Новините в гонг за Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
БУЛТРАС
Контакти:

Re: Новините в гонг за Ботев

Мнениеот БУЛТРАС » 07 сеп 2010 17:44

loko2004, стига с тия локомотивски "затапвания".

"Ама ние сме били повече", "Ама ние отидохме 1 000 000 000 в София" , дрън-дрън. Искам доказателства, не празни приказки.

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 07 сеп 2010 18:47

БУЛТРАС написа:И си мислиш, че сте велики? Срещу Барселона ние имахме 60 000 на стадион ПЛОВДИВ. Самият стадион се пръскаше. През '93-та година на финала за купата на България отидохме 11 000 в Благоевград (нещо, което не се е случвало досега в България). През митьовото време на два пъти бяхме първи по посещаемост. Представи си щом със селския сме първи, какво ще е сега, когато не сме с него. През настоящият сезон в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, Ботев е в ТОП 3 по посещаемост. Черноморец и Берое май са пред нас. Така че не ми говори за велика публика. Тръгна ли да се ровя за мачовете ни срещу Байерн, Стяуа, Севиля и прочие отбори, ще намеря още велики моменти на НАЙ-ВЕЛИАКТА ПУБЛИКА В БЪЛГАРИЯ- ЖЪЛТО-ЧЕРНАТА.

Ти говориш за мачове преди 89-та година, когато всички стадиони са били пълни, защото на ст. Васил Левски тогава е имало по 75000 на мачовете Левски-Аякс и т.н Покажи ми един мач, в който сте над 25 000 души на стадиона след 1989-та година, един мач, защото аз мога да ти изброя 50 на Левски... смешно е да се сравняваш с публиката на Левски, само защото левскари има по цяла България за добро или лошо... Колко бяхме левскарите в Стара Загора на финала с Литекс 2007 година помниш ли ? А на финала на вашия стадион с Нефтохимик, май 2000 година беше този мач ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 07 сеп 2010 18:53

Трудно ще ми е да намеря снимка където сме над 3 000, вие сте всичко и сте всички :lol:
За тва преди 1989 си прав, че всички стадиона си били пълни, обаче е абсурдно да казваш че не сме събрали от тогава 20 000! Влагай малко мисъл когато се заяждаш и знаеш че пишеш глупости.
Иначе голямата гордост с. Чакръчане да е синьо, сеш' са? Има си статистики за най-посещаваните стадиони през последните години, при това тея статистики не са правени ей така.

nikulas
Контакти:

Мнениеот nikulas » 07 сеп 2010 19:17

sostenere написа:
Ти говориш за мачове преди 89-та година, когато всички стадиони са били пълни, защото на ст. Васил Левски тогава е имало по 75000 на мачовете Левски-Аякс и т.н Покажи ми един мач, в който сте над 25 000 души на стадиона след 1989-та година, един мач

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HUwBD4cEiKo[/youtube]
:roll:
Изображение

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 07 сеп 2010 19:49

Добре, може да има някой мач в ерата на брокерите...
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 07 сеп 2010 20:22

sostenere написа:Добре, може да има някой мач в ерата на брокерите...

Ти някъв компромис ли правиш??? После да не кажеш "Добре, може да има някой мач в ерата на митьо селския"?

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 07 сеп 2010 20:50

:lol: Нещо такова се получи... По времето на селския, т.е и малко преди това от 96 насам съм 100 % сигурен, че нямате мач с посещаемост над 25 000 души !
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 07 сеп 2010 20:55

Вие имате щото :lol:
За последно напълнихме стадиона преди 2,5 години 22 000. Повече и да искаме няма къде да съберем.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 сеп 2010 22:39

БУЛТРАС написа:loko2004, стига с тия локомотивски "затапвания".

"Ама ние сме били повече", "Ама ние отидохме 1 000 000 000 в София" , дрън-дрън. Искам доказателства, не празни приказки.

Вестници с репортаж от мача тогава бол. Но пък ще излезнете с ново двайсе, че е имало слъчеви изригвания или какво ли още не. А по-вероятно е да не отговорите изобщо....
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 07 сеп 2010 22:41

Irish stout написа:
БУЛТРАС написа:loko2004, стига с тия локомотивски "затапвания".

Вестници с репортаж от мача тогава бол. Но пък ще излезнете с ново двайсе, че е имало слъчеви изригвания или какво ли още не. А по-вероятно е да не отговорите изобщо....

Преди бая време един съвременник на мача ви обясни "некои" неща за свръхраздутата ви цифричка, обаче легендите ви са неизкореними. Неслучайно помолих твоя съмишленик като достигнете бройките до над 100 000 - да се обади тогава. Вие всяка година кротичко си слагате по някоя и друга хилядарка. Само ще ви помоля да спрете до около 300 000 - просто в града ни не е имало толкова хора по това време.
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”