Invader написа:Усещам зависти после баннннннн
Да,позна.Само не мога да разбера какво се занимавате с деградирали субекти!?Нека си пишат простотиите,после ще изядат "банана".Пишете си по темата,все едно не съществуват.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Invader написа:Усещам зависти после баннннннн
di_petrov написа:Корав отбор са. Предимно от млади момчета. Трябва да вкараме ранен гол, иначемача може да се закучи.
Един град-един отбор написа:Моде, преди време 2 пича, които не пишат тук вече ми се оплакаха, че за това, че нашия бил писал в ЧЕРНО-белия форум и ги наричал "буфери" а след като го предизвикали със "Сопотци" им отговорил с "Кюстендилци" ... по този начин и двамата са си изяли перманентен БАН от модовете във онзи форум. ... това известно време не знам колко е, но не бих искал да чета простотиите на тоя комплексар повече ... все пак ти решаваш
shamana1912 написа:Един град-един отбор написа:Моде, преди време 2 пича, които не пишат тук вече ми се оплакаха, че за това, че нашия бил писал в ЧЕРНО-белия форум и ги наричал "буфери" а след като го предизвикали със "Сопотци" им отговорил с "Кюстендилци" ... по този начин и двамата са си изяли перманентен БАН от модовете във онзи форум. ... това известно време не знам колко е, но не бих искал да чета простотиите на тоя комплексар повече ... все пак ти решаваш
Аз също редовно ям банове от тях,при това без да съм обидил никой,явно ги дразни аватара миЗа мача-0:4 и як купон по трибуните (ако има там такива)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта