veseo написа:Наистина, хита че сме всички с по 10 ника е якИ на стадиона слагаме манекени, че да изглеждаме повече, дано не ни хванат
И на фотошопа рисуваме точки... Опс, това го правеха други, "незаинтересовани"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
veseo написа:Наистина, хита че сме всички с по 10 ника е якИ на стадиона слагаме манекени, че да изглеждаме повече, дано не ни хванат
Pupper_ написа:veseo написа:Наистина, хита че сме всички с по 10 ника е якИ на стадиона слагаме манекени, че да изглеждаме повече, дано не ни хванат
А най-големия фокус го правим, като започнем да пеем ... с по десет гърла!
TheUsualSuspect написа:Като гледам не са много хората, които пишат в вашите теми избощо като изключим разни жълти безделници, които имат по 10 ника и сами си отговарят за да ви върви форума![]()
Разберете, че малко хора ги интересува какво се случва с фашето аматьорско отборче на мачове с разни копачи от В група.
Толкова са ви замъглени погледите, че неможете да прозрете колко смесно изглеждате отстрани в напъните си да се изкарате най-великите, най-мнoгoбройните, най-верните и т.н.
ilian12 написа:TheUsualSuspect написа:Като гледам не са много хората, които пишат в вашите теми избощо като изключим разни жълти безделници, които имат по 10 ника и сами си отговарят за да ви върви форума![]()
Разберете, че малко хора ги интересува какво се случва с фашето аматьорско отборче на мачове с разни копачи от В група.
Толкова са ви замъглени погледите, че неможете да прозрете колко смесно изглеждате отстрани в напъните си да се изкарате най-великите, най-мнoгoбройните, най-верните и т.н.
Най-обичам да споря със себе си! Погледа ми се замъглява. В мен напира такова богатство на идеи ... Ех, ако бях от съседите. В главите им празно, пусто, пълно спокойствие. Погледа чист, праволинеен и празен. Те знаят: "Здрава мисъл в здраво тяло - веднъж на ден и то най-късно преди вечеря". Иначе пречи на съня (нощният и най-вече дневният).
TheUsualSuspect написа:За сетен път се убеждавам, че вие сте промити мозъци всичките жълти до един.
Казва се една лъжа и после всички я повтаряте, докато сами си повярвате и накарате разни други неособено умни да повярват също.
Вярно е, че пропагандата ви е силна, но вие съвсем полудяхте с тия цифри на публиката.
Карате ги на всеки мач с по 2000 поне отгоре само и само да създадете мнението, че на стадиона ви има 6-7 или 8000, коеото просто е абсурд.
Сами виждате, че ви минава еуфорията и с всеки следващ мач сте по-малко.
С Димитровград изведнъж от 1000 човека както твърдяхте, един евтин сайт написа 1500 без дори да са били на мача и вие веднага подехте, че сте били 1500.
Знам, че е най-лесно да изтриете поста за да не ви се разваля удоволствието да си разказвате приказки от 1001 нощи, но слезте на земята и свалете жълтите очила.
bstv написа:В Димитровград имаше 1500 бултраса и 2000 местни. Ай чепа за бело-черните некролози.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта