sorcererals написа:Пловдив1926 написа:Без да се заяждам, за това БФС ли са виновни?
http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5875_16.htm
Понеже при теб го няма варианта "без да се заяждам" ще ти отговоря простичко, защото си прост и току виж си ме разбрал(едва ли).
Това, което изписаха драскачите са пълни глупости. Реално има пострадали поради небрежност на човек използвал пиротехника, но да се пише, че било дете, ама едва ли не в смъртна опасност си е чиста проба лъжа.Да не говорим за измислицата, която прочетох някъде, че била хвърлена бомбичка между присъстващите фенове на домакините. Поне в различните сайтове да си бяха сверили годините на "детето". Ама нали е в наш ущърб, за теб е чиста монета.
В същото време има пострадали от съборетината накоято играхме. Имаме спукана глава, усукан или изкълчен глезен, не се знам точната диагноза и увредени кръстни връзки. Не коментирам 50см-вата ограда, която беше паднала или изцяло липсваше на места, стърчащите арматури навсякъде, рушащите се остатъци от бетон, където изобщо го имаше и накрая, но не на последно място "невероятната" организация от страна на домакините, които незнайно защо бяха решили, че няколко хиляди човека ще влязат спокойно през два входа широки по няма и метър. И на някой следващ мач като стане сакатлък, вината и отговорността да си ги носят съптветните клубове и педалите от бфс, че не спазват разпоредбите си за нормално протичане на футболен мач. Досега им е било лесно, няма гостуваща публика, на стадиона 100 човека, няма никакви проблеми. Е да де, ама сега на гостуване има по над 1000 гостуващи фена, домакините също идват доволна бройка, защото не се знае дали и кога ще им се падне пак да играят с големия Ботев и мача няма как да не бъде рисков. А кажи ми сега "без да се заяждаш" , това наша вина ли е или ще бъде, или не?
Много съм прост, но естествено, че не е ваша вина че са ви наблъскали като животни в няква срутена дупка, не знам какво ти отговарям даже, то си се вижда. Ама то така е и в А група, преди ремонта ходил ли си примерно в Благоевград? Аз там пропаднах с двата крака и с гъз (с извинение) седнах на напречната греда и гледам под мене изгнили дъски и 10 метра дупка, имаше двама души със счупени крака и тн. Те половината стадиони в А група ще паднат и ще убият някой човек ти искаш да гледаш мач нормално в стамболийски дето е някво село на път да бъде асимилирано от Пловдив, как да стане. Колкото до информацията отварям седем дни сайта и чета, както всеки ден, колко е вярна отговорност носи Илиян Радков който се е подписал под нея.