3 контрола на Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Re: 3 контрола на Ботев Пловдив

Мнениеот djordano » 14 юли 2010 23:21

veseo написа:
djordano написа:въпросът ми може да прозвучи наивно но искам да попитам дали това че Металик Сопот ще се влее в Ботев е 100% сигурно :?:

99%.

точно тези 99% много ме притесняват защото чувам доста неприятни неща...че хората от Сопот били твърдо против... :(

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2010 23:24

djordano написа:
veseo написа:
djordano написа:въпросът ми може да прозвучи наивно но искам да попитам дали това че Металик Сопот ще се влее в Ботев е 100% сигурно :?:

99%.

точно тези 99% много ме притесняват защото чувам доста неприятни неща...че хората от Сопот били твърдо против... :(

Кои хора - управлението на клуба ли?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 14 юли 2010 23:29

обикновенните запалянковци

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 15 юли 2010 00:41

Мачът е утре от 18-00ч. на стадиона в Гълъбово и отново bultras.com ще следи директно мача минута по минута. Утре ще се изправим за първи път срещу отбор срещу, който ще играем през сезона. Очаквам първа победа след ерата "Христолов" и се надявам наще да ги откажат още утре за Б група :lol: .
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 15 юли 2010 11:20

djordano написа:обикновенните запалянковци

Единия процент идва от другаде, не се съмняваме в принципното им съгласие.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

kanarche_95
Контакти:

Мнениеот kanarche_95 » 15 юли 2010 20:00

Botev Galabova 1:1 Botev Plovdiv tapiq sadiq ni otmeni 1 gol i ni sprq 3 golovi ataki zaradi nesashtestvuvashti zasadi
sashto taka ne ni i dade 100% duspa
ai kanari sledvashtata kontrola shte biem

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 15 юли 2010 20:52

Рано е за изводи, но отново защитата изневерява. Отбор като Гълабово да ти вкара гол и да му дадат дузпа само за 23 минути.. Сега взехме втори нападател и вкара в първия си мач. Рано е за изводи , но определено няма да ни бъде никак лесно във В група.
Определно нещата не се получават до момента, но е факт че тези футболисти нямат подготовка.
И си мисля ,че Бакалов трябва да ходи ежедневно в Сопот до 23 юли и да опровергава пред медиите нароилите се слухове, за отмятане на Метлик от вече постигнатата договорка.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 16 юли 2010 11:36

Вчерашният мач показа, че няма да е чак толкова лесно и че никой няма да излиза със свалени гащи, даже напротив! От друга страна, все още е ранен етап на подготовка
и не можем обективно да сравняваме отборите. Има време, още цял месец, в който да се напасват нещата!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 16 юли 2010 16:55

стига сме си говорили само глупости били контроли не се сработили имало още време ама да си призная честно аз съм песимист за многото неща в клуба който се готвят.
първо и най важно е дали ще се стартира от в група понеже от много места се чуват тревожни неща че металик се опъвали,ми то тогава тези контроли ще са ни най малкия проблем.второ тези футболисти незнам колко са назада с подготовката ама половината не са играли футбол през последните поне 6 месеца това е проблема само с любов към клуба нестава ако е така ми то тогава и аз ставам без да омаловажавам труда на момчетата и сигурно офертите който са загърнали за да помогнат в този труден момент правя им евала но организационо мери не ли го е страх от тези неща от 11 от вчерашния мач поне 5-6 не са играли футбол или само на юношеско ниво това е проблема според мен
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 16 юли 2010 17:09

Кише, единствено Стефчо не е играл футбол и Площака май последните няколк омесеца. Всичките другите играха в различни отбори. Нормално е отбор на 2 седмици да не е сработен добре. Още повече че и в 3те мача не бяхми някву льохми. Напортив дори играхем що годе приличен футрбол. Неможем с вълшебна пръчица за 0 време да направим супер силен отбор!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”