ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ БФС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ БФС!

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 23 сеп 2010 11:46

raket4oOo написа:абе за какво мислите спрях да ходя по бг ма4овете .... заради диваци като ВАс господа.добре отишли сте гледаите си ма4а викаите си за вашия отбор ,ама вие не гледате да трошите и побоища да правите ,не търсете само в БФС вината а първо вас трябва да се оправите. А какво пък ви пре4и оградката която е 50 см тя е направена за културни хора а не диваци като вас а и мисля 4е преди всеки ма4 трябва да ви вкарват в некви метални клетки ина4е няма да се оправят нещата от самосебе си,А това не се отнася само за вас а за вси4ки ....говеда , 4орбари.....и т.н.

Неподготвен - не се изказвай. Вчерашния мач бе спасен точно от тези "диваци", както ти ги наричаш, и то въпреки бруталния, показен побой от страна на милицията върху 5-6 наши фена. Подобна показност може да се хареса на някой, обаче това е като да ходиш с факла в нефтохранилище...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 23 сеп 2010 11:48

Пловдив1926, кажи ми как ще отидете 1000 човека на гостуване и няма да ви пуснат да влезете всичките? Знаеш какво е дереджето във вашата публика, кажи ми честно, това възможно ли е да се случи? В бяла страна с условия за мачове, да, но тук говорим за България. Отделно е въпроса повдигнат по-горе - домакините знаят, че ще сме много и гледат да продадат максимум билети, да направят голямата печалба. Т.е. те сами не се ограничават от лакомия. А веднъж продали ги, нека се опитат да спрат някой с билет да влезе.

raket4oOo, стой си вкъщи и си гледай големите първенства. И като не си наясно със ситуацията, не се прави на интересен. Палячо

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 23 сеп 2010 11:50

Да разбирам ли недоволството ви така - "Искаме да гостуваме на Колежа" ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 23 сеп 2010 11:51

raket4oOo написа:абе за какво мислите спрях да ходя по бг ма4овете .... заради диваци като ВАс господа.добре отишли сте гледаите си ма4а викаите си за вашия отбор ,ама вие не гледате да трошите и побоища да правите ,не търсете само в БФС вината а първо вас трябва да се оправите. А какво пък ви пре4и оградката която е 50 см тя е направена за културни хора а не диваци като вас а и мисля 4е преди всеки ма4 трябва да ви вкарват в некви метални клетки ина4е няма да се оправят нещата от самосебе си,А това не се отнася само за вас а за вси4ки ....говеда , 4орбари.....и т.н.

Приятелю ти ходил ли си на футболни мачове и да милееш за даден отбор??? Според написаното от теб , мисля ,че не си!!!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 сеп 2010 11:52

maldin1 написа:Да разбирам ли недоволството ви така - "Искаме да гостуваме на Колежа" ?

:) +1

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 23 сеп 2010 11:52

какви лицези кво чудо това е АМАТЬИОРСКИ ФУТБОЛ кото означава че футболистите го играят за кеф и одоволствие без пари никой не виновен че вие ходидете 3000 души на селски стадион а за бомбичките ПИЧОВЕ СПРЕТЕ ГИ АЗ БЯХ НА 3 МЕТРА ОТ ГЕРГАНА ОРЛОВА ГЛЕДКАТА БЕШЕ ОТВРАТИТЕЛНА :cry:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 23 сеп 2010 11:55

maldin1 написа:Да разбирам ли недоволството ви така - "Искаме да гостуваме на Колежа" ?

Не си разбрал правилно, искаме да гостуваме ,но отбора домакин да вземе правилните мерки за провеждане на мача спокойно.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 23 сеп 2010 11:56

Не го разбирай така!ако ще и в Стара загора да е,но да има условия за публиката.Лично аз имам травми по крака от тръните по трибуните.Нямаше ограда между нас и пистата,но никой не направи и опит да влиза.Викаха си пееха си хората,но куките бяха инструктирани да всеят респект.Радостно е,че не беше отвърнато на провокациите.Доста хора заснеха произвола,надявам се да се появят и кадри.

Потребителски аватар
1_9_1_2
Контакти:

Мнениеот 1_9_1_2 » 23 сеп 2010 11:58

стига вярвахте на платени статии. Това,че някой се е пробол на стърчащите железа,феновете на Ботев ли сме виновни. За какви лицензи ,това било игра за кеф ,защо сме ходили по 3000,ами защото е забавление и ще ходим колкото поискаме. А домакините са длъжни да осигурят условия ,за нормално протичане на мача.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 23 сеп 2010 12:00

Понеже с това веднага ще почне да се спекулира - отговора е НЕ. Искаме нормални условия за провеждане на футболния мач, който и да е той, където и да е той. И то не само за футболния терен, а като организация на пропускателния режим, безопасност на публиката, от гледна точка на пожарна безопасност и т.н. Вчера се изнизвахме от стадиона през единствената по-голяма врата и двете по-малки, които бяха отворени преди мача, над 30 мин. При някаква потенциална опасност, нямаше теория стадиона да се изпразни за по-малко време. Стърчащи железа, орязани храсти, така че долната част на стъблото стърчи и е опасна, полуразрушен бетон или изобщо липсващ такъв, една каса пред която се получи голямо струпване на хора, две врати по-тесни от метър всяка, през която трябваше да влязат всички на стадиона. При вас в Долно Езерово предполагам е същото. Ще видим вашата организация каква ще е.

kiko75, бомбички вчера нямаше. Като се хванете за драсканицата на някой малоумник от пресата и сте като развален грамофон. Не се и опитвате да четете какво ви се пише.

Върни се в “Ботев”