Шврнц Тпрунков написа:mazut написа:Шврнц Тпрунков написа:Нищо лично, ама над второ място не ви виждам![]()
Миналата година - трети, тази ще сте втори, догодина - първи и в "Б" група.
Не се изказвай неподготвен.Миналия сезон както споменах бяхме трети тъй като нямахме време за селекция и подготовка лятото.Отбора е коренно различен в момента.Пролетта докато играехме на обороти имахме само 1 равен,а сега отбора е по-силен.Ако искаш и по резултатите от контролите съди.Не си прави илюзии,че едва ли не сте абонирани за първото място и ще ви се даде
Хич не си правя подобни илюзии, просто знам как ще станат нещата. Нищо против, симпатичен отбор сте, обаче тази година сте втори.
Шврънц, ще си позволя да съм на различно мнение от твоето, пък довечера ще ме черпиш бира за което ;P:P:P
Нека да запзим уважението към Нафтата, и още повече за наше добро е вместо да ги подценяваме, да ги броим за реален конкурент защото както казах за НАС и за ТЯХ първото място и нищо друго е целта тази година. Лесно е да кажем ние сме Ботев и ще сме първи, но има и други които искат това място и те работят също за това! Така че освен да си пожелаем успех в предстоящия сезон няма какво друго