ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ БФС!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ БФС!
оффф майкоо с тая една трибунка в съединение не ми са мисли как ще ни побират.Беше им предложено да се играе на ст.Марица и всички приходи да идат за тях от билети,да си поемат само разходите за полиция линейка,пожарна ,охрана и съдийски.Наема за стадиона щеше да бъде платен от нас. Сега ако има БФС,полиция -няма да разрешат мача да се играе там,просто няма условия,после пак феновете на Ботев виновни
- Пловдив1926
- Контакти:
sorcererals написа:Не си заинтересована страна в случая и ти е лесно да го кажеш. Паднете се за купата с някое отборче с такъв стадион, да видим дали ще мислите по същия начин. И двамта знаем какво ще се случи. Това с капацитета може да се случи на поне някакъв стадион. А и като отида цивилен и вляза при домакините, как ще ме спрат? Знаеш , че варианти има, и накрая пак ще стане проблем.
NUP-1995, ами дай да си мълчим, докато не пострада някой от нас, вас, цска или левски. Защото това са публиките, които ходят масово по гостувания. Тогава обаче може да е късно. Вместо това, можем да се опитаме да изискаме по-добри условия. Така както от нас се изисква да няма проблеми по мачовете.
NUP-1995 е съвсем друг човек

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
daimio написа:plamenski написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Тва май им е стадиона...
Не искам да ви спамвам темата,но на "Езерото" за гостуващите привърженици се отпускат 10% от седящите места.
За повече - разпоредбите на БФС не предвиждат място и клуба домакин не е задължен да отпусне още билети.
Това са и правилата на ФИФА.
П.П.На снимката се вижда сектора за гости на стадиона ,на който играе Нафтата.Ограден е ,има и седалки.
аха???вижда се значи???просто да ти го обясня.не ме ли пуснат на "стадиона" ще дойда у вас да го гледам![]()
![]()
там разпоредбите на ФИФА не важат.
Изместваш темата.
Говореше се за нормални условия."Езерото" предлага такива -просто навремето бе предвиждан за тренировъчен стадион на Нефтохимик , а не за шампионатни мачове и гостуващи агитки .
П.П. Пък ако е рекъл Господ, може да гостувате на стадион Нефтохимик в Бургас.Знаеш ли?
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
- BERBOPEDRO
PLOVDIV PEE 1912 написа:Господа от БФС,на всички е ясно ,че сте банда измамници ,които за нищо не ставате.Вчера ,за пореден път,по време на гостуването в Стамболийски на Ботев,коментирахме с феновете,как е възможно да се позволи домакиство на тоя стадион??????
Вие МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ!?!?!?!!?Как е възможно 3000 човека дошли от Пловдив да ги побереш на тоя кър????
ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО ЛОШО И ЗА ТОВА ЩЕ СТЕ ВИНОВНИ ВИЕ !!!!!!
братле,на тях хич не им пука ,единственото което ги интересува е как да спасят цска да не отиде във ''В ''група и как пак да изберат барбито за футболист ,мъж и манекен на годината
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
Ами аз като гледам езерово,спокойно мога да си пия биричката и да гледам от вън
Пичове не, че нещо но това е стадион за махленски мачлета... какво очаквате вие? Колежа за отборите които идват на гостуване е като Бернабеу мисля, че това е достатъчен комплимент за вас и посещаемостта ви във В група за разлика от съгражданите ви които са много зле като численност този сезон.
Боби неможе да каже нищо, един стадион ако е с капацитет 10000 няма как да влязат 20 нали? и от БФС ще ви кажат да сте отишли по-малко...

Боби неможе да каже нищо, един стадион ако е с капацитет 10000 няма как да влязат 20 нали? и от БФС ще ви кажат да сте отишли по-малко...

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Не искам да ви спамвам темата,но на "Езерото" за гостуващите привърженици се отпускат 10% от седящите места.
За повече - разпоредбите на БФС не предвиждат място и клуба домакин не е задължен да отпусне още билети.
Това са и правилата на ФИФА.
Добре, "гледай сега". Отпускате 10% или да речем 50 билета. Билетите идват на стадион Ботев и съответно първите четирима ги изкупуват. Аз обаче нямам интернет а пък "канал1"
и BTV са пропуснали да ме информират че билетите са свършили. Пътувам 300 км. и на стадиона разбирам че за гостите няма повече билети. Как мислиш, ще си тръгна с разбито сърце обратно към Пловдив? Да да ама не. Влизам при домакините.По принцип ходя на мачове без отличителни белези. Само че по някакъв начин се разбира че съм от Ботев и двама трима от публиката на домакините ми "скача". Добре обаче нали разбираш че няма да съм сам и най вероятно повечето ще са от Пловдив, хора които също "не са разбрали". И кво става тогава? Кой ще е виновен? А? Щом от БФС разпоридиха , "след дълго мислене", че отбор с много, и не толкова безопасни фенове, трябва да играе в "В" група, то да помислят и за тези дребни неуредици за които става дума.
В Пловдив се говори, може и да не е вярно, че от БФС са искали пари за да "измислят нещо" и Ботев да не играе в "В" група. Толкова пари не е имало тогава и отбора е в "В". Добре те са строги, честни и справедливи и решават принципно въпроса? Да де ама Ботев не е Сливен, има някои "дребни различия" с който БФС трябваше да се съобрази.
И не ми давайте за пример как е на финалите за европейските купи и т.н. не е същото.
Последна промяна от bnborisov на 23 сеп 2010 14:36, променено общо 1 път.
По принцип е така,но защо позволяват след като има примерно 3000 използваеми места да се продават 5000 билета. И защо след като има разумно предложение да се играе мача на друг стадион където те пак ще вземат всички приходи от билети,единствено да си поемат полиция, линейки и тн. те пак се бутат на дупката си . Ако е на по-хубав стадион ще дойдат повече хора и ще вземат повече пари.
- sorcererals
- Контакти:
Пловдив1926 написа:sorcererals написа:Не си заинтересована страна в случая и ти е лесно да го кажеш. Паднете се за купата с някое отборче с такъв стадион, да видим дали ще мислите по същия начин. И двамта знаем какво ще се случи. Това с капацитета може да се случи на поне някакъв стадион. А и като отида цивилен и вляза при домакините, как ще ме спрат? Знаеш , че варианти има, и накрая пак ще стане проблем.
NUP-1995, ами дай да си мълчим, докато не пострада някой от нас, вас, цска или левски. Защото това са публиките, които ходят масово по гостувания. Тогава обаче може да е късно. Вместо това, можем да се опитаме да изискаме по-добри условия. Така както от нас се изисква да няма проблеми по мачовете.
NUP-1995 е съвсем друг човекМога да ви запозная ако искаш. Иначе по темата, мислиш ли че в БФС са заинтересована страна? На никой в България не му пука за фена на стадиона. Клубовете не печелят пари от нас, телевизиите не печелят пари от нас, БФС не печели пари от нас феновете. Съответно ми е много странно, че се оплаквате от БФС и те излизат виновни, че правят компромис да ви пускат повече хора от колкото би трябвало. Хайде помисли трезво, трябва ли БФС да лишава хората от селата от удоволствието да гледат футбол, защото вие сте се събрали примерно хиляда човека, а стадиона им е общо за толкова и ви се полага само 100 билета?
Знам, че NUP-1995 е друг човек, затова съм го отделил като абзац

Ами заинтересована са. Всички ние искаме да гледаме футбол. Реално, ако не бяхме ние като фенове, отбора едва ли щеше да просъществува в този му вид. Може би щеше да изкара още година в А група, предвид всичките задължения и до там. После пак по селата, ако изобщо продължеше да съществува. Вярно, не се печели колкото в Европа, но и това може да се промени. Иска се много работа, но е възможно. Проблема е, че не искат да го направят, заради мръсните си далавери. От така написаното от теб, да разбирам ли че в подобна ситуация просто няма да отидете на даден мач, ако са ви отпуснали да речем само 200 билета? А вие се каните да ходите 1000. Получава се така, че има нещо написано, ама то е колкото да се каже, че го има. Нито е съобразено с реалната действителност, нито се спазва. Е за чий го има тогава?! И като питаш
трябва ли БФС да лишава хората от селата от удоволствието да гледат футбол, защото вие сте се събрали примерно хиляда човека, а стадиона им е общо за толкова и ви се полага само 100 билета
да попитам и аз: трябва ли да ни лишат да гледаме и подкрепяме любимия си отбор, само защото някой не спазва определени условия и изисквания за провеждане на футболен мач?
След новината, че ще игаем в Съединение, тази тема става безсмислена. Нито ни чуват, нито ще ни чуят! Е, НИЕ ПАК СМЕ НА СТАДИОНА! САМО БОТЕВ!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!