вълка. гледах го в контролите и хич неми харесваше но вчера беше над всички така както трябва да бъде един капитан.
има хляб в този отбор, младите тепърва ще трупат опит.
Играч на мача
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Играч на мача
Аз пък номинирам Ридван. След като влезе, играта в нападение се раздвижи, пък и гол вкара.

-
- Контакти:
емо73канар написа:Фанев,определено ми направи страхотно впечатление,да но продължава по същият начин.
Страхотно момче
Според мен номер 1 беше Васко Гуджев.Много приятно впечатление ми направиха Недко Милено и Байрев.
Стефан,макар,че Фанев също игра страхотно
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
- rump_shaker
- Контакти:
Според мен Стефчо. Той просто не спря да тича през цялото време. Гуджев направи великолепен мач. С изключение на 2, 3 омотвания направи перфектне мач. Сновеше по целия терен и както се грижеше да помага на защитата, така и помагаше в атака.
Антон Огнянов и Фанев също направиха впечетление. Байрев и Рахов няма да ги коментирам защото двамта ми оставиха чудесно впечталение още на предсезонното.
Ето и моите оценки по 10-тобалната
Николов 6
Фанев 7
Рахов 6
Огнянов 7
Байерев 6 (един о тлюбимците ми, затова му пиша ниска оценка защото не блестеше както обичайно)
Стефчо 8 (като истински капитан се раздаде на максимум)
Гуджев 8
Миленов 7,5
Асенов 6 (също един от любимците ми но беше малко по пасивен от колкото може)
Батинов 5,5 (беше доста притеснен май)
Площаков 5 (много очаквах от него, но днес нямаше никакъв ден)
Ридван 8 (един резервен нападател ако влезне и вкара, то значи си е свъшрил перфектно работата. няма какво да кажа повече
)
Христов - нямаше време да покаже мощните си спринтове
Васко 10 :D :D :D :D
Антон Огнянов и Фанев също направиха впечетление. Байрев и Рахов няма да ги коментирам защото двамта ми оставиха чудесно впечталение още на предсезонното.
Ето и моите оценки по 10-тобалната
Николов 6
Фанев 7
Рахов 6
Огнянов 7
Байерев 6 (един о тлюбимците ми, затова му пиша ниска оценка защото не блестеше както обичайно)
Стефчо 8 (като истински капитан се раздаде на максимум)
Гуджев 8
Миленов 7,5
Асенов 6 (също един от любимците ми но беше малко по пасивен от колкото може)
Батинов 5,5 (беше доста притеснен май)
Площаков 5 (много очаквах от него, но днес нямаше никакъв ден)
Ридван 8 (един резервен нападател ако влезне и вкара, то значи си е свъшрил перфектно работата. няма какво да кажа повече

Христов - нямаше време да покаже мощните си спринтове
Васко 10 :D :D :D :D

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Много се колебая за кого да "гласувам". Като технически показатели има кой да оцени момчетата, но за мен, лично, това беше Големия мач на Стефан Костадинов.
Балеринка ли не беше, псувни ли не отнасяше, но този тип намери някаква вътрешна сила в себе си, и дори надскочи и физическата си сила, и възможностите си.
Страхотен капитан, твърд, когато трябва, падащ (това също е изкуство, ей!), с пробиви, пасове, без егоизъм и излишни финтове и финтчета - като цяло много силен мач на Стефан.
Мисля, че Пльоко прегоря първо заради едната кофа защитници около него, и второ - защото "втория човек" - Байрев, не играеше зад него. Стараеше се момчето, имаше и уникален пропуск, но явно този мач не беше "неговия".
Вратарите ни, обаче, определено ще са проблем, особено при масиран натиск срещу нашата врата. Добрата новина е, че водени от Миленов, халфовете доста добре успяват още в средата на терена да вземат топката, а и предполагам, че като се върнат Танчовски и Байрев - това ще се засили още повече, обаче ако не бяха Рахнев и Байрев, Асеновец можеше и да направят нещо доста по-сериозно, предвид уникалния карък.
Определено играч на мача за мен е Стефан Костадинов.
П.С. Колегите от Бултрас ако четат тук - пускайте след всеки мач по една анкета за "Играч на мача"? Валидна, примерно, от неделя до сряда, и в четвъртък да се обявява "Бултрас награда" за играч на мача
Балеринка ли не беше, псувни ли не отнасяше, но този тип намери някаква вътрешна сила в себе си, и дори надскочи и физическата си сила, и възможностите си.
Страхотен капитан, твърд, когато трябва, падащ (това също е изкуство, ей!), с пробиви, пасове, без егоизъм и излишни финтове и финтчета - като цяло много силен мач на Стефан.
Мисля, че Пльоко прегоря първо заради едната кофа защитници около него, и второ - защото "втория човек" - Байрев, не играеше зад него. Стараеше се момчето, имаше и уникален пропуск, но явно този мач не беше "неговия".
Вратарите ни, обаче, определено ще са проблем, особено при масиран натиск срещу нашата врата. Добрата новина е, че водени от Миленов, халфовете доста добре успяват още в средата на терена да вземат топката, а и предполагам, че като се върнат Танчовски и Байрев - това ще се засили още повече, обаче ако не бяха Рахнев и Байрев, Асеновец можеше и да направят нещо доста по-сериозно, предвид уникалния карък.
Определено играч на мача за мен е Стефан Костадинов.
П.С. Колегите от Бултрас ако четат тук - пускайте след всеки мач по една анкета за "Играч на мача"? Валидна, примерно, от неделя до сряда, и в четвъртък да се обявява "Бултрас награда" за играч на мача

Не натискайте ТУК!
Най-накрая да се получи някаква нормална дискусия за играта.Още в темата за мача с Димитровград похвалих Стефан,но намесата на буферите в нея и споровете за бройката на феновете опорочи темата и не успяхме да обсъдим играта на отбора.Добре че сега има отделна тема за играчите.Определено Стефан си връща формата от преди пет години,а и с тази борбеност се нрави много(няма го вече характерното за него падане при най-малкото докосване,лежане и превиване-вече му отива прякора.В защита този път Рахов беше по-стабилен от Байрев(който много харесвам).Огнянов(някой знае ли от къде се появи)направи уникални пробиви,но грешките му при гола и в другата им атака,когато увисна и топката го прехвърли(добре че на тяхния играч му се сабу калеврата и иначе по-бавният от него Недко успя да го настигне) бяха ужасни и Коцето с право му се скара.В средата Гуджев се представи перфекто,на Недко му беше намерено място на терена,където се чувства уверен и се справи добре.Батинов му липсва игрова практика още и заслужено беше сменен.Пльоко може много повече.От отсъстващите най-много липсваше Д.Байрев,загубата на Караматев не е фатална.Кръстев ще бъде идеален за проблемния пост ляв бек,а Танчовски също може да е полезен.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- plovdivchanina
- Контакти:
[offtopic]Антон Огнянов е от Стара Загора иначе дойде от Черноморец Поморие.[/offtopic]