Сряда 18:00 Ботев Пд - Свиленград
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
Re: Сряда 18:00 Ботев Пд - Свиленград
Съгласен съм с теб ,но пак опираме до прозрачността. Имах някои въпроси по-горе. Ако чуя отговорите им ще бъда спокоен за бъдещето на Ботев. Не един буфер да ми вика вчера кога ще платите на Сопот? И вероятно е прав, че не сме си изчистили нещата. Не е ли отвратително те да са по- осведомени от нас?
Yellow major написа:Съгласен съм с теб ,но пак опираме до прозрачността. Имах някои въпроси по-горе. Ако чуя отговорите им ще бъда спокоен за бъдещето на Ботев. Не един буфер да ми вика вчера кога ще платите на Сопот? И вероятно е прав, че не сме си изчистили нещата. Не е ли отвратително те да са по- осведомени от нас?
Писах вече момчета , нямайте грижа за Отбора - спонсор има и е солиден. Що не се обявява ? Щото сме с аматьорски статут и така е по-добре , иначе ще има някои технически финансови затруднения. Повярвайте - нещата се правят за добро. Вече няма селска гад и не трябва да бъдем толкова мнителни . Влезем ли в Професионалния футбол, всичко ще стане съвсем видимо . И един апел към всички фенове !

- botev_1912
- Контакти:
vhpvhp написа:Yellow major написа:Съгласен съм с теб ,но пак опираме до прозрачността. Имах някои въпроси по-горе. Ако чуя отговорите им ще бъда спокоен за бъдещето на Ботев. Не един буфер да ми вика вчера кога ще платите на Сопот? И вероятно е прав, че не сме си изчистили нещата. Не е ли отвратително те да са по- осведомени от нас?
Писах вече момчета , нямайте грижа за Отбора - спонсор има и е солиден. Що не се обявява ? Щото сме с аматьорски статут и така е по-добре , иначе ще има някои технически финансови затруднения. Повярвайте - нещата се правят за добро. Вече няма селска гад и не трябва да бъдем толкова мнителни . Влезем ли в Професионалния футбол, всичко ще стане съвсем видимо . И един апел към всички фенове !Агитирайте да няма простоти по време на мачовете , изцепки ,бомби търкали с фенове на други отбори от селата и т.н. Това вече си е НАШИЯ БОТЕВ , така не вадим глоби на Селския , а вътрим самите си нас както и хората ,които дават пари
Помня един потребител който преди време така нареждаше хората със сигурните информации

жив и здрав да си - така когато се води разгоор е доста по-приятно за всички

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Yellow major написа:Съгласен съм с теб ,но пак опираме до прозрачността. Имах някои въпроси по-горе. Ако чуя отговорите им ще бъда спокоен за бъдещето на Ботев. Не един буфер да ми вика вчера кога ще платите на Сопот? И вероятно е прав, че не сме си изчистили нещата. Не е ли отвратително те да са по- осведомени от нас?
Майоре, не се връзвай на глупости. Покрай "драмата" преди време кметът на Сопот и член на техния УС си го каза кратко, точно и ясно - ние ще гласуваме "ЗА", ако Ботев си изпълни уговорките. По-ясен сигнал от типа "да видя парите и тогава" - здраве му кажи... Него ден, петък се падаше, Андрей Павлов е бил с парите в Сопот през целия ден. Ботев си купи Металик като стой, та гледай... Няма буфер, който да не ни мрази и за това - тях ги купиха и закриха, ние купуваме и закриваме други. И е логично да се опитват да налагат поредния си мит - знаеш, те са царе на това.
Помисли, в крайна сметка, нужно ли е за всеки слух да се правят пресконференции и прочее ненужно обръщане внимание на разни зловредници? То тогава целия клуб ще работи да отговаря на безсмислени и безпочвени обвинения...
Да, има много неизвестни и много "подводни камъни", но, в крайна сметка, нещата ще се уредят. За мен, лично, най-тъпото е, че ние, като канари, се дърлим помежду си, че чак се стига и до явни и мизерни провокации, от типа на онзи прошляк антон петров (главните букви са умишлено пропуснати!)...
Не натискайте ТУК!
- Yellow major
- Контакти:
Ако аз ти прехвърля една кола, а ти имаш да ми даваш още пари как ти звучи? Не ми се изпада в подробности за кеф на някои..Тези оправдания за спонсорите във В група да са скрити са наивни. До онзи ден криехме информация да не би селския или негови мекерета да я прочетат. Ами сега ?
- sorcererals
- Контакти:
Yellow major написа:3. Кога ще се обявят спонсорите? Имаше анонс от ръководството, че ще стане веднага след легитимирането на клуба във групата. Чувам, че банката не е сред тях. Тогава кои са ? Могат ли да осигурят в дългосрочен план издръжка и ремонт на стадиона ни който е пред разпад. Вчера гледах ,че има по 2-3 см пукнатини на централната трибуна, дано не стане беля.Очаквам Баклаов да даде пресконференция по въпроса.
4. Как ще задържим футболистите които ще се развият през сезона? Такива момчета има и има ли някакви идеи по въпроса и мисли ли се по него? Все пак сме аматьори и всеки може да отмъкне талант от нас.
5. Какво ще стане с школата на Павлов? Защо при декларирано сливане с Ботев се води Ботев 2002 и кого устройва това? Има ли Неделев предварителен договор с Левски? Не трябва ли Ботев да защитава интересите на футболистите пред БФС или Андрей си играе игрички за сметка на Ботев?
Това са въпроси на които все някой тябва да даде отговор и то много скоро.
Бях останал с впечатлението, че си по-трезво мислещ и не се връзваш на всеки слух. Ще се опитам да ти изясня някои неща, доколкото съм запознат.
КОга ще бъдат обявени спонсорите не знам, до ОС не беше уточнено точно името на коя компания от цялата група, включваща и банката, ще стои името на фанелките. Което автоматично отговаря на въпроса ти, дали банката се е отказала. Не, не е. Няма да стои нейното име, а на друга компания, собственост на същите хора. За стадиона нещата са сложни. Той все още не ни е даден дори под наем официално. Спрягат се срокове, но за наем. Предвид, че ще е общински, нещата с ремонта ще са по-сложни, но предполагам ще бъдат решени,за да можем да играем на Колежа, като влезем в професионалния футбол. За това работят всички, които ни помагат, не само от УС. Бакалов едва ли ще даде пресконференция по въпросите, преди да има конкретно какво да каже. Мисля, че това е правилния начин. Футболистите нямаме по какъв начин да ги задържим при нас. Това са правилата на малоумниците от БФС. Разчита се на мъжката им дума, на сериозната работа от страна на ръководството и отбора като цяло, за да разберат, че риска да се махнеш от нас, не си струва. Ако ти намериш някакво решение по-въпроса как да ги задържим, което да не противоречи на правилата на пияната перука, ще е перфектно. Засега обаче, такова няма. Школата на Павлов се води само в елитните юношески групи. За съжаление, времето за заявки за участие е изпреварило пререгистрацията на клуба ни. Вариантите са били или да се води Ботев 2002, или да нямаме отбори в двете групи. Всички останали играчи са в нашата школа. За Неделев беше обяснено следното на ОС - родителите му не искат да играе във В група, за да не бъде наритан от дивите селски бекове. Предвид таланта му и желанието на редица клубове от страната и чужбина да играе при тях, донякъде ги разбирам. Макар че травми се получават навсякъде и неучастието му при нас, не е гаранция , че утре някое малоумно лапе няма да му строши краката. Дано се запази здраво момчето. Андрей си запазва правата само върху Тошко Неделев от цялата школа, мисля, че това отговаря на последния ти въпрос.
Колкото до приказките на мангалите, те разправяха и че не са ходили в Сопот да подливат вода, но хората си признаха,ч е е имало атаки от тяхна страна, водени от парламентьора тенчо тенев(ега се скашка).
И още нещо, не ми е ясно защо по дяволите вярвате на бай мангал, при все че те всячески се опитват да ни затрият. Е, не успяха, а сега страха ги прави още по-долни и жалки.
E с това последното и аз не мога да се примиря: защо вярвате на буфери и откровени зложелатели и не искате да вярвате на хората, възродили клуба?
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
[quote="Canaries front"]http://simvoli.hitarpetar.bg/results/plovdiv[/quote
VODIAT NI S MALKO
VODIAT NI S MALKO
- botev_1912
- Контакти:
kanarfan написа:Canaries front написа:http://simvoli.hitarpetar.bg/results/plovdiv
VODIAT NI S MALKO
голяма работа - спрете се с тези глупави интернет класации сложени само за да може някой да си рекламира сайтчето!!
Водели ни с малко - нали ние на стадиона ги водим с много - другото значение няма!
100
покривни прозорци
покривни прозорци