Мнението ви за емблемата на Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мнението ви за емблемата на Ботев?
Днес се върнах от почивка и пропуснах събранието.Идеята за тази емблема беше дадена от Коцето още на миналото събрание и беше приета с овации.Определено щях да гласувам за.Трябва да се помни,кои сме и какво следваме.
-
- Контакти:
Шампионската ни емблема от 1929-а година е избрана и от създателите на Ботев.
Красяла е екипите ни в доста футболни срещи в страната и чужбуна,а нашите предшественици са я запазили непокътната и неопетнена за нас и е неразривен елемент от нашата история
Тя е част от традициите на нашият клуб и и аплодисменти за всички тези хора,които вчера я възродиха след като от средата на 40-те години комунистите се опитаха да орежат нашата история и изконно име
Красяла е екипите ни в доста футболни срещи в страната и чужбуна,а нашите предшественици са я запазили непокътната и неопетнена за нас и е неразривен елемент от нашата история
Тя е част от традициите на нашият клуб и и аплодисменти за всички тези хора,които вчера я възродиха след като от средата на 40-те години комунистите се опитаха да орежат нашата история и изконно име
За мен тази емблема има по-скоро сантиментална и историческа стойност,отколкото
естетическа или някаква стилистична стойност.Признавам си че вчера преди събранието
бях раздвоен за емблемата,но след като не получихме твърдо уверение от адвокатите,
че емблемата от 1989г е суверенна и не може да бъде атакувана по някакъв начин
везните окончателно наклониха към избраната емблема.
Колкото повече време минава толкова съм по убеден,че сме направили правилен избор.
Важното е че отново показахме че сме първи и единствени.
Недоволни ще има винаги и във всичко,но ние сме БОТЕВ ПЛОВДИВ и сме силни когато
сме заедно.Колкото и да е важна емблемата, все пак това е само една емблема.
естетическа или някаква стилистична стойност.Признавам си че вчера преди събранието
бях раздвоен за емблемата,но след като не получихме твърдо уверение от адвокатите,
че емблемата от 1989г е суверенна и не може да бъде атакувана по някакъв начин
везните окончателно наклониха към избраната емблема.
Колкото повече време минава толкова съм по убеден,че сме направили правилен избор.
Важното е че отново показахме че сме първи и единствени.
Недоволни ще има винаги и във всичко,но ние сме БОТЕВ ПЛОВДИВ и сме силни когато
сме заедно.Колкото и да е важна емблемата, все пак това е само една емблема.
Първи се родихме,последни ще умрем!
bootev написа:АЙДЕ СЕГА ОТ РАЗСТЯНИЕ НА ВРЕМЕТО ДА Я НАПРАВИМ ПО ДОБРА КАТО ИЗПОЛЗВАМЕ ТЯХНАТА ИДЕЯ И ДА Я НАПРАВИМ СЪВРЕМЕННА КАКТО СЪВРЕМЕННА Е БИЛА ТАЗИ НО ПО ТЯХНОТО ВРЕМЕ!!!
ИМАМ ПРЕДВИД ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ФОРМАТА И НАЧИНА НА ПРЕДСТАВЯНЕ , НО ДА СЕ СМЕНИ ПРАВОПИСА МОЖЕ И ЦВЕТОВЕТЕ НО ПРАВОПИСА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СПОРЕД МЕН!!!
ПРИМЕР:АВАТАРА НА ЗЛАТАН, СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ НА СТАРАТА ЕМБЛЕМА
И ВЪЛКА СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО!!!!
Аз пък викам да напишем името на латиница, ся покрай интернет и ЕС латиницата е супер фешън

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Като аватара на Златан- Твърдо! Малка добавка -вътрешният кръг да е бяло, зелено, червено.Без да дразни и да претрупва. Горе бяло, в ляво-зелено и в дясно долу на вътрешният кръг-червено.
Ако приемете мнение на човек от София....важното е до две години пак да играем дерби с вас.Емблемата не е от значение.
Но тази,която предлагате е много хубава.
Но тази,която предлагате е много хубава.
Последна промяна от Rodn1 на 26 юли 2010 18:29, променено общо 1 път.
Емблемата на Златан е добра , трябва старата да се осъвремени !
- rump_shaker
- Контакти:
Show Must Go On написа:1.Емблемата ще се актуализира в по съвременен вид.
2.Мисля,че всеки наричащ себе си Ботевист я обича.
3.На тези канари на ,които не им харесва да бяха си платили членски внос и да гласуват за тази ,която им харесва (вече е късно).
4.За недоброжелателите (завистници) с пожелание за лек ден.
5.Това е емблемата!!!
Нищо против пич ама се държиш много заповеднически. Не само ти си платил членски внос!! Сам видя колко се обсъждаше тая емблема. Мога да ти кажа, че единствено несигурноста относно другата направи така, че тази да бъде приета без проблем. Съветвам те да уважваш мнението на всички а не да се държиш така високомоерно

- krasistent
- Контакти:
Моето малко желание към избраната емблема е да се добави един тънък черен контур на златното 1912, което решихме да допълни първата ни емблема. Ще помоля някой който разбира от фотошоп или корел да го направи и да е публикува
Не ми допада много. Поне да беше в жълто-черно.