Какво има Ботев Пловдив сега?НИЩО!!!!Да ,това е отговора.Няма футбол,няма радост,няма красота.Има само мъка,срам и зомбирани физиономий.
Да, той е нашите бащи дядовци,нашия космополитен и прекрасен град!
Аз лично се гордея с всеки един от вас ,жълточерни фенове.Да ,това остана на нашия отбор,НИЕ И НИЩО ДРУГО!Горд съм ,че съм ботевист ,заради всички вас !!!!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ ДОКАТО СМЪРТА НИ РАЗДЕЛИ!!!!!
Ботев Пд - Мечтата на живота ни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
ГОРДОСТТА...
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 15 фев 2009 22:36, променено общо 1 път.
Re: ГОРДОСТА...
Мале, колко мъка има в Пловдив, малеее!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и Йордан Йовков не може да я опише за сажаление
- lewstherin
- Контакти:
s.s. написа: иначе и на мен ми останаха само спомените а тях си ги обичам най много
Аз за съжаление и спомени нямам, дано доживея отбора да се оправи.
Аз за съжаление и спомени нямам, дано доживея отбора да се оправи.
пожелавам ти го от все сьрце
-
- Контакти:
Винаги съм смятал, че Ботев не е просто футболен отбор. Ние представляваме една идея. Ние сме най-старият футболен клуб тук. Годините се нижат една след друга. Един ден наблюдаваш едни момчета да тичат по терена, друг ден са съвсем други. Всичко е временно, но идеята е вечна. Феновете са вечни! Ние представляваме идеята и докато нас ни има Ботев никога няма да погине!
Защото Ботев Пловдив е вечен.... защото той не умира!
Защото Ботев Пловдив е вечен.... защото той не умира!
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.
Оф вие направихте бахти и драмата от управлението на селския!Големи мъченици се изкарахте.Голяма работа,че отборът ви не е в средата на таблицата,ами малко по-назад.Голяма работа,че изпаднахте 1-2 пъти в Б група.А знаете ли какво е любимият ви отбор,който е с традиции в А група да играе 6 поредни години в Б?Да не говорим,че едната година на полусезона бяхме в зоната на изпадащите...Но дори и тогава не съм преставал да ходя на мачовете на любимия си отбор.Ако някой не е разбрал говоря за Черно Море.
Ами какво да кажа за феновете на Дунав?Нима не заслужават феновете от Русе да гледат любимия си отбор в А група?20 ли колко години вече не са стъпвали в елита....
Така,че не драматизирайте излишно ситуацията,винаги може и по-зле.Но точно в тези моменти трябва феновете да са на стадиона,подкрепяйки любимия си отбор!
Ами какво да кажа за феновете на Дунав?Нима не заслужават феновете от Русе да гледат любимия си отбор в А група?20 ли колко години вече не са стъпвали в елита....
Така,че не драматизирайте излишно ситуацията,винаги може и по-зле.Но точно в тези моменти трябва феновете да са на стадиона,подкрепяйки любимия си отбор!

Ти сравняваш Черно море и Дунав с БОТЕВ Пловдив??? Що не се скриеш някъде.
http://vbox7.com/play:a1576ca3
Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY
Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY
-
- Контакти:
ХАХАХАХАХАХАХ, ти наред ли си бе? Какво ги даваш за сравнение Дунав и Морето? Вярно, че Варна и Русе са градове, които заслужават сериозно присъствие в А група. Ама едно е присъствие, друго е да си ТРЕТИЯТ НАЙ-ГОЛЯМ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ, друго е да си ОТБОРЪТ С НАЙ-ЛЮБЯЩА ПУБЛИКА В БЪЛГАРИЯ. Последното дори може да се каже и за буферите, но в никакър случай за говедата и ЦСКА, които може и да са повече, но не обичат отбора си като нас. Колко са ултрасите в Русе? А във Варна? Въобще няма място за сравнение. Ботев - под чертата е нещо като Левски или ЦСКА да са във втората половина на класирането. Т.е. - ПОВОД ЗА НАЦИОНАЛНА ТРЕВОГА! Не се заяждам с теб, защото Варна е дала много прекрасни футболисти, защитавали честта на България. Но да ти изброявам ли МАГЬОСНИЦИТЕ ОТ ПЛОВДИВ, които са в пъти повече от всяка една друга българска школа?
Един отбор,в едно сърце,
една любов в канарите,
не ще умре, не ще умре,
не ще умре, не ще умре!
И мъката и радостта ,
ще споделиме на света,
и нищо няма да ни спре,
не ще умре,не ще умре!
една любов в канарите,
не ще умре, не ще умре,
не ще умре, не ще умре!