Сезон 2010/11 - посещаемост

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Сезон 2010/11 - посещаемост

Мнениеот Hacko1912 » 10 сеп 2010 17:49

Hacko1912 написа:
Hacko1912 написа:
Hacko1912 написа:16 Август 2010
Ботев - Асеновец

Топспорт: Пред 7 000 фенове ...
Гонг: Над 6000 души
Football24.bg: Пред 7 000
Спортал.бг: Ботев (Пд) започна с победа във "В" група пред 7500 фенове

29 Август
Ботев - Чирпан 4:0
Невс4000: 4 500 зрители
Ф24: 4 500
ГОНГ - ... пред повече от 5000 зрители.

Ботев - Загорец 8:0
F24: Стадион "Христо Ботев" - 3 500 зрители
news4000: Стадион "Христо Ботев" - 3 500 зрители
Botevplovdiv.bg : "... в началото на двубоя зрителите бяха около 3500, но в течение на мача броят им нарасна значително."
Според в.Марица - 4000 зрители

Dobavih в.Марица

bstv
Контакти:

Мнениеот bstv » 10 сеп 2010 23:35

С Асеновец - 9000, с Карлово и Чирпан 5000, с Димитровград 1500, със Загорец 4000 и с Раковски 1500.

Горко му на Харманли, БОТЕВАТА ЧЕТА ИДВА.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 11 сеп 2010 12:30

TheUsualSuspect написа:Не, не злобея, щото вие сте ми през оная работа, просто сте ми смешни как се напъвате изкуственоа да създадете някфи факти, които изобщо не са така.
Важното е да си вярвате, че сте номер едно в Пловдив :)

Кажи ми кои факти? Изборявай. Но искам когато оспорваш даден факт, да си сигурен в твоето твърдение. Напирмер ако ще ми говориш за публика, за да си компетентен, то трябва поне на няколко мача да си бил. И ако си бил на някой от нашите мачове то сега нямаше да пишеш тези неща ами щеше да си мълчиш.

Чакам да ми избориш фактите които ние изопачаваме. Обърни внимание че в цялата тема се цитират спортни медии а не АЗ ДРАГАН или ПЕТКАН какво е казал. Но ти явно си толкова озлобен и комплексиран, че ти пречи на нормалното мислене. А самото ти присъствие в тази тема е доказателство за дази ти комплексираност от нашият отбор.

И за изопачаване на факти няма да ми говориш. Защото вашите форумни гурута, Коча, ти и незнам си кой още сте толкоз болни мозъци че стре за психиатричното. Все още има хора живи които имат нещо общо със Спортклуб и лично съм чувал историите... Просто в България сте ненадминати в това изкуство. Няма аналог в световен мащаб, на вашият. Нито един отбор няма РОДОСЛОВНО ДЪРВО. Всеки отбор на тази планета има ясна дата на създаване и съществуване. Всички вливания и прочие са факти които се губят във времето. Няма такова нещо като вашето никаде. Просто сте смешни с такива неща. Но вие сте академици в тази област. В областа на съставянето и измислянето на история!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 13 сеп 2010 17:36

Къде е онзи образ "точкаджията", който беше слагал на нашата публика точки за да ни брои :lol: ,,,,,,няма просто такава простотия и комплексарщина като буферската.То бива завист, злоба и тъпизъм, но такова нещо направо не бях очаквал :mrgreen: ( да слагаш точки на хората на стадиона за да ги преброиш И ТО ОТ СНИМКА),
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 13 сеп 2010 19:02

Sportal.bg написа:Ботев (Пловдив) на върха във "В" група - невиждан десант на бултраси в Харманли (снимки)
Ботев бие пред над 3000 фенове

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NK7OwkjNxIo&feature=player_embedded[/youtube]

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 13 сеп 2010 19:54

dagger1912 написа:
Sportal.bg написа:Ботев (Пловдив) на върха във "В" група - невиждан десант на бултраси в Харманли (снимки)
Ботев бие пред над 3000 фенове

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NK7OwkjNxIo&feature=player_embedded[/youtube]

Точно тази ситуация беше взривоопасна, но един милиционер с болтове доказа, че не случайно е "Големия болт". Докато се мятаха щитовете, този болт навика хората си, видя че става въпрос за радостно празнуване и ги дръпна от далечния край, което реално спаси цялата ситуация от ескалация.

Като цяло харманлийските ушеви се бяха пренавили и за малко да стане сакатлък, обаче по едно време чак се поздравявахме след края на мача. Така и не разбраха, че "засилено присъствие" може само да провокира някоя драма...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 13 сеп 2010 20:32

а в техния местен вестник пише" благодарение на ръководството на нашия отбор и,на полицията до ексцесии не се стигна и всичко мина нормално"
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 14 сеп 2010 07:53

Sunway написа:Къде е онзи образ "точкаджията", който беше слагал на нашата публика точки за да ни брои :lol: ,,,,,,няма просто такава простотия и комплексарщина като буферската.То бива завист, злоба и тъпизъм, но такова нещо направо не бях очаквал :mrgreen: ( да слагаш точки на хората на стадиона за да ги преброиш И ТО ОТ СНИМКА),

А някой има ли я въпросната снимка с точките,че да се посмеем? Аз лично за мача в Марково ще ходя с 3 манекена,2 кучета и някой рандом по пътя ще кача. Че да сме точно за точките :oops:
SINCE 1912

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 сеп 2010 07:56

Trickstyle написа:
Sunway написа:Къде е онзи образ "точкаджията", който беше слагал на нашата публика точки за да ни брои :lol: ,,,,,,няма просто такава простотия и комплексарщина като буферската.То бива завист, злоба и тъпизъм, но такова нещо направо не бях очаквал :mrgreen: ( да слагаш точки на хората на стадиона за да ги преброиш И ТО ОТ СНИМКА),

А някой има ли я въпросната снимка с точките,че да се посмеем? Аз лично за мача в Марково ще ходя с 3 манекена,2 кучета и някой рандом по пътя ще кача. Че да сме точно за точките :oops:

Някъде назад по темите я има :)

Да не забравиш да вземеш и бостански плашила по пътя, че да станем 14 човека този път ;) :)
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 сеп 2010 10:21

Шврънц, помогни малко моля те. Искам и аз да е видя тази снимка. В коя тема или поне от кой мач е тази снимка с точките. Някой не я ли пази случайно че ми стана интересно.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”