Поводът да пиша е нещо ,което се случи през последните два дни и което ме накара, да се замисля трябва ли безрезервно да подкрепям новото ръководство на любимия ми отбор и да казвам, че всичко , което върши е за добро ?
Това ръководство и всички фенове твърдяха, че ДЮШ е основата и бъдещето на Ботев, работата с децата е приоритет и няма да се хабят сили и средства в тази насока.
А какво се получи на практика - деца набор` 98 са изхвърлени от школата ила не са поканени от ръководството да се приобщят към ново сформираната ДЮШ, като в клуба остават само набор` 98 ,но на Ботев 2002.
„ Изхвърлените ” деца повече от 2 год. тренираха в Ботев и вярваха в тази идея , а на първата тренировка, след лятната пауза, разбират, че нямат треньор и отбор , без някой да се е срещнал с тях и да им е разяснил, защо са нежелани .
Най- парадоксалното в цялата история е че алтернативата за тях, в така създалата се ситуация е ДЮШ на Локо Пд, която за щастие, или нещастие, няма деца на тази възраст и любезно им отвори вратите си.
Защо, уважаемо ръководство, постъпихте като мащеха спрямо децата си ? Защо позволихте вътрешни дразги между треньор и ръководство , да влияят на професионалната Ви работа ? Защо никой не даде отговор на децата за причината , която доведе до закриването на отбора? Защо никой не се срещна с малките футболисти ? Защо никой не пробва качествата на малчуганите, та нима никое от тях, не е по-добро от някое в Ботев 2002?
Защо огорчихте децата ?
И накрая как да обясня на сина ми, че от утре трябва да тренира в Локо и да подкрепя Локо, да носи друг цвят фланелка и да скандира на трибуната името на друг отбор ? Помогнете ми, аз не мога....
Защо огорчихте децата на Ботев Пд?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Защо огорчихте децата ?
Като фен на друг отбор ще се въздържа от коментар.
Единственото, което ми идва на акъла в такива моменти и поставен пред такива факти е "Всички на самолета и последния да затвори вратата".
Единственото, което ми идва на акъла в такива моменти и поставен пред такива факти е "Всички на самолета и последния да затвори вратата".

slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- rump_shaker
- Контакти:
tifosa_gialla написа:Поводът да пиша е нещо ,което се случи през последните два дни и което ме накара, да се замисля трябва ли безрезервно да подкрепям новото ръководство на любимия ми отбор и да казвам, че всичко , което върши е за добро ?
Това ръководство и всички фенове твърдяха, че ДЮШ е основата и бъдещето на Ботев, работата с децата е приоритет и няма да се хабят сили и средства в тази насока.
А какво се получи на практика - деца набор` 98 са изхвърлени от школата ила не са поканени от ръководството да се приобщят към ново сформираната ДЮШ, като в клуба остават само набор` 98 ,но на Ботев 2002.
„ Изхвърлените ” деца повече от 2 год. тренираха в Ботев и вярваха в тази идея , а на първата тренировка, след лятната пауза, разбират, че нямат треньор и отбор , без някой да се е срещнал с тях и да им е разяснил, защо са нежелани .
Най- парадоксалното в цялата история е че алтернативата за тях, в така създалата се ситуация е ДЮШ на Локо Пд, която за щастие, или нещастие, няма деца на тази възраст и любезно им отвори вратите си.
Защо, уважаемо ръководство, постъпихте като мащеха спрямо децата си ? Защо позволихте вътрешни дразги между треньор и ръководство , да влияят на професионалната Ви работа ? Защо никой не даде отговор на децата за причината , която доведе до закриването на отбора? Защо никой не се срещна с малките футболисти ? Защо никой не пробва качествата на малчуганите, та нима никое от тях, не е по-добро от някое в Ботев 2002?
Защо огорчихте децата ?
И накрая как да обясня на сина ми, че от утре трябва да тренира в Локо и да подкрепя Локо, да носи друг цвят фланелка и да скандира на трибуната името на друг отбор ? Помогнете ми, аз не мога....
Принципно си прав. Но и друго да не забравяме. Всяко ръководтство е ръководтство защото то определя управлението на каквото и да е. В този ред на мисли, то си носи отговорноста за своите решения и плодовете се берат на пролет. Никой, било то и Нострадамус, неможе да каже за добро или за лошо е това което се слчува с някои от децата. Както е казал народа, когато губиш незнаеш какво печелиш и обратното. От една страна ако ръководството прецини, че този набор няма перпсектива и по конкретно треньорат им, то те ще си носат отговорноста. Но от друга, има неща в клуба които трябва да се изкоренят, а това са някои от кадрите в треньорските щабове.
И на последно място, не е задължително детето ти да вика и да подкрепя Локомотив, за да играе и тренира там. Лично аз като бях малък, тренирах в Локомотив за кратко, но си бях въло канарче. А тогава тренирах в Локото защото в Ботев бях далеч от класата на тогавашните канарчета

-
- Контакти:
Защо не заведещ детето си в Ботев 2002 да се пробва , на 12 години няма да го върнат!
- rump_shaker
- Контакти:
stanislav89 написа:Защо не заведещ детето си в Ботев 2002 да се пробва , на 12 години няма да го върнат!
Много правилно !

-
- Контакти:
Не се жалвам за детето си, не съм от родителите фанатици, мисълта ми е за подхода на работа и за това как не си взеха даже довиждане с децата. Далече съм от мисълта, че синът ми ще стане футболист, важното е че го виждам да се вълнува по някаква идея. Най-важното е в крайна сметка,че спортува
Последна промяна от tifosa_gialla на 12 авг 2010 19:46, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
tifosa_gialla написа:Не се жалвам за детето си, не съм от родителите фанатици, мисълта ми е за подхода на работа и за това как не си взеха даже довиждане с децата
Абсолютно съм съгласен , но трябва да имаш на предвид , че имаше страшно много работа да се върше това лято... така че грешки ще има,дано да са по-малко.
Но на 12 години няма никакъв проблем да отиде в която и да е школа момчето , защото отборите не са оформени!Така че не е толкова фатално.
- sir George
- Контакти:
rump_shaker написа:tifosa_gialla написа:Поводът да пиша е нещо ,което се случи през последните два дни и което ме накара, да се замисля трябва ли безрезервно да подкрепям новото ръководство на любимия ми отбор и да казвам, че всичко , което върши е за добро ?
Защо огорчихте децата ?
Принципно си прав. Но и друго да не забравяме. Всяко ръководтство е ръководтство защото то определя управлението на каквото и да е. В този ред на мисли, то си носи отговорноста за своите решения и плодовете се берат на пролет. Никой, било то и Нострадамус, неможе да каже за добро или за лошо е това което се слчува с някои от децата. Както е казал народа, когато губиш незнаеш какво печелиш и обратното. От една страна ако ръководството прецини, че този набор няма перпсектива и по конкретно треньорат им, то те ще си носат отговорноста. Но от друга, има неща в клуба които трябва да се изкоренят, а това са някои от кадрите в треньорските щабове.
И на последно място, не е задължително детето ти да вика и да подкрепя Локомотив, за да играе и тренира там. Лично аз като бях малък, тренирах в Локомотив за кратко, но си бях въло канарче. А тогава тренирах в Локото защото в Ботев бях далеч от класата на тогавашните канарчета
Ако има треньори некадърници,нека на тях да им се бие шута, но не и на цял отбор!
Re: Защо огорчихте децата на Ботев Пд?
В ДЮШ на Локомотив има деца от Северна България, от Бургас, от Благоевград, няма никаква драма, че бивши възпитаници на ДЮШ Ботев ще преминат при нас. Кой на кого е и ще става привърженик е Божа работа. Намирам за прави онези, които казват, че е важен таланта на детето и да му се създадат условия да се развие.
Апропо, групово преминаване на възраст от един в друг клуб в Пловдив и преди се е случвало, да не говорим за единичните примери. Преди време също един треньор с цял набор се прехвърли от Векта в Ботев. Нашите чувства тогава не бяха по-различни.
Но... живота продължава! Важни са децата на Пловдив и равния шанс за всяко от тях.
Апропо, групово преминаване на възраст от един в друг клуб в Пловдив и преди се е случвало, да не говорим за единичните примери. Преди време също един треньор с цял набор се прехвърли от Векта в Ботев. Нашите чувства тогава не бяха по-различни.
Но... живота продължава! Важни са децата на Пловдив и равния шанс за всяко от тях.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Защо огорчихте децата на Ботев Пд?
Туше написа:В ДЮШ на Локомотив има деца от Северна България, от Бургас, от Благоевград, няма никаква драма, че бивши възпитаници на ДЮШ Ботев ще преминат при нас. Кой на кого е и ще става привърженик е Божа работа. Намирам за прави онези, които казват, че е важен таланта на детето и да му се създадат условия да се развие.
Аз съм сигурен че от Скандинавия до Юар и от Англия до Владивосток всички идвит да ритат в Локомотив..... хахахахах
Сигурно има 1 две деца дето са от севрна България а ти заключи че се едно сте притегателнен център за млади таланти в България, боже боже как си вервате