Ботев - Тунджа (Ямбoл) 19.09 Неделя 17:00 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев разгроми Тунджа (Ямбол) с 8:0
Отново празник на трибуните! Това е истинският футбол и публиката го усеща независимо от противника. Напред мой БОТЕВ
itzo22 написа:как са свършили Нафтата и Созопол
Какво значение имат резултатите на другите отбори??? Мен ме интересува ние да биеме---38 кръга-38 победи и влизаме

П.С. За мача ми се искаше да направим двуцифрен резултат, но Бакалов реши да ги пожали тези от Ямбол

What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
-
- Контакти:
Е то оставаше и да паднете, с бюждет близък до този на Черно море и други средняци в А
- PLOVDIV PEE 1912
След разгрома над Тунджа Ямбол, старши-треньорът на Ботев Пловдив Марин Бакалов заяви, че е доволен от старанието на футболистите. „Разликата в класите между двата отбора е огромна. Гостите заслужават уважение заради куража си да дойдат в Пловдив, защото имаше вероятност да не се явят. Доволен съм от старанието на момчетата. Не подценихме мача. Още в началото на първенството знаехме, че в почти всички домакински двубои най-важната задача пред нас ще бъде да успеем да мотивираме отбора. Ще има още много такива мачове, но какво да се прави. Времето е пред нас, трябва да извървим този път и да играем с подобни отбори.”
Бакалов призна, че е дал почивка на някои футболисти заради сгъстения цикъл от мачове. „Играем по два пъти в седмицата и затова реших някои играчи да почиват. По време на мача на Площаков му стана лошо и преценихме, че е по-добре да излезе, макар че нямахме право на повече смени. Вчера пък Светльо Асенов бе ужилен от оса и получи възпаление, затова не го пуснахме в игра. Курдов също има проблем с бедрото от доста време и го извадих, за да не се влоши състоянието му.”
Наставникът на „канарчетата” за пореден път изрази възхищение от публиката на стадион „Христо Ботев” и благодари за подкрепата от името на целия отбор. „Нашата публика е страхотна. При този интерес към мача Манчестър Юнайтед – Ливърпул, да дойдат толкова много хора и да ни подкрепят по този начин е нещо, което заслужава признание. Искам още веднъж да благодаря от името на целия отбор на нашите привърженици за начина, по който ни помагат. Мисля, че имаме най-добрата посещаемост на домакински мачове от всички отбори в „А” и „Б” група.”
Бакалов призна, че е дал почивка на някои футболисти заради сгъстения цикъл от мачове. „Играем по два пъти в седмицата и затова реших някои играчи да почиват. По време на мача на Площаков му стана лошо и преценихме, че е по-добре да излезе, макар че нямахме право на повече смени. Вчера пък Светльо Асенов бе ужилен от оса и получи възпаление, затова не го пуснахме в игра. Курдов също има проблем с бедрото от доста време и го извадих, за да не се влоши състоянието му.”
Наставникът на „канарчетата” за пореден път изрази възхищение от публиката на стадион „Христо Ботев” и благодари за подкрепата от името на целия отбор. „Нашата публика е страхотна. При този интерес към мача Манчестър Юнайтед – Ливърпул, да дойдат толкова много хора и да ни подкрепят по този начин е нещо, което заслужава признание. Искам още веднъж да благодаря от името на целия отбор на нашите привърженици за начина, по който ни помагат. Мисля, че имаме най-добрата посещаемост на домакински мачове от всички отбори в „А” и „Б” група.”
от другата седмица почват сериозните мачове
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
komunizmashteseruti написа:Е то оставаше и да паднете, с бюждет близък до този на Черно море и други средняци в А
Бе и вие имахте в пъти по-голям бюджет от Тукпере Тампере, ама

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
И на мен ми се искаше да видя как ще изпишат 10-0 на таблото

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
graveworm написа:И на мен ми се искаше да видя как ще изпишат 10-0 на таблото![]()
![]()
0 (десет на ум) : 0
Не натискайте ТУК!
- PLOVDIV PEE 1912
Данчо Минев и Апостол Попов изгледаха мача на Ботев независимо ,че техния Цска игра със Славия в София.