Ботев, пристигнали в Куртово Конаре замеряха с различни предмети страничния съдия. Поради липсата на охрана след нахлуването двата тима просто се прибраха в съблекалните.

Самият мач бе доста интересен. Срещата бе доста интересна с много положения и единоборства. Резултатът откри в 31-ата минута Тодор Тимонов с красиво воле. Няколко минути по-късно 2:0 направи Добри Орловски с точен изстрел от пряк свободен удар. Орловски вкара гол-близнак в 42-ата минута за 3:0, а в ответната атака Спартак намали чрез Иван Площаков до 3:1. През второто полувреме също имаше доста интересни положения, но двата тима не успяха да си отбележат гол след добри намеси на вратарите Павел Станев и Стоян Здравков. Иван Мекиков и Емил Аргиров пропуснаха изгодни положения за Спартак.

kan1912
Контакти:

Re: Фенове на Ботев прекратиха контролата със Спартак

Мнениеот kan1912 » 28 фев 2009 21:42

Беше много весело, но това накрая бе абсолютна простотия. Няколко момченца пили по цяла бира показаха, че им липсва възпитание и най-лошото е, че се гордеят с това. Ако си мислят, че с показването на задниците и на простотията си ще бъде изгонен Селския се лъжат жестоко. Единственото, което може да се постигне с това е Селския да каже и в случая за съжаление с право "еми кой ще иска вземе отбора с тези фенове наркомани и простаци" и всичко това заради една група фенове яростно подтиквана от едни бивши гъзолизци на Селския, които се възползват от нашето нещастие, като основната цел на някои от тях е да вземат пари от отбора, а на други да извлечат дивиденти/основно политически/. Може да ме обвите за най-големия Христоловист, но съм спорил с часове в продължение на години с голяма част от тези, които сега най-много агитират за ваденето на отбора/което за мен не е никакво решение за справяне с проблема, а напротив/ и тяхното мнение за разлика от моето бе , че Христола е голям пич.

Потребителски аватар
North side Boy

Мнениеот North side Boy » 28 фев 2009 21:58

ПлОвДиВ е СаМо ЧеРнО-БяЛ !!!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 28 фев 2009 23:47

оставете тоя буфер да си пише каквото ще, не му обръщайте внимание. (EDIT: Правилен съвет, за такива се грижа аз)Но аз, като ботевист също не одобрявам постъпката днес. дори мисля, че тя е в полза на селския! дори не ми се коментира, помислете сами....

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 02 мар 2009 11:54

Ботев и Рилски спортист най-вероятно ще минат без наказания за инцидентите в предсезонните контроли, стана ясно вчера. Фенове на Ботев прекратиха в събота мача със Спартак (Пд) и се гавриха с тъчрефера Мартин Маргаритов, а седмица по-рано шефът на Рилски спортист Юри Галев извади отбора от терена в мача с Левски.
Според наредбата на БФС двата клуба може да бъдат наказани, стига да има доклади на съдиите. В случая с Ботев санкцията може да бъде два мача лишаване от домакинство и по този начин двубоите с Левски и Локомотив (Сф) да се играят другаде.

7дни

s.s.
Контакти:

Мнениеот s.s. » 03 мар 2009 11:36

много се радвам когато ми триете мненията :D

Върни се в “Ботев”