Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: Среща на феновете на Ботев Пд

Мнениеот Yellow major » 05 авг 2010 19:13

Ако не се отнесат много сериозно с проблема, феновете от наше голямо предимство могат да станат препъникамъка за връщането ни в професионалния футбол. Ако трябва да се раздават шамари, но да не се допусне някой келеш да провали усилията на отбора. Справки и поуки Нефтохимик през миналия сезон.

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 05 авг 2010 19:21

БОТЕВИСТИ НАДЯВАМ СЕ ОТ 15 АВГУСТ ДА СТАРТИРАМЕ С ПОБЕДА И ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДО ПОСЛЕДНИЯ КРЪГ!БОТЕВ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 05 авг 2010 19:53

Бях на срещата, според мен нещата ще се подредят, и то бързо-бързо.

Имаше нелоши идеи, както и рационални предложения, като се надявам нещата да не останат само на думи.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 06 авг 2010 10:57

Шврнц Тпрунков написа:Бях на срещата, според мен нещата ще се подредят, и то бързо-бързо.

Имаше нелоши идеи, както и рационални предложения, като се надявам нещата да не останат само на думи.

сподели повече, или поне това което е за форума

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 06 авг 2010 11:37

optimista написа:
Шврнц Тпрунков написа:Бях на срещата, според мен нещата ще се подредят, и то бързо-бързо.

сподели повече, или поне това което е за форума

Основното - на път е да се забрани поне тази година бомбите на ТИ. Каза се, че глобите са жестоки и БФС ще ни дебнат под лупа, и дори и една дреболия ще ни дърмонят с максимални глоби.

Говореше се за разни други неща - лавките за безалкохолно, феншопа и т.н.

Очаква се оригинален екип да е около 50 лева, но цената не е крайна.
Не натискайте ТУК!

angelloit
Контакти:

Мнениеот angelloit » 06 авг 2010 12:19

Основното - на път е да се забрани поне тази година бомбите на ТИ. Каза се, че глобите са жестоки и БФС ще ни дебнат под лупа, и дори и една дреболия ще ни дърмонят с максимални глоби.

Говореше се за разни други неща - лавките за безалкохолно, феншопа и т.н.

Очаква се оригинален екип да е около 50 лева, но цената не е крайна.[/quote]

знаеш ли кога ще се пусне новия екип за продажба, че се налага да заминавам за далечна украйна, и искам да си взема преди да тръгна, за съжеление ще бъда само на първия мач...

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 06 авг 2010 12:21

angelloit написа:знаеш ли кога ще се пусне новия екип за продажба, че се налага да заминавам за далечна украйна, и искам да си взема преди да тръгна, за съжеление ще бъда само на първия мач...

Мини през студиото на Божо, там ще има списък за първите 30-на броя, предполагам, че ще те впишат по-напред, предвид пътуването.
Не натискайте ТУК!

angelloit
Контакти:

Мнениеот angelloit » 06 авг 2010 12:25

Шврнц Тпрунков написа:
angelloit написа:знаеш ли кога ще се пусне новия екип за продажба, че се налага да заминавам за далечна украйна, и искам да си взема преди да тръгна, за съжеление ще бъда само на първия мач...

Мини през студиото на Божо, там ще има списък за първите 30-на броя, предполагам, че ще те впишат по-напред, предвид пътуването.

ей сега говорих с него, мерси за инфото

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 06 авг 2010 12:36

angelloit написа:
Шврнц Тпрунков написа:

ей сега говорих с него, мерси за инфото

Няма проблеми :) А като се чу с него - целия екип ли ще е на една цена, или отделно фланелка и гащета?
Не натискайте ТУК!

angelloit
Контакти:

Мнениеот angelloit » 06 авг 2010 12:41

ей сега говорих с него, мерси за инфото[/quote]

Няма проблеми :) А като се чу с него - целия екип ли ще е на една цена, или отделно фланелка и гащета?[/quote]

каза ми че сега ще има само първия екип, но неказ а колко ще струва, другата седмица като си дойда до Пловдив ще се видим с него, но няма значение колко струва,немога да тръгна за там без това!!! И без това ще се чудя ка да следа мачовете.....

Върни се в “Ботев”