ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ БФС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ БФС!

Мнениеот hetfield » 23 сеп 2010 19:19

yep написа:Доколкото знам за мача в ДЕ ще ви бъдат отпуснати 200 билета и толкова ваши фенове ще бъдат допуснати, без значение колко сте дошли ;)

приемаш ли облог,че няма да стане така?

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 23 сеп 2010 20:04

yep написа:Доколкото знам за мача в ДЕ ще ви бъдат отпуснати 200 билета и толкова ваши фенове ще бъдат допуснати, без значение колко сте дошли ;)

Блажени са вЕрващите :mrgreen:

yep
Контакти:

Мнениеот yep » 23 сеп 2010 20:07

Е аз ви казвам как стоят нещата, вече вие си решавате ;) Надявам се обаче да не стават някакви простотии или поне мачът да се играе на стадиона в Лазур :?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 23 сеп 2010 20:08

Значи мача няма да се играе на този стадион ,нали така?????????????????????????

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 23 сеп 2010 20:11

Като гледам, снимките от игрището на ДЕ, невиждам как и какво ще ни спре да си гледаме мача. Всъщност колко зрители събира това игрище? Ако трябва ще се настаним и зад оградите.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 23 сеп 2010 20:16

Пловдивската полиция и Ботев работят заедно срещу проблема „В група”

Пловдивската полиция, ръководството и феновете на Ботев Пд ще работят заедно за предотвратяването на инцидентите по стадионите във „В” група. Това стана ясно на среща между страните в сградата на РДВР – Пловдив.
Шефът на ОД „Полиция” комисар Тодор Чонов свика явката, на която присъстваха негови колеги, финансовият директор на Ботев Иван Йотков и представители на феновете на „канарчетата”.
Поводът за явката бяха потресаващите условия, при които най-старият футболен клуб у нас е принуден да гостува през настоящия сезон. Органите на реда и феновете са единодушни, че съоръженията в третия ешелон са неподходящи да приютят големия брой публика съпровождаща „жълто-черните” по пътя към професионалния футбол.
Полицията и феновете си обещаха взаимна помощ. Органите на реда ще направят всичко по силите си да осигурят възможно най-добър ред при влизане и настаняване на стадионите, а запалянковците ще направят опит да не пречат и да не влизат в пререкания с униформените.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 23 сеп 2010 20:28

Ще работят заедно, но като гледам резултат няма. Мача ще е в Съединение. Аз се замислям вече дали да не си оставя шала в колата и да влезна в сектора на домакините. В противен случай пак ни очаква гъчканак, треви, колове, тръни и надъхани милиционери.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 23 сеп 2010 20:30

А предупреждението към бфс си остава!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 23 сеп 2010 20:35

Не обръщайте внимание на полицаите.Те по принцип са много комплексирани хора,с някои малки изключения ,разбира се.
Имаше един каун два метра за който ми казаха ,че бил голям ултрас на Локо-то..Представяте ли си?!?!Правеше някакви странни тикове с лицето си и беше доста притеснен .

bultrasbpd
Контакти:

Мнениеот bultrasbpd » 23 сеп 2010 20:42

plamenski написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Тва май им е стадиона...
Изображение

Не искам да ви спамвам темата,но на "Езерото" за гостуващите привърженици се отпускат 10% от седящите места.
За повече - разпоредбите на БФС не предвиждат място и клуба домакин не е задължен да отпусне още билети.
Това са и правилата на ФИФА.

П.П.На снимката се вижда сектора за гости на стадиона ,на който играе Нафтата.Ограден е ,има и седалки.

Ако това е гостуващия "СЕКТОР"...много жалко!Дано си разбрал смисъла на тая тема въобще!10% на тези,които ще пътуват от Пловдив за мача прави точно сто/100/човека!Сега е момента да се заемете по-сериозно с уреждането на по-нормален стадион за безпроблемното провеждане на мача!Или просто инкасирайте още 2-3 загуби...мисля,че тогава проблема до голяма степен ще се реши!

Върни се в “Ботев”