Мнението ви за емблемата на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вашето мнение за емблемата?

Анкетата завърши на 15 авг 2010 23:10

Страхотна е!!!
44
27%
Добра е, все пак е първата ни емблема
40
24%
Бива, макар че е твърде цветна
16
10%
Не мога да преценя все още
4
2%
Можеше и по-добре да е
24
15%
Определено лош избор, твърде много цветове
16
10%
Да се маха!
9
5%
Мразя Ботев!!!
11
7%

Общо гласове: 164

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Мнението ви за емблемата на Ботев?

Мнениеот Един град-един отбор » 25 юли 2010 23:29

Хора, грозна емблема на Ботев НЯМА !!! ... Каквато и да е ще си обичаме и подкрепяме отбора, както сме правили винаги и тва е ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Jojo_M
Контакти:

Мнениеот Jojo_M » 25 юли 2010 23:39

Емблемата е най-добрата от всички предложени до сега.От самото начало тя ми хареса най-много.Наистина е добра.Много се разочаровах от новината за Тодор Неделев,въпреки че донякъде я очаквах.Отново ли ще хрантутим поредното ГОВЕДО в отбора си?Родителите му не били съгласни да играе във ''В''група,аиде бе?Ми като не са съгласни що не го изпратят в ''Реал''Мадрид,тоя пореден ''ПРИНЦ''на Пловдив?

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 26 юли 2010 00:00

АЗ ГЛАСУВАХ ЧЕ МИ ХАРЕСВА НО МНОГО МЕ ПРИТЕСНЯВА ПРИЛИКАТА И С ЕМБЛЕМАТА НА РАПИД АКО СЛЕД ВРЕМЕ ИГРАЕМ С ТЯХ В ЕВРОПА (ДАЙ БОЖЕ) ЩЕ Е МАЛКО ТЪПО

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 26 юли 2010 00:37

ни ма кефи ич ич ама ич ич дано я смените ;)

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 26 юли 2010 00:43

Unscrewed написа:ни ма кефи ич ич ама ич ич дано я смените ;)

теб пък кой ти иска мнението, бе рогатко! :)

kan1912
Контакти:

Re: В Ботев одобриха сливането с Металик, избраха и емблемата

Мнениеот kan1912 » 26 юли 2010 00:56

Jeff Ament написа:Изображение
Изображение

И на флага и на документа се вижда, че името на отбора е изписано в жълто/златисто/. Според мен в жълто стои много по добре отколкото в бяло, а явно и в жълто е оригиналния вариант.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 юли 2010 07:39

Мисля че тази анкета е доста подранила.Доколкото разбрах предстоят все още корекции по тази емблема ,като засега сигорното е, че ще се добави годината 1912. :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 26 юли 2010 07:46

В първия момент ми стана криво за тази емблема, признавам си. После обаче започнах да я гледам с друго око, и макар че все още ми се струва твърде цветна, едва ли мога да кажа кой-знае колко лоши неща за емблемата.

Относно тази от 89-а - много е омазано юридически около нея. От това, което съм чул, може да ни съди и урода, че и брокерите дори, а едва ли точно тази година е добра да ни съдят, че и да спечелят, и да се плащат пари точно на нечовека и неговия ташакодържач - шилето.

Пък и току-виж така успее изрода смотан да забави процедурата по фалита, което пък съвсем не е добра идея.

Представете си ситуацията, в която започнат да се продават официални артикули и загубим в последствие дело за емблемата какво мазало ще стане, какви дела за пропуснати ползи и прочее ще се завъртят, и в какъв филм ще се набърка целия отбор. Да не говорим за смешната ситуация, в която насред сезона пак ще избираме емблема, и то заради някой, който носи цялата вина да сме във "В" група.
Не натискайте ТУК!

tifosa_gialla
Контакти:

Мнениеот tifosa_gialla » 26 юли 2010 09:18

Като идея новата емблема не е лоша, трябва да се редуцират броя на цветовете в нея. По мое мнение не трябва да бъдат повече от три цвята.Така определено ще бъде по-стилна.

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 26 юли 2010 09:33

Шврнц Тпрунков написа:В първия момент ми стана криво за тази емблема, признавам си. После обаче започнах да я гледам с друго око, и макар че все още ми се струва твърде цветна, едва ли мога да кажа кой-знае колко лоши неща за емблемата.

Относно тази от 89-а - много е омазано юридически около нея. От това, което съм чул, може да ни съди и урода, че и брокерите дори, а едва ли точно тази година е добра да ни съдят, че и да спечелят, и да се плащат пари точно на нечовека и неговия ташакодържач - шилето.

Пък и току-виж така успее изрода смотан да забави процедурата по фалита, което пък съвсем не е добра идея.

Представете си ситуацията, в която започнат да се продават официални артикули и загубим в последствие дело за емблемата какво мазало ще стане, какви дела за пропуснати ползи и прочее ще се завъртят, и в какъв филм ще се набърка целия отбор. Да не говорим за смешната ситуация, в която насред сезона пак ще избираме емблема, и то заради някой, който носи цялата вина да сме във "В" група.

Вчера след събранието определено бях ядосан от избора,но след като премислих една нощ разбрах,че направихме най-добрия избор.Ако цветовете бяха променени като аватара ми щяха да се сливат(чисто естетически).Така е по-добре и от морална гледна точка.

Върни се в “Ботев”