TheUsualSuspect написа:Не, не злобея, щото вие сте ми през оная работа, просто сте ми смешни как се напъвате изкуственоа да създадете някфи факти, които изобщо не са така.
Важното е да си вярвате, че сте номер едно в Пловдив

Кажи ми кои факти? Изборявай. Но искам когато оспорваш даден факт, да си сигурен в твоето твърдение. Напирмер ако ще ми говориш за публика, за да си компетентен, то трябва поне на няколко мача да си бил. И ако си бил на някой от нашите мачове то сега нямаше да пишеш тези неща ами щеше да си мълчиш.
Чакам да ми избориш фактите които ние изопачаваме. Обърни внимание че в цялата тема се цитират спортни медии а не АЗ ДРАГАН или ПЕТКАН какво е казал. Но ти явно си толкова озлобен и комплексиран, че ти пречи на нормалното мислене. А самото ти присъствие в тази тема е доказателство за дази ти комплексираност от нашият отбор.
И за изопачаване на факти няма да ми говориш. Защото вашите форумни гурута, Коча, ти и незнам си кой още сте толкоз болни мозъци че стре за психиатричното. Все още има хора живи които имат нещо общо със Спортклуб и лично съм чувал историите... Просто в България сте ненадминати в това изкуство. Няма аналог в световен мащаб, на вашият. Нито един отбор няма РОДОСЛОВНО ДЪРВО. Всеки отбор на тази планета има ясна дата на създаване и съществуване. Всички вливания и прочие са факти които се губят във времето. Няма такова нещо като вашето никаде. Просто сте смешни с такива неща. Но вие сте академици в тази област. В областа на съставянето и измислянето на история!