Разгледах го внимателно сайта и мисля, че е направен отлично!
И друго нещо, което мисля, че е хубаво за сайта е да бъде преведен и на чужди езици. Поне на английски задължително трябва да има версия на сайта, защото може да влизат хора от цял свят и да могат да разбират какво пише. Английски на първо време, а после на руски, испански и италиански.
Сайта на отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Botevist_1912
- Контакти:
Re: Официалният сайт на Ботев Пд
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Честит ни официален сайт! Получил се е дори по-добре от очакванията ми. На пръв поглед ми напомня bultras по подредба, което е добре. Лесно се ориентирам 

- shamana1912
Botevist_1912 написа:Разгледах го внимателно сайта и мисля, че е направен отлично!
И друго нещо, което мисля, че е хубаво за сайта е да бъде преведен и на чужди езици. Поне на английски задължително трябва да има версия на сайта, защото може да влизат хора от цял свят и да могат да разбират какво пише. Английски на първо време, а после на руски, испански и италиански.
+1

- bai Momchil
- Контакти:
Botevist_1912 написа:Разгледах го внимателно сайта и мисля, че е направен отлично!
За английски съм съгласен, за други езици ми се вижда малко пресилено. По скоро да се направи един онлайн магазин с фенски артикули!
Всичко с времето.Важното е,че стартира.Глезотийките лека полека ще се появят
- Al_Abrashev
- Контакти:
Честито! И сайта и емблемата са много добри.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
- Yellow blood
- Контакти:
bai Momchil написа:За английски съм съгласен, за други езици ми се вижда малко пресилено. По скоро да се направи един онлайн магазин с фенски артикули!
+1
Поздравления и благодарности за създателите на сайта!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
Червени_шампиони написа:Емблемата ви прилича на тази на Рапид Виена май.
Може, но поне прилича на нещо, щото вашата на нищо не прилича.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Онлайн магазин е необходим. Аз живея във Франция и бих желал да си купя новата екипировка. Иначе сайта е супер. 

- sorcererals
- Контакти:
pepo.fr написа:Онлайн магазин е необходим. Аз живея във Франция и бих желал да си купя новата екипировка. Иначе сайта е супер.
Всичко с времето си. На този етап капацитета на клуба е ограничен, поради факта, че сме в аматьорскяи футбол и няма нужда да се раздува щата. Затова и някои неща се случват по-бавно. Ако искаш фанелки, някой ти взима от клуба и ти я праща с колет.