Новите фланелки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

selby1912
Контакти:

Re: Новите фланелки

Мнениеот selby1912 » 31 авг 2010 12:20

sorcererals написа:Канцелариите са зад сектора за гости, залепени за залите. Там има фанелки. Следващата партида от първия екип се очаква сряда или четвъртък да се пусне в продажба. От резервния екип има и в момента.

А следващата партида няма ли да е със спонсора отпред?

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 31 авг 2010 18:56

аз вече мога да се похваля че си взех въпреки че е резервната а скоро време ще си взема и с жълто-черното райе!
Последна промяна от t7h7m7 на 31 авг 2010 21:30, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 31 авг 2010 21:29

nedev30 написа:Такава подкрепа на отбор както вашия нямаше този кръг в А група. 6 000 в В група. Браво. Пожелавам ви след 2 год да сте където ви е мястото, в горната половина на А група.

Идваме съвсем скоро...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 31 авг 2010 22:32

selby1912 написа:
sorcererals написа:Канцелариите са зад сектора за гости, залепени за залите. Там има фанелки. Следващата партида от първия екип се очаква сряда или четвъртък да се пусне в продажба. От резервния екип има и в момента.

Засега мисля, че ще са само с емблемата, като до момента. Ако има нещо ново, ще се разбере навреме. Ако някой има желание за номер и име на фанелката, също може да му се изпълни, срещу допълнително заплащане. Варира според броя цифри и букви, но няма да надхвърли 10 лв. допълнително. Предполагам, че ще бъде оповестено официално, като се уредят нещата с феншопа.

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 01 сеп 2010 02:09

sorcererals написа:
selby1912 написа:

Засега мисля, че ще са само с емблемата, като до момента. Ако има нещо ново, ще се разбере навреме. Ако някой има желание за номер и име на фанелката, също може да му се изпълни, срещу допълнително заплащане. Варира според броя цифри и букви, но няма да надхвърли 10 лв. допълнително. Предполагам, че ще бъде оповестено официално, като се уредят нещата с феншопа.

Аз исках адски много да си взема още в самото начало,но нямах финансовата възможност,сега когато вече мога,прецених,че май е по-добре да изчакам да излязат тези със спонсора отпред.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 01 сеп 2010 09:12

sorcererals написа:
selby1912 написа:

Вече може ли да се изпълни това - да си напиша името с номера, имаш ли идея?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 01 сеп 2010 11:31

selby1912 написа:

Засега мисля, че ще са само с емблемата, като до момента. Ако има нещо ново, ще се разбере навреме. Ако някой има желание за номер и име на фанелката, също може да му се изпълни, срещу допълнително заплащане. Варира според броя цифри и букви, но няма да надхвърли 10 лв. допълнително. Предполагам, че ще бъде оповестено официално, като се уредят нещата с феншопа.[/quote]
Аз исках адски много да си взема още в самото начало,но нямах финансовата възможност,сега когато вече мога,прецених,че май е по-добре да изчакам да излязат тези със спонсора отпред.[/quote]

И аз това чакам, ще си взема екип, когато има спонсор на фанелката, защото сега все едно аз съм я правил ;) .Между другото бих искал, когато играят футболистите ни, да им пише имената отзад на екипите.Нека бъде отношението по професионално и да кажат, кога ще се сложи името на спонсора на екипите.Благодаря предварително.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 01 сеп 2010 14:18

Може да се изпълни това с номера и името, като от броя на цифрите и буквите ще зависи цената. Попитай в канцеларията, ако случйано кажат ,че още не може, потърси финансовия директор, мисля че няма да ти откаже.
Скоро сигурно ще има и спонсор на фанелките. Но това ви отлагане по различни причини малко ми изглежда като оправдание. Като няма име, номер и спонсор, не е екипа на Ботев ли? Все пак решението си е ваше.

Какво имаш предвид с "все едно аз съм я правил" , леко се изхвърляш ми се струва.
Колкото до имената на играчите, не знам защо не са ги сложили. Може да има и нещо общо с факта, че реално ние нямаме подписани договори с тях и те могат да си тръгнат всеки един момент, като се разчита на мъжката им дума и спазване на условията от двете страни, за да не се скучи това. Но в един момент, може да се окаже, че смо си поръчваме фанелки, а играчите се сменят. Справка - Караматев.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 01 сеп 2010 15:36

sorcererals написа:Скоро сигурно ще има и спонсор на фанелките. Но това ви отлагане по различни причини малко ми изглежда като оправдание. Като няма име, номер и спонсор, не е екипа на Ботев ли? Все пак решението си е ваше.

Не се "оправдавам", колега, просто щом това не е финалния вариант, можем да си вземем когато има финалния, щом ще е скоро. А за номерата питах, за да знам какво да искам в канцелариите, кое е възможно и кое се предлага :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
pepo.fr
Контакти:

Мнениеот pepo.fr » 01 сеп 2010 18:06

sorcererals написа:Може да има и нещо общо с факта, че реално ние нямаме подписани договори с тях и те могат да си тръгнат всеки един момент, като се разчита на мъжката им дума и спазване на условията от двете страни, за да не се скучи това.

Сори, ама май съм пропуснал един епизод. Как така нямаме договори с футболистите ? :o Не сме ли вече официално регистрирани като дружество и клуб ? Въпрос на време ли е това да стане или ще я караме така цяла година ?

Върни се в “Ботев”