Гигант Съед. - Ботев Пд 26.09.2010 от 17 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Гигант Съед. - Ботев Пд 26.09.2010 от 17 часа
Да,прекалено много преувеличвате съдийската подкрепа.
издънка дошла навреме. да си опичат акъла и да не летят в облаците
- емо73канар
- Контакти:
Много слаб мач за нашите момчета,още в сряда ще си проличи да ли е имало тежки разговори между ръководство и футболисти.Лично моето мнение е ,че нашите май са си повярвали прекалено много.

- ZinedineZidane
- Контакти:
Не се сърдете момчета, но мнението ми е, че Х-са беше резонен с оглед показаното от двата отбора, особено от този на Ботев. Грешките на съдията бяха факт, но според мен той просто си е слаб съдия. Започна мача страхливо с два картона до 3-та минута, после ако ситуацията беше пред феновете на домакините - свиреше зая тях и обратно. Накрая логично изяде няколко удара от "гигантите".
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Не се сърдете момчета, но мнението ми е, че Х-са беше резонен с оглед показаното от двата отбора, особено от този на Ботев. Грешките на съдията бяха факт, но според мен той просто си е слаб съдия. Започна мача страхливо с два картона до 3-та минута, после ако ситуацията беше пред феновете на домакините - свиреше зая тях и обратно. Накрая логично изяде няколко удара от "гигантите"
+1
-
- Контакти:
Въпрос към нашите модератори
Докога ще се търпят с такова великодушие и ботевистко благородство нахълтванията в нашите темо на грозни , уродливи , злобни буферчета ,чиято единствена цел в живота е БОТЕВ да е зле , а не дОкумотив да върви добре
За контрапример - само появата на жълто-черно мнение в техните форуми води до незабавни банове и изтриване акаунтите на ботевисти ! А техни мнения , които не носят никакъв друг смисъл , освен да ни дразнят , в нашите теми , остават неизтрити
? Ами нека да се отговори по реципрочен начин
Техният модератор бил малоумник ? Защо трябва да му се отговаря с джентълментство ? Бан за всеки лаутски павиан , който мърси нашите теми

- Alternative
- Контакти:
Зулум Свински написа:Въпрос към нашите модераториДокога ще се търпят с такова великодушие и ботевистко благородство нахълтванията в нашите темо на грозни , уродливи , злобни буферчета ,чиято единствена цел в живота е БОТЕВ да е зле , а не дОкумотив да върви добре
За контрапример - само появата на жълто-черно мнение в техните форуми води до незабавни банове и изтриване акаунтите на ботевисти ! А техни мнения , които не носят никакъв друг смисъл , освен да ни дразнят , в нашите теми , остават неизтрити
Техният модератор бил малоумник ? Защо трябва да му се отговаря с джентълментство ? Бан за всеки лаутски павиан , който мърси нашите теми
![]()
![]()
Ами,бях ви предупредил да не пишете в техния форум.Знам за кой модератор ми пишеш.След като има такива банове и триене за най-дребните неща,ще постъпвам/е/ по същия начин.

Нека всички видят посещаемостта на мача в Съединение и я сравнят с посещаемостта на текущия кръг в т.нар. "А" група!
Който има мозък-ще си направи изводите.
А за всички хейтъри е специалния ни поздрав- http://www.youtube.com/watch?v=JZpxaiNV_sM
Който има мозък-ще си направи изводите.
А за всички хейтъри е специалния ни поздрав- http://www.youtube.com/watch?v=JZpxaiNV_sM
- shamana1912
Зулум Свински написа:Въпрос към нашите модераториДокога ще се търпят с такова великодушие и ботевистко благородство нахълтванията в нашите темо на грозни , уродливи , злобни буферчета ,чиято единствена цел в живота е БОТЕВ да е зле , а не дОкумотив да върви добре
![]()
![]()
+ 1912

- shamana1912
Ако погледнем на мача от добрата страна-днес увеличихме преднината на върха с 1 точка.Нафтата тук също ще бере ядове,ако Гигант играят толкова мотивирано.За нас остава да си направим изводите след този мач.