Елитна юношеска: започнахме ги!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BALAMA
Контакти:

Re: Елитна юношеска: започнахме ги!!!

Мнениеот BALAMA » 03 авг 2010 05:50

bat boiko написа:Нищо лично пичове ,но коженият вувузел май е за друг. :) Позововам се на bulgarian-football.com :P на кой друг?
Ботев 2002 (Пловдив) - Пирин Благоевград (Благоевград) 7:2
[1:0 Бисер Илиев ??, 2:0 Тодор Неделев ??-д, 2:1 ??? ??,
3:1 Деян Павлов ??, 4:1 Костадин Богданов ??, 4:2 ??? ??,
5:2 Тодор Неделев ??, 6:2 Костадин Богданов ??, 7:2 Николай Парнаров ??]

Всички резултати и класиране ТУК

Виж кво моето момче или ти е трудно мислинето или не го можеш.Това че отбора се състезава под това име е дело на перуковата мафия,защото видете ли заявката за участие в елитната юношеска група била подадена от 2002.За умните глави от софия може би няма значение че двете школи са обединени.Но всичко това е разбираемо защото отказахме да вървим по свирката на Б.Михайлов,защото НАШИЯ клуб не попадна в ръцете на близкия му Г.Г.
Сигурен съм че сега нямаше да сме и в "В" група.Но несе притеснявай моето момче,нашата битка е към края си ,приготвяй кожените вувузели защото Батков и Титаните са наред.
Нищо лично
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"

в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 03 авг 2010 13:29

BALAMA написа:
bat boiko написа:Нищо лично пичове ,но коженият вувузел май е за друг. :) Позововам се на bulgarian-football.com :P на кой друг?
Ботев 2002 (Пловдив) - Пирин Благоевград (Благоевград) 7:2
[1:0 Бисер Илиев ??, 2:0 Тодор Неделев ??-д, 2:1 ??? ??,
3:1 Деян Павлов ??, 4:1 Костадин Богданов ??, 4:2 ??? ??,
5:2 Тодор Неделев ??, 6:2 Костадин Богданов ??, 7:2 Николай Парнаров ??]

Всички резултати и класиране ТУК

Виж кво моето момче или ти е трудно мислинето или не го можеш.Това че отбора се състезава под това име е дело на перуковата мафия,защото видете ли заявката за участие в елитната юношеска група била подадена от 2002.За умните глави от софия може би няма значение че двете школи са обединени.Но всичко това е разбираемо защото отказахме да вървим по свирката на Б.Михайлов,защото НАШИЯ клуб не попадна в ръцете на близкия му Г.Г.
Сигурен съм че сега нямаше да сме и в "В" група.Но несе притеснявай моето момче,нашата битка е към края си ,приготвяй кожените вувузели защото Батков и Титаните са наред.
Нищо лично

Напълно съм съгласен. Макар и във "В" група ние се освободихме и сега с кеф ще ходя на мачове и ще си давам парите за Ботев, а преди ме беше гнус само като си представя, че паричките отиват в джоба на христолов. Ние сме вече свободни, сега да му мислят Левски, ЦСКА и останалите отбори, че като гледам на къде вървят нещата май идва и техният ред.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 03 авг 2010 14:14

Доколкото знам отбора се води все още БОТЕВ 2002, защото все още има някакви документални формалности по сливането на двете школи и затова все още се води 2002
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 03 авг 2010 15:12

Браво на момчетата,дано Тошко догодина да бележи и в Б група.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 03 авг 2010 15:18

На първо четене се оказва,че избора на ръководството не е бил шуробаджанашки.Любимец падат с нула на шест от Левски.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 03 авг 2010 18:15

v.s. написа:На първо четене се оказва,че избора на ръководството не е бил шуробаджанашки.Любимец падат с нула на шест от Левски.

Ако поне веднъж си ги гледал сегашния "Любимец", щеше да ти е ясно до колко е имало "шурето на баджанака" при решението да няма от тях в мъжкия отбор.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 03 авг 2010 18:40

Гледал съм и 93,и 91,и 92, и децата които играха преди Бойко да дойде,гледах и как момчетата на Андрей ни биха с 1 на 4 на Колежа(набор91).Не си ме разбрал правилно.Напълно подкрепям ръководството.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 03 авг 2010 20:38

v.s. написа:Гледал съм и 93,и 91,и 92, и децата които играха преди Бойко да дойде,гледах и как момчетата на Андрей ни биха с 1 на 4 на Колежа(набор91).Не си ме разбрал правилно.Напълно подкрепям ръководството.

Разбрах те още първия път, мисълта ми беше, че само незапознат или заинтересован може да твори глупости за толериране...
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”