botev_1912 написа:На мен ми е по-интересно от къде се взе тази картинка с предложения?
Кой я пусна като не е излезнала в бултрас доколкото съм запознат?
Има я
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
botev_1912 написа:На мен ми е по-интересно от къде се взе тази картинка с предложения?
Шврнц Тпрунков написа:botev_1912 написа:На мен ми е по-интересно от къде се взе тази картинка с предложения?
Има я
rump_shaker написа:
Весо споделям ти мнението за оригиналната емблема, ама мисля че наистина не става. Плагиатствана е и навсичкото отгоре цвевтовете.
А иначе и аз се питам за кво се обсъжда нова емблема след като Е14 е свободна!
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Tosh написа:Голяма глупост е за мен това,че са пуснали първата ни емблема в зелено-червения вариант. Знам, че едно време е била с тези цветове, но все пак още в началото тя си беше гласена в жълто-черно и получаваше голямо одобрение, а сега така и на мен ми се струва доста отблъскваща и не мога да си е представакак ще стои на нашите жълто-черни фланелки. Другото нещо което е ясно, е че ако има възможност ще се сложи тази от 89та, но ако тази възможност не е на лице - изберете си някоя от останалите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта