Новините в гонг за Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev23
Контакти:

Re: Новините в гонг за Ботев

Мнениеот botev23 » 06 сеп 2010 22:54

sostenere написа:Абе пич не разбра ли, че не ме интересувате Вие какво сте правили и правите в момента, стига прави съпоставки с нас, умираш значи да се сравняваш с публиката на Левски... Както виждаш от няколкото ми поста аз говоря единствено и само за моя отбор, ти постоянно говориш за Левски...

Първо като не те интересуваме, какво правиш тук? Второ след като ти започна този спор е нормално да се сравнява с вас. И последно до средата на 90-те публиката на Ботев по нищо не отстъпваше на вашта. На домакинските си мачове и ние си пълнихме стадиона, на мачовете в Евротурнирите и ние имаме 50 000+ публика. А на гостувания в Европа до емигранската вълна не можеше да се види дори едно шалче на националния отбор, камоли на Левски. Това че последните 15 години ние сме в състояние на кома и въпреки това на вътрешната сцена, където единствено имаме възможност да се представяме, ние го правим на ниво, ни дава правото да ходим с вдигнати глави.

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 сеп 2010 23:34

Вижте как нито един не се хвана за думите, които казах в коментара си, че мястото на Ботев не е във В група ! Единият говори, че да си левскар не е чест, а е позьорщина, другия вкарва клишето, ако вие сте във В група няма да сте толкова никога, а третия пак се сравнява с публиката на Левски София... ето това е типичен пример за комплекс, комплекс за постоянно доказване, за постоянното изтъкване, че виждаш ли ние сме във В група, колко много хора ни идват на мачовете, постоянно мрънкане, вижте колко страдахме...че селския е съсипал отбора на Ботев 10-11 години, в които е бил начело на клуба. Въпроса е къде бяхте Вие най-великите фенове в България през това време, защо чакахте толкова години като се виждаше накъде отиват нещата, защо се почнаха масовите протести преди няколко години, а 7-8 години чакахте да унищожи вашия Ботев, най-подкрепяният и обичан отбор с най-великата публика в България (според вас) ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 07 сеп 2010 08:36

sostenere написа:... виждаш ли ние сме във В група, колко много хора ни идват на мачовете, постоянно мрънкане, вижте колко страдахме...че селския е съсипал отбора на Ботев 10-11 години, в които е бил начело на клуба. Въпроса е къде бяхте Вие най-великите фенове в България през това време, защо чакахте толкова години като се виждаше накъде отиват нещата, защо се почнаха масовите протести преди няколко години, а 7-8 години чакахте да унищожи вашия Ботев, най-подкрепяният и обичан отбор с най-великата публика в България (според вас) ?

Хайде сега смени "селския" с Батков, Ботев с Левски, прочети го пак и ще си отговориш на въпросите!
Проблема с феновете на Левски е, че повечето са статистици-титлобройци, който са били на два мача в живота си. Ваша работа е, как да мотивирате тези хора, да научат нещо повече за любимия си клуб. Защото футбола е красотата от играта и тръпката от сблъсъка, а не вестникарската колонка в неделя сутрин!

Потребителски аватар
БУЛТРАС
Контакти:

Мнениеот БУЛТРАС » 07 сеп 2010 15:13

sostenere написа:Абе пич не разбра ли, че не ме интересувате Вие какво сте правили и правите в момента, стига прави съпоставки с нас, умираш значи да се сравняваш с публиката на Левски... Както виждаш от няколкото ми поста аз говоря единствено и само за моя отбор, ти постоянно говориш за Левски...Това, което прави публиката на Ботев ще го гледам само по ТВ-то :lol: Аз съм бил на такива мачове на моя отбор като почнем с Рейнджърс 1993-та, победата 7:1 срещу ЦСКА, финала за купата 1998 и победата 5:0 пак с ЦСКА играни пред 50 000 зрители на Националния стадион, мачове с Ювентус, Ливърпул, Удинезе, Шалке, Барса, Челси, Лацио, Марсилия и т.н пред препълнени ст. Георги Аспарухов и ст. Васил Левски , гостувания в Европа, на които сме били по 3000-4000 човека, в Удине, в Търнава, във Верона, в Барселона...няма да ми стигне времето и мястото да изброя всички мачове, така че най-малкото ти можеш да ми кажеш да не ти говоря, че ставам смешен, а всъщност смешния си ти, където мислиш за уникално нещо 1000 човека, които сте отишли на 30-на минути от Пловдив за най-великата публика в България...
Аз казах още в първия си пост, правете си кефа и шоуто, но не се изхвърляйте с такива думи за най-великата и не знам си каква най най най... публика ! Мястото на Ботев, както по-горе каза един потребител не е във В група и аз ще се радвам да има пак мачове Левски-Ботев.

Само едно последно нещо и спирам да пиша тук: Да си левскар е чест !

И си мислиш, че сте велики? Срещу Барселона ние имахме 60 000 на стадион ПЛОВДИВ. Самият стадион се пръскаше. През '93-та година на финала за купата на България отидохме 11 000 в Благоевград (нещо, което не се е случвало досега в България). През митьовото време на два пъти бяхме първи по посещаемост. Представи си щом със селския сме първи, какво ще е сега, когато не сме с него. През настоящият сезон в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, Ботев е в ТОП 3 по посещаемост. Черноморец и Берое май са пред нас. Така че не ми говори за велика публика. Тръгна ли да се ровя за мачовете ни срещу Байерн, Стяуа, Севиля и прочие отбори, ще намеря още велики моменти на НАЙ-ВЕЛИАКТА ПУБЛИКА В БЪЛГАРИЯ- ЖЪЛТО-ЧЕРНАТА.

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 07 сеп 2010 16:24

БУЛТРАС написа: През '93-та година на финала за купата на България отидохме 11 000 в Благоевград (нещо, което не се е случвало досега в България). П.

Сериозно ли мислиш, че не се е случвало :)

На един финал 83 се е случвало, на един бараж за влизане в А група се е случвало, на едни мачове за ЕКТ в Бургас се е случвалор така че случва ли са се такива работи това, че не ги знаеш а съм убеден няма и да ги признаеш/не е във ваш стил/ не значи че не са се случвали ;)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 07 сеп 2010 16:30

loko2004 написа:
БУЛТРАС написа: През '93-та година на финала за купата на България отидохме 11 000 в Благоевград (нещо, което не се е случвало досега в България). П.

Сериозно ли мислиш, че не се е случвало :)

На един финал 83 се е случвало, на един бараж за влизане в А група се е случвало, на едни мачове за ЕКТ в Бургас се е случвалор така че случва ли са се такива работи това, че не ги знаеш а съм убеден няма и да ги признаеш/не е във ваш стил/ не значи че не са се случвали ;)

Колко са актуалните цифри? Моля те, уведоми ни, когато подминете 100 000 83-а, 150 000 - баража, а за Бургас - като стигнете 40 000. Действайте, близо сте да заветните цифри!
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 07 сеп 2010 16:38

loko2004 написа:На един финал 83 се е случвало, на един бараж за влизане в А група се е случвало ...

Стига с тоя фолклор стил Лаута. Ходи си ги разправяй тия на ваш'те си верующи! '83 се е случило ама в мечтите ти! Провери колко автомобила е имало регистрирани в Пловдив по това време и тогава ми обяснявай, как учинайка ти, ти казала, че лелинчо ти, бил видял колона от автомобили по Цариградско шосе ... Или вие сте отишли 40 000 с 500 коли?!?
Написал някой си във Wikipedia сюблимните си желания и вече го цитират! Нали сте обиколили двайсе библиотеки в България, как не намерихте една статия по този въпрос? Една сминка, едно докладче от "задръстванията" по пътя София-Пловдив.
Като тяърдиш нещо, подкрепи го със солидни доказателства!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 07 сеп 2010 17:08

Pupper_ написа:
loko2004 написа:На един финал 83 се е случвало, на един бараж за влизане в А група се е случвало ...

Стига с тоя фолклор стил Лаута. Ходи си ги разправяй тия на ваш'те си верующи! '83 се е случило ама в мечтите ти! Провери колко автомобила е имало регистрирани в Пловдив по това време и тогава ми обяснявай, как учинайка ти, ти казала, че лелинчо ти, бил видял колона от автомобили по Цариградско шосе ... Или вие сте отишли 40 000 с 500 коли?!?
Написал някой си във Wikipedia сюблимните си желания и вече го цитират! Нали сте обиколили двайсе библиотеки в България, как не намерихте една статия по този въпрос? Една сминка, едно докладче от "задръстванията" по пътя София-Пловдив.

Ами незнам кой кво е написъл някъде си аз на тия мачове съм бил ;) а относно солидните доказателства да уточним какво разбираш под солидни - статиите във весниците от онова време за мачовете в които е написано черно на бяло примаш ли

П.С. Колкото и да ви се иска не сте единствени и неповторими и други си имат свойте върхове постижения и т.н. въпрос на сила, на достойнство е да признаваш и чуждите успехи, а не като някой див селянин да отричаш всичко и да хулиш за щяло и нещя опонента ;) ама тва едва ли ще го осмислите, сега очаквам поредната порция - циганин комплексар и т.н. от репертоара ви заучени фрази :)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

antonzzzzz

Мнениеот antonzzzzz » 07 сеп 2010 17:21

loko2004 написа:
Pupper_ написа:

Ами незнам кой кво е написъл някъде си аз на тия мачове съм бил ;) а относно солидните доказателства да уточним какво разбираш под солидни - статиите във весниците от онова време за мачовете в които е написано черно на бяло примаш ли

П.С. Колкото и да ви се иска не сте единствени и неповторими и други си имат свойте върхове постижения и т.н. въпрос на сила, на достойнство е да признаваш и чуждите успехи, а не като някой див селянин да отричаш всичко и да хулиш за щяло и нещя опонента ;) ама тва едва ли ще го осмислите, сега очаквам поредната порция - циганин комплексар и т.н. от репертоара ви заучени фрази :)

Цинцар( фразата не е заучена,но пък напълно ти приляга) ,не само ти си бил на тези мачове. На мача с Осъм имаше не повече от 20 000 човека,с марулите-максимум 35 000.

nikulas
Контакти:

Мнениеот nikulas » 07 сеп 2010 17:28

ще помоля тактично локо2004 да се изнесе от форума ни.ясно е,че това най-популярния форум и търсиш социален контакт.но не си желан тук с глупавите си спам мнения да ни разваляш темите
Изображение

Върни се в “Ботев”