Новините в гонг за Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Новините в гонг за Ботев

Мнениеот Irish stout » 07 сеп 2010 22:48

Шврнц Тпрунков написа:
Irish stout написа:
БУЛТРАС написа:loko2004, стига с тия локомотивски "затапвания".

"Ама ние сме били повече", "Ама ние отидохме 1 000 000 000 в София" , дрън-дрън. Искам доказателства, не празни приказки.

Вестници с репортаж от мача тогава бол. Но пък ще излезнете с ново двайсе, че е имало слъчеви изригвания или какво ли още не. А по-вероятно е да не отговорите изобщо....

Преди бая време един съвременник на мача ви обясни "некои" неща за свръхраздутата ви цифричка, обаче легендите ви са неизкореними. Неслучайно помолих твоя съмишленик като достигнете бройките до над 100 000 - да се обади тогава. Вие всяка година кротичко си слагате по някоя и друга хилядарка. Само ще ви помоля да спрете до около 300 000 - просто в града ни не е имало толкова хора по това време.

Преди бая време аз съм бил на тези мачове лично. Смятам, че с това ти давам задоволителен отговор и се надявам да приключите темата.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 07 сеп 2010 22:48

Irish stout написа:Преди бая време аз съм бил на тези мачове лично. Смятам, че с това ти давам задоволителен отговор и се надявам да приключите темата.

Абсолютно задоволителен отговор! И ти ми вярваш, че лично бях на мача с Чирпан и имаше поне 100 000 зрители, нали?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 сеп 2010 22:53

veseo написа:
Irish stout написа:Преди бая време аз съм бил на тези мачове лично. Смятам, че с това ти давам задоволителен отговор и се надявам да приключите темата.

Абсолютно задоволителен отговор! И ти ми вярваш, че лично бях на мача с Чирпан и имаше поне 100 000 зрители, нали?

Не ме интересува. Има разлика, нали? 8-)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 07 сеп 2010 23:10

Irish stout написа:
veseo написа:

Не ме интересува. Има разлика, нали? 8-)

По факта, че си в нашия форум, в тема за нашия отбор и си защитаваш вижданията, личи си че не ти пука, да ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
БУЛТРАС
Контакти:

Мнениеот БУЛТРАС » 07 сеп 2010 23:14

sostenere написа:Ти говориш за мачове преди 89-та година, когато всички стадиони са били пълни, защото на ст. Васил Левски тогава е имало по 75000 на мачовете Левски-Аякс и т.н Покажи ми един мач, в който сте над 25 000 души на стадиона след 1989-та година, един мач, защото аз мога да ти изброя 50 на Левски... смешно е да се сравняваш с публиката на Левски, само защото левскари има по цяла България за добро или лошо... Колко бяхме левскарите в Стара Загора на финала с Литекс 2007 година помниш ли ? А на финала на вашия стадион с Нефтохимик, май 2000 година беше този мач ?

Мой човек, колегата ти е пратил клип, в който пълним стадиона след '89 гоидна (мачът с Олимпиакос). А иначе, ако не си тъп, и сам можеш да се досетиш, че над 25 000 няма как да съберем, при положение, че стадион Христо Ботев е с капацитет 22 000. И ако не се лъжа по митьово време, сме го пълнили (пак повтарям по времето на СЕЛСКИЯ).

Иначе другото, което искам да ти кажа. Колко от мачовете, в който вие сте пълнили вашият стадион, СА срещу отбори от "А" група? Да ти кажа ли аз? Не повече от ЕДИН! Това, че пълните стадиона, когато играте в УЕФА и ШЛ е отделен въпрос. И ние, ако имаме шансове за групите на ЛЕ или ШЛ и ние ще пълним не 22 000 стадион, а 30 000, че и повече.

А и да ти кажа, в нашата публика има постоянство, докато при вашата НЕ! Отново ще спомена времето със селския. В 2,3 сеозна под негово ръководство бяхме първи по посещамеост. В другите сезони, все сме в челните места. През настоящият сезон, както вече казах сме в ТОП 3. Къде сте вие? Не може срещу АИК и ЦСКА да сте МНОГО, а срещу слаб отбор, като Калиакра двойно, че и ТРОЙНО по-малко.

В момента разликата между Левски София и Ботев Пловдив е от земята до небето (говоря за състоянието на клубовете). Ние играем срещу Тунджа (Ягода), Чирпан и Асеновец, докато вие се борите за ЛИГА ЕВРОПА. Резултата какъв е? Ботев е по-посещаван от Левски.

Това е мой човек, НИЕ СМЕ НОМЕР 1. Ако това ще ти послужи за утеха, вие сте на второ място. ;)

Потребителски аватар
БУЛТРАС
Контакти:

Мнениеот БУЛТРАС » 07 сеп 2010 23:20

Irish stout написа:
БУЛТРАС написа:loko2004, стига с тия локомотивски "затапвания".

"Ама ние сме били повече", "Ама ние отидохме 1 000 000 000 в София" , дрън-дрън. Искам доказателства, не празни приказки.

Вестници с репортаж от мача тогава бол. Но пък ще излезнете с ново двайсе, че е имало слъчеви изригвания или какво ли още не. А по-вероятно е да не отговорите изобщо....

Irish stout, майна, къде се буташ между шамарите? Къде точно ти тръгна да вадиш статистики, цифри и тем подобни глупости. Та вие преди Жоро Илиев събирахте по 2-3 хиляди на мач бе. Добре, че беше той, та да ви направи малко история, да ви спечели 2,3 купи и да ви напълни иначе празният стадион. Майната му, от тогава минаха 5,6 години... сега сте с нов президент, добра селекция, нов стадион, съблекални, ала-бала и за къв ***? Вашият "трън в очите" БОТЕВ ПЛОВДИВ, ОТНОВО е по-посещаван.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 07 сеп 2010 23:39

Irish stout написа:Вестници с репортаж от мача тогава бол.

Дай де, дай една снимчица, недей да скромничиш. То на сайта ви, пълен с полуфабрикати - няма, но ти явно пазиш някой жокер в ръкава!
Irish stout написа:Преди бая време аз съм бил на тези мачове лично.

Разкажи ни тогава нещо за атмосферата по време на мача, че и след това. Как се прибрахте толкова хора? С коли ли? Катастрофи имаше ли? Задръствания? Или по магистралата колона си направихте?
Честно, ако наистина си бил на мача, как се прибра?

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 08 сеп 2010 00:06

БУЛТРАС написа:... В 2,3 сеозна под негово ръководство бяхме първи по посещамеост. В другите сезони, все сме в челните места....

Това е мой човек, НИЕ СМЕ НОМЕР 1. Ако това ще ти послужи за утеха, вие сте на второ място. ;)

Мой човек, аз да ти кажа нещо ! Сам казваш, че 2 пъти по времето на селския сте били първи по посещаемост, а в другите 8 години от ерата селския в Ботев, с изключение само на последния сезон кой е бил първи по посещаемост ? Е кво излиза, че нашата публика е непостоянна, но въпреки това Левски в 80 % от сезоните от създаването на първенството е с по-добра посещаемост от великия Ботев Пд, е как става това не ми е ясно ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
БУЛТРАС
Контакти:

Мнениеот БУЛТРАС » 08 сеп 2010 05:51

sostenere написа:Мой човек, аз да ти кажа нещо ! Сам казваш, че 2 пъти по времето на селския сте били първи по посещаемост, а в другите 8 години от ерата селския в Ботев, с изключение само на последния сезон кой е бил първи по посещаемост ? Е кво излиза, че нашата публика е непостоянна, но въпреки това Левски в 80 % от сезоните от създаването на първенството е с по-добра посещаемост от великия Ботев Пд, е как става това не ми е ясно ?

Мой човек, как реши, след като Ботев не са първи по посещаемост през останалите сезони, то Левски са заели тази позиция?? Миналата година бяха Черноморец. Преди три години бяха Цска. Вярно, със сигурност и вие сте били на първо мсято 2,3 пъти, но ако трябва да бъдем точни, сезоните 06-07, 07-08, 08-09, 09-10 доста хора отказваха да идват на мачовете на Ботев, заради протести, някои мачове се играха пред 200-300 души. На едно от дербитата с Локото (биха ни 3-0), даже не влезнахме на Лаута (може би знаеш за този случай).

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 08 сеп 2010 09:02

Не спорете с буфери на исторически теми за посещаемост. Това е капан , в който те ви вкарват. Такава тема е абсурдна , защото всеки , който е над 35 години и е фен ,има лично спомени от ония времена и ще потвърди , че такъв спор е абсурден. БОТЕВ /ТРАКИЯ/ винаги е бил отборът на Пловдив и е събирал огромното мнозинство фенове на Града , както и от цяла Южна България. Локото винаги са били второкласен отбор с далеч по-малка база фенове , много от които през 70-те и 80-те ходеха редовно на мачовете на Тракия за да гледат ГОЛЯМ ФУТБОЛ . Това е неоспоримия факт , и всички по-възрастни фенове - било Ботевисти или Локомотивци, го знаят. Така че тези пуберитетски спорове - кой имал по-голяма публика ги нищят само фенчета , родени след 1990 - 1995 , които освен Митьо Селския друго не са виждали... Писах го няколко пъти - пловдивски футбол активно гледам от края на 70-те. Бил съм лично на всичките въпросни мачове - Локо - Берое на ст."9-ти Септември" , баража в София с "Осъм" /бяхме в агитката на Локото заедно с един приятел , локомотивец/ , както и нашите мачове с "Барса", "Байерн" ...и всичките дербита с "Левски" .... Мачът Локо-Берое беше дерби на "Б" групата - рекорд за посещение на втора дивизия за всички времена. Имаше около 40 0000 човека , стадиона беше почти пълен , но не и ПРЕПЪЛНЕН :!: В София баража имаше не повече от 15 - 20 000 човека. Основната група фенове на Локо пътува с БДЖ :idea: И по погрешка слезна на "Подуене" от където направи шествие до Националния... :) 5000 е максимума на пловдивските зрители тогава , пак повтарям - много често фенове на различни пловдивски отбори си ходехме едни други на мачовете да се подкрепяме , нямаше такава омраза между клубовете , а и имаше ГЛАД ЗА ФУТБОЛна живо ! На нашите мачове "9-ти Септември" се пукаше по шевовете !!! С "Барселона" е абсолютния рекорд по посещение на мач в България за всички времена - 65 000 човека. За да не мислите , че си играем с цифрите само може да се обясни , че тогава капацитетите на стадиона бяха приблизителни . Нямаше седалки индивидуални , а дълги пейки , или направо бетонни редове , както е на Пловдив горе на трибуните ,които можеха да се пълнят до откат ! Нямаше и ограничения в продаването на билети. . На мача с Барса стадионът се напълни до край 2 часа преди началния сигнал /а пускаха още от 12 часа на обяд!/ Накрая си спомням че половин час преди повече началото в стадиона влезноха няколко хиляди войници организирано от някакви поделения и понеже нямаше игла къде да пуснеш , ги разположиха във северната част на на терена под таблото , долу на пистата !!! ... Това са фактите. Прекратете всякакви спорове с пъпчиви буферчета на тема посещаемост !

Върни се в “Ботев”