sostenere написа:Ти говориш за мачове преди 89-та година, когато всички стадиони са били пълни, защото на ст. Васил Левски тогава е имало по 75000 на мачовете Левски-Аякс и т.н Покажи ми един мач, в който сте над 25 000 души на стадиона след 1989-та година, един мач, защото аз мога да ти изброя 50 на Левски... смешно е да се сравняваш с публиката на Левски, само защото левскари има по цяла България за добро или лошо... Колко бяхме левскарите в Стара Загора на финала с Литекс 2007 година помниш ли ? А на финала на вашия стадион с Нефтохимик, май 2000 година беше този мач ?
Мой човек, колегата ти е пратил клип, в който пълним стадиона след '89 гоидна (мачът с Олимпиакос). А иначе, ако не си тъп, и сам можеш да се досетиш, че над 25 000 няма как да съберем, при положение, че стадион Христо Ботев е с капацитет 22 000. И ако не се лъжа по митьово време, сме го пълнили (пак повтарям по времето на СЕЛСКИЯ).
Иначе другото, което искам да ти кажа. Колко от мачовете, в който вие сте пълнили вашият стадион, СА срещу отбори от "А" група? Да ти кажа ли аз? Не повече от ЕДИН! Това, че пълните стадиона, когато играте в УЕФА и ШЛ е отделен въпрос. И ние, ако имаме шансове за групите на ЛЕ или ШЛ и ние ще пълним не 22 000 стадион, а 30 000, че и повече.
А и да ти кажа, в нашата публика има постоянство, докато при вашата НЕ! Отново ще спомена времето със селския. В 2,3 сеозна под негово ръководство бяхме първи по посещамеост. В другите сезони, все сме в челните места. През настоящият сезон, както вече казах сме в ТОП 3. Къде сте вие? Не може срещу АИК и ЦСКА да сте МНОГО, а срещу слаб отбор, като Калиакра двойно, че и ТРОЙНО по-малко.
В момента разликата между Левски София и Ботев Пловдив е от земята до небето (говоря за състоянието на клубовете). Ние играем срещу Тунджа (Ягода), Чирпан и Асеновец, докато вие се борите за ЛИГА ЕВРОПА. Резултата какъв е? Ботев е по-посещаван от Левски.
Това е мой човек, НИЕ СМЕ НОМЕР 1. Ако това ще ти послужи за утеха, вие сте на второ място.