yep написа:Доколкото знам за мача в ДЕ ще ви бъдат отпуснати 200 билета и толкова ваши фенове ще бъдат допуснати, без значение колко сте дошли
приемаш ли облог,че няма да стане така?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
yep написа:Доколкото знам за мача в ДЕ ще ви бъдат отпуснати 200 билета и толкова ваши фенове ще бъдат допуснати, без значение колко сте дошли
plamenski написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Тва май им е стадиона...
Не искам да ви спамвам темата,но на "Езерото" за гостуващите привърженици се отпускат 10% от седящите места.
За повече - разпоредбите на БФС не предвиждат място и клуба домакин не е задължен да отпусне още билети.
Това са и правилата на ФИФА.
П.П.На снимката се вижда сектора за гости на стадиона ,на който играе Нафтата.Ограден е ,има и седалки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта