ФК"Ботев"Пд - ФК"Димитровград"/29.IX.2010г. от 18:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: ФК "Ботев" Пловдив - ФК "Димитровград" - 29.IX.2010 г.

Мнениеот bekono » 29 сеп 2010 20:40

bekono написа:Съжелявам за Ботев, ама ще падате. Царицата и Папаза ще ви надупчат :mrgreen:

Леле колко прав бях! Айде, чакаме купата в Димитровград :mrgreen:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
di_petrov
Контакти:

Re: ФК"Ботев"Пд - ФК"Димитровград"/29.IX.2010г. от 18:00 ч.

Мнениеот di_petrov » 29 сеп 2010 20:41

Май черната магия на Димитровград подейства.

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Re: ФК "Ботев" Пловдив - ФК "Димитровград" - 29.IX.2010 г.

Мнениеот chepondrev 1912 » 29 сеп 2010 20:42

bekono написа:
bekono написа:Съжелявам за Ботев, ама ще падате. Царицата и Папаза ще ви надупчат :mrgreen:

Леле колко прав бях! Айде, чакаме купата в Димитровград :mrgreen:

Марш обратно в дупката от която изпълзя. Да н са окажеш седнал
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: ФК"Ботев"Пд - ФК"Димитровград"/29.IX.2010г. от 18:00 ч.

Мнениеот botev_1912 » 29 сеп 2010 23:07

Шврнц Тпрунков написа:
chepondrev 1912 написа:Паднахме с дузпи - Ридван и Краси Кръстев изтърваха. А двата гола си бяха на Илия - много слаб, много. Играч на мача е Илиян Христов - за мен. Курдов и той изтърва сума ти положения

Курдов игра контузен, по едно време накуцваше даже... Иначе за Николов - до сега все си мислех да не пиша против него, обаче след този мач - твърдо вън! Другото, което е - явно се затрудняваме като ни играят по крилата, а и без Димитър Байрев стигнахме до... 0:2.

Курдов играл контузен - защо по дяволите, не е ли 1000 пъти по-важно първенството?!?
За вратарчето сте прав другарю - по добре щяхме да се справим с 11 полеви играча дори - за първи път виждам такива действия от вратар - особенно при втория гол излезна, затвори ъгъла, след това се изплаши и тръгна да се връща при което го наказаха!
Като споменаваме Димитър Байрев първо да кажа, че много се радвам, че успя да си вкара дузпата понеже ако беше изпуснал втора - щеше да се съсипе психически! Но въпроса който ми изниква - по тези купи на БГ какво ще стане ако някой див селски бек контузи този основен за нас футболист и го загубим за 5-6 мача от първенството /да чукна на дърво да не се случва/.

Така че лично аз за себе си съм доволен от играта през второто полувреме - нека си признаем че ги разсипахме като няма да скрия че и това че отпаднахме повче ме радва от колкото да съм разочарован - не можем да играем по 50 мача на сезон!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”