28/07/10 18:00ч. Локо Септември - Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 28/07/10 18:00ч. Локо Септември - Ботев Пд
Tрябва да се научим да подкрепяме отбора без ексцесии, независимо от провокациите, защото ще ни режат ритуално главата при първия по-сериозен гаф.
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
-
- Контакти:
Abbiati написа:Tрябва да се научим да подкрепяме отбора без ексцесии, независимо от провокациите, защото ще ни режат ритуално главата при първия по-сериозен гаф.
И то не защото БФС-то ни мрази (оше повече ,че ръководителите на БФС Пловдив са легенди на Ботев Пловдив) , а защото си го заслужаваме това рязане през кръста!
- Canaries front
- Контакти:
Напълно съм съгласен ,че нетрябва да отвръщаме на провокациите. Нека си подкрепяме отбора,а не да му попречим като му налагат глоби и наказания заради това,че сме решили да отвърнем на провокациите на някого.Ще ги има на всички мачове и какво от това ,ние си имаме една цел Б-група и заедно до края огромна ,но и цивилизована подкрепа от нас.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- Yellow major
- Контакти:
Tака е вчера Крум забърса един зад врата на един келеш от агитката който хвърли бутилка по един мангал от отбора на Септември. На полувремето им чете конско, ама увират ли им пияните глави?
Трябва да се вземат сериозни мерки срещу "изцепките" особено на чужд терен, иначе нищо добро не ни чака из села и градове, а и най лошото ще настроим доста хора там срещу нас, дори и в места където си имаме от край време подкрепа.
Трябва да се вземат сериозни мерки срещу "изцепките" особено на чужд терен, иначе нищо добро не ни чака из села и градове, а и най лошото ще настроим доста хора там срещу нас, дори и в места където си имаме от край време подкрепа.
- rump_shaker
- Контакти:
джони написа:ако беше събота или неделя 100% и аз отивах.щеше да има поне 200 човека и щях да им е*а майката на циганетата.цялата контрола е една голяма грешка.но трябва да се вземе поука.точно такива ще са и мачовете в кърджали,стамболово,гълъбово,стара загора.това са бастионите на дпс и още отсега ни чакат на нож съдии,цинганя и турчоля.това са истинските мачове.някой си правят планове да ходят само по бургас да се пекат на плажа![]()
![]()
.но няма нищо страшно,основното е да има масовост.циганите и турците са изключително плашливи.няколко пъти съм се сблъсквал с тях.преди година си вървим 2-ма и ни излизат две циганета и единия вади голям нож.само им се поизрепчихме и онези тръгнаха да бягат и дори си оставиха ножа.за справка вижте и буферите как са със същото поведение.така,че няма нищо страшно стига да има организация и още отсега да се стягаме
Абе джони стига си дрънкал едно и също бе майна. Всеки пост само това повтаряш че там са бастионите на ДПС и т.н. Нещо си се надъхал много, и май имаш лична причина да мразиш толкоз Кърджали. Мога да ти акжа че съм имал работа в Кърджали и многото ми ходения до там, не съм останал с впечетленията на вражденбно настроен град. Напортив, Кърджали си беше съвсем обикновен български град, в който всички си говориха хубав български а и с повечето хора с които върших работата си бяха християни. Така че не се надахвай много. Арда са си обикновен футболен отбор и хората отиват да си гледат футбол а не да се бият и войни да водят!!!