Ботев - Арда (Кърджали), 10.10.2010, 16 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Re: Ботев - Арда (Кърджали), 10.10.2010, 16 часа

Мнениеот terro » 10 окт 2010 21:56

chepondrev 1912 написа:Много ми се ходи на мача и ще отида, но скандирания от типа - ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНА, АХМЕД ДОГАН Е ВАШИЯ БАЩА ме карат да се червя от срам. Много е грозно. Кърджали е български град. Ние какво да кажем, че си имаме най-голямото циганско гето? С тези скандирания не помагаме на любимия "БОТЕВ". Мисля, че подкрепата трябва да е насочена към нашия отбор, а не скандирания към противника.
НАПРЕД КАНАРИИИИИИИИИИИ

Ако беше дошъл на мача, щеше да знаеш, че - " Турция е.............." така и не се пя.
Феновете на Ботев пяха химна на БЪЛГАРИЯ!!! Единственото скандиране против джагалите беше - циганин по повод на номер 10, който направи много грубо нарушение!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 10 окт 2010 22:11

terro написа:
chepondrev 1912 написа:Много ми се ходи на мача и ще отида, но скандирания от типа - ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНА, АХМЕД ДОГАН Е ВАШИЯ БАЩА ме карат да се червя от срам. Много е грозно. Кърджали е български град. Ние какво да кажем, че си имаме най-голямото циганско гето? С тези скандирания не помагаме на любимия "БОТЕВ". Мисля, че подкрепата трябва да е насочена към нашия отбор, а не скандирания към противника.
НАПРЕД КАНАРИИИИИИИИИИИ

Ако беше дошъл на мача, щеше да знаеш, че - " Турция е.............." така и не се пя.
Феновете на Ботев пяха химна на БЪЛГАРИЯ!!! Единственото скандиране против джагалите беше - циганин по повод на номер 10, който направи много грубо нарушение!
Всъщност пя се, веднъж на ТИ и веднъж на ТЗ, но от сравнително малко хора и за това остана почти незабелижимо. На ТЗ беше по случай N:10, но беше бързо заглушена от скандирането на целия стадион ци...и. Като цяло мисля беше сравнително спокоино и с обиди по малко от обичаиното дори. Виж днес си припомних защо вече не сядам на ТЗ, а от както напуснах ТИ седя на северната. Едни приятели ме извикаха в близост до централната, където обидите към Бакалов не спряха от определени индивиди. Дори и след като им беше направена забележка, наместо да си кротнат, те почнаха още по упорито и силно да хулят и псуват. Най малкото е много грозно, да не говоря, че определено и не е правилно.

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 11 окт 2010 18:53

един приятел ми каза,че зад него седял Лилю с още 2-3 и привсяко грешно отиграване от наша страна пцували и викали колко са некадърни играчите
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Върни се в “Ботев”