Ботев Пд - Мечтата на живота ни!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Re: Ботев стана символ номер 1 на Пловдив

Мнениеот optimista » 16 авг 2010 14:26

абе кво им обеснявате на шльоковците, официално са продадени 5227 билета, отделно има хора които са си купили карти (като мен), отделно хората които са платили членски внос, а и за непълнолетни и пенсионери, само от билетите ви бием нещастни черно бели про...........ки

kanarfan
Контакти:

Мнениеот kanarfan » 16 авг 2010 14:57

Sorry
Botev Plovdiv Bulgaria number one

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 16 авг 2010 14:58

AREA BIANCONERA написа:Митове и легенди...Добре, че поне вие си вярвате, защото нормален човек няма как да повярва на такива анкети...
Това е като надуването ви на публиката - 7000???? При реално не повече от 4000, при свободен вход за пенсионери и ученици си е жив резил за първи мач на новосъздаденото ви сдружение с лиценза на Металик. Сигурен съм, че е нямало повече от 2500 продадени билета. Ако ми докажете друго с документи, може пак да си говорим. Иначе успех във В група виждам, че много се радвате да играете там. Що не си останете, като толкова ви харесва, при аматьорите да ходите по тооооолкова много хиляди и милиони. :mrgreen: :mrgreen:

значи даваш 240 лева и се ровиш да търсиш документи за да откриеш телето под вола.ако не ти отърва така,моля и 500 да сме били.аз знам какжо беше,аз го видях с очите си.Така,че мога да ти пожелая хубав ден

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 16 авг 2010 16:06

Малко офтопик ,но някой знае ли защо днес почти цял ден "независимият" не функционира ?

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 16 авг 2010 16:10

Canaries front написа:Ботев стана символ номер 1 на Пловдив

БПФК не може да стане символ на Пловдив ей така, от някаква анкетка!
БПФК е символ на Пловдив от десетилетия!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 16 авг 2010 16:16

Според мен всичко е дело на Славчо-кмета и политическия ни чадър :lol: Абе я ми кажете, като се гласуваше за играч на Пловдив в пловдив24, кой печелеше всяка година? Все наши играчи =) Това не говори ли пак, за по-солидна маса фенове? Силни с клавиатурата... и не само =) Всяка година ви превъзхождаме по домакинска посещаемост. Ако и тази година ви минем от "В" група, можете направо да си заровите главите в земята =)

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 16 авг 2010 17:04

олеле олеле гледам и не вярвам...това е извращение ,откъде накъде символът на един град ще футболен отбор ( в случая футболна сбирщина )Град Пловдив ала бала древен и вечен ,а символът му какъв бил някакъв умрял отбор.Простотия залива България .Вместо да избере Альоша или Античния Театър или Стария Град ,Тримонциум ,Площад Съединение , ТЕПЕТАТА ,Панаира.Да се смее ли човек да плаче ли колко са заслепени футболните фенове в надпреварата чий отбор е по -велик.(да не говорим че българския футбол от всякъкв вид е смешно да се сложи в едно изречение с велик.С изключение на успеха 94-та и някой играчи от този отбор.) :) :) :) :)

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 16 авг 2010 18:57

Xapu1936 написа:na stadiona bqhme samo 4e tea hora koito bqha na stadiona si platiha bileti za razlika ot platenite fenove na otbor4eto ot sopot i ima drugo neshto 2te ni gostuvaniq v a grupa v momenta sa nai dobrite do 3tiq krug po pose6taimust taka spri da se pravi6 na jeet lee

Ибрикчия,пиши на кирилица!!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 16 авг 2010 19:13

BultraStyle написа:Малко офтопик ,но някой знае ли защо днес почти цял ден "независимият" не функционира ?

Вече работи, но се опасявам, че част от инфото е загубено. Няма нови мнения от последните дни, дано да се пазят някъде.
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 16 авг 2010 19:31

Пловдив1926 написа:Честито спечелена анкета, в която не се гледаха IP адресите на гласувалите, а само кукитата. Нарочно гледах как се гласува, спечелихте последния ден като за минимално време изведнъж ви се появиха няколко хиляди гласа. Сто процента измама, както и цялата анкета като цяло. Жалко, че има фенове, които още се лъжат да правят трафик и да пълнят джобовете на подобни сайтчета, да пращат СМС-и и тем подобни измислици.

Ако хванем един социален продукт като Фейсбук, в който ясно се показва съотношението на всякакви групички, анкетки и прочие, където канрчетата не само са повече, ами дори на места два и три пъти, пак ли е нагласено? Сигурно ще кажеш че си правят мултиакаунтинг хората, само и само да спечели Ботев

И всъщност, като говориш за нагласянае, по какъв метод и на какво основание, твърдиш че ние феновете на Ботев сме измамници, а вие НЕ. нима не сме израстнали в един и същи град, в една ис ъща махала и не сме възпитавани по един и същи начин? Нима сме различни като психика и манталитет. Ако кажеш че вие сте извисени морално ще кажеж пълна глупсот, така че по добре мълчи и не се гневи че за пореден път пада твоят тим в някоя анкета

П.С.- Няма официална анкета досега в историята на всяка медия (вестник, сайт, радио, телевизия...) в която ако са се съревновалвали Ботев и Локо, то Локомотив да е спечлил. Чакам да ме опровергаеш с таква?
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”