Защо огорчихте децата на Ботев Пд?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tifosa_gialla
Контакти:

Защо огорчихте децата на Ботев Пд?

Мнениеот tifosa_gialla » 12 авг 2010 18:41

Поводът да пиша е нещо ,което се случи през последните два дни и което ме накара, да се замисля трябва ли безрезервно да подкрепям новото ръководство на любимия ми отбор и да казвам, че всичко , което върши е за добро ?
Това ръководство и всички фенове твърдяха, че ДЮШ е основата и бъдещето на Ботев, работата с децата е приоритет и няма да се хабят сили и средства в тази насока.
А какво се получи на практика - деца набор` 98 са изхвърлени от школата ила не са поканени от ръководството да се приобщят към ново сформираната ДЮШ, като в клуба остават само набор` 98 ,но на Ботев 2002.
„ Изхвърлените ” деца повече от 2 год. тренираха в Ботев и вярваха в тази идея , а на първата тренировка, след лятната пауза, разбират, че нямат треньор и отбор , без някой да се е срещнал с тях и да им е разяснил, защо са нежелани .
Най- парадоксалното в цялата история е че алтернативата за тях, в така създалата се ситуация е ДЮШ на Локо Пд, която за щастие, или нещастие, няма деца на тази възраст и любезно им отвори вратите си.
Защо, уважаемо ръководство, постъпихте като мащеха спрямо децата си ? Защо позволихте вътрешни дразги между треньор и ръководство , да влияят на професионалната Ви работа ? Защо никой не даде отговор на децата за причината , която доведе до закриването на отбора? Защо никой не се срещна с малките футболисти ? Защо никой не пробва качествата на малчуганите, та нима никое от тях, не е по-добро от някое в Ботев 2002?
Защо огорчихте децата ?
И накрая как да обясня на сина ми, че от утре трябва да тренира в Локо и да подкрепя Локо, да носи друг цвят фланелка и да скандира на трибуната името на друг отбор ? Помогнете ми, аз не мога....

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Re: Защо огорчихте децата ?

Мнениеот athom » 12 авг 2010 18:49

Като фен на друг отбор ще се въздържа от коментар.

Единственото, което ми идва на акъла в такива моменти и поставен пред такива факти е "Всички на самолета и последния да затвори вратата". :|
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 12 авг 2010 19:01

tifosa_gialla написа:Поводът да пиша е нещо ,което се случи през последните два дни и което ме накара, да се замисля трябва ли безрезервно да подкрепям новото ръководство на любимия ми отбор и да казвам, че всичко , което върши е за добро ?
Това ръководство и всички фенове твърдяха, че ДЮШ е основата и бъдещето на Ботев, работата с децата е приоритет и няма да се хабят сили и средства в тази насока.
А какво се получи на практика - деца набор` 98 са изхвърлени от школата ила не са поканени от ръководството да се приобщят към ново сформираната ДЮШ, като в клуба остават само набор` 98 ,но на Ботев 2002.
„ Изхвърлените ” деца повече от 2 год. тренираха в Ботев и вярваха в тази идея , а на първата тренировка, след лятната пауза, разбират, че нямат треньор и отбор , без някой да се е срещнал с тях и да им е разяснил, защо са нежелани .
Най- парадоксалното в цялата история е че алтернативата за тях, в така създалата се ситуация е ДЮШ на Локо Пд, която за щастие, или нещастие, няма деца на тази възраст и любезно им отвори вратите си.
Защо, уважаемо ръководство, постъпихте като мащеха спрямо децата си ? Защо позволихте вътрешни дразги между треньор и ръководство , да влияят на професионалната Ви работа ? Защо никой не даде отговор на децата за причината , която доведе до закриването на отбора? Защо никой не се срещна с малките футболисти ? Защо никой не пробва качествата на малчуганите, та нима никое от тях, не е по-добро от някое в Ботев 2002?
Защо огорчихте децата ?
И накрая как да обясня на сина ми, че от утре трябва да тренира в Локо и да подкрепя Локо, да носи друг цвят фланелка и да скандира на трибуната името на друг отбор ? Помогнете ми, аз не мога....

Принципно си прав. Но и друго да не забравяме. Всяко ръководтство е ръководтство защото то определя управлението на каквото и да е. В този ред на мисли, то си носи отговорноста за своите решения и плодовете се берат на пролет. Никой, било то и Нострадамус, неможе да каже за добро или за лошо е това което се слчува с някои от децата. Както е казал народа, когато губиш незнаеш какво печелиш и обратното. От една страна ако ръководството прецини, че този набор няма перпсектива и по конкретно треньорат им, то те ще си носат отговорноста. Но от друга, има неща в клуба които трябва да се изкоренят, а това са някои от кадрите в треньорските щабове.

И на последно място, не е задължително детето ти да вика и да подкрепя Локомотив, за да играе и тренира там. Лично аз като бях малък, тренирах в Локомотив за кратко, но си бях въло канарче. А тогава тренирах в Локото защото в Ботев бях далеч от класата на тогавашните канарчета :)
ИзображениеИзображение

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 12 авг 2010 19:33

Защо не заведещ детето си в Ботев 2002 да се пробва , на 12 години няма да го върнат!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 12 авг 2010 19:34

stanislav89 написа:Защо не заведещ детето си в Ботев 2002 да се пробва , на 12 години няма да го върнат!

Много правилно !
ИзображениеИзображение

tifosa_gialla
Контакти:

Мнениеот tifosa_gialla » 12 авг 2010 19:39

Не се жалвам за детето си, не съм от родителите фанатици, мисълта ми е за подхода на работа и за това как не си взеха даже довиждане с децата. Далече съм от мисълта, че синът ми ще стане футболист, важното е че го виждам да се вълнува по някаква идея. Най-важното е в крайна сметка,че спортува
Последна промяна от tifosa_gialla на 12 авг 2010 19:46, променено общо 1 път.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 12 авг 2010 19:43

tifosa_gialla написа:Не се жалвам за детето си, не съм от родителите фанатици, мисълта ми е за подхода на работа и за това как не си взеха даже довиждане с децата

Абсолютно съм съгласен , но трябва да имаш на предвид , че имаше страшно много работа да се върше това лято... така че грешки ще има,дано да са по-малко.
Но на 12 години няма никакъв проблем да отиде в която и да е школа момчето , защото отборите не са оформени!Така че не е толкова фатално.

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 12 авг 2010 21:04

rump_shaker написа:
tifosa_gialla написа:Поводът да пиша е нещо ,което се случи през последните два дни и което ме накара, да се замисля трябва ли безрезервно да подкрепям новото ръководство на любимия ми отбор и да казвам, че всичко , което върши е за добро ?
Защо огорчихте децата ?

Принципно си прав. Но и друго да не забравяме. Всяко ръководтство е ръководтство защото то определя управлението на каквото и да е. В този ред на мисли, то си носи отговорноста за своите решения и плодовете се берат на пролет. Никой, било то и Нострадамус, неможе да каже за добро или за лошо е това което се слчува с някои от децата. Както е казал народа, когато губиш незнаеш какво печелиш и обратното. От една страна ако ръководството прецини, че този набор няма перпсектива и по конкретно треньорат им, то те ще си носат отговорноста. Но от друга, има неща в клуба които трябва да се изкоренят, а това са някои от кадрите в треньорските щабове.

И на последно място, не е задължително детето ти да вика и да подкрепя Локомотив, за да играе и тренира там. Лично аз като бях малък, тренирах в Локомотив за кратко, но си бях въло канарче. А тогава тренирах в Локото защото в Ботев бях далеч от класата на тогавашните канарчета :)

Ако има треньори некадърници,нека на тях да им се бие шута, но не и на цял отбор!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Re: Защо огорчихте децата на Ботев Пд?

Мнениеот Туше » 12 авг 2010 22:05

В ДЮШ на Локомотив има деца от Северна България, от Бургас, от Благоевград, няма никаква драма, че бивши възпитаници на ДЮШ Ботев ще преминат при нас. Кой на кого е и ще става привърженик е Божа работа. Намирам за прави онези, които казват, че е важен таланта на детето и да му се създадат условия да се развие.
Апропо, групово преминаване на възраст от един в друг клуб в Пловдив и преди се е случвало, да не говорим за единичните примери. Преди време също един треньор с цял набор се прехвърли от Векта в Ботев. Нашите чувства тогава не бяха по-различни.
Но... живота продължава! Важни са децата на Пловдив и равния шанс за всяко от тях.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Защо огорчихте децата на Ботев Пд?

Мнениеот rump_shaker » 12 авг 2010 22:14

Туше написа:В ДЮШ на Локомотив има деца от Северна България, от Бургас, от Благоевград, няма никаква драма, че бивши възпитаници на ДЮШ Ботев ще преминат при нас. Кой на кого е и ще става привърженик е Божа работа. Намирам за прави онези, които казват, че е важен таланта на детето и да му се създадат условия да се развие.
Апропо, групово преминаване на възраст от един в друг клуб в Пловдив и преди се е случвало, да не говорим за единичните примери. Преди време също един треньор с цял набор се прехвърли от Векта в Ботев. Нашите чувства тогава не бяха по-различни.
Но... живота продължава! Важни са децата на Пловдив и равния шанс за всяко от тях.

Аз съм сигурен че от Скандинавия до Юар и от Англия до Владивосток всички идвит да ритат в Локомотив..... хахахахах

Сигурно има 1 две деца дето са от севрна България а ти заключи че се едно сте притегателнен център за млади таланти в България, боже боже как си вервате
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”