Площаков почна с Ботев, Байрактаров си тръгна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Re: Площаков почна с Ботев, Байрактаров си тръгна

Мнениеот Labros » 15 юли 2010 16:35

Пльоко игра 3 сезона за "Спартак" Пловдив. През миналата зима отиде в Италия в някакъв ниско разреден отбор. Януари месец се върна, почна подготовка със "Спартак", после обиколи сума отбори на проби: Пирин, Черноморец Балчик и още няколко от тоя тип селски футболни еднодневки. Беше в ЦСКА заедно с Иван Мекиков, но и двамата се провалиха тотално. Кадър на "Марица" е. Не мисля обаче, че е добър за БПФК. Имам особено мнение за него. Много положения профуква.
Абе въобще, мисля, че трудно ще ни е тоя сезон.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Re: Площаков почна с Ботев, Байрактаров си тръгна

Мнениеот bucky_barabata » 15 юли 2010 17:05

Не тая приятни чувства към Плько. Искам да припомня на бултрасите едни мач Ботев-Родопа. Ако не се лъжа датата беше 3 март, откриване на пролетният полусезон. Родопа поведоха 1-0 с гол на Плько, при радостта си се засили към ТИ и направи някои жестове, да ги наречем, неприемливи за човек, който сега ще защитава вълто-черната фланелка.

П.П После мача си го обърнахме, ясно си спомням гола за 1-1. Уникален пас на Коце Видолов над 5 защитника към дясното крило, където Данчо Минев я закова по диагонала.

Върни се в “Ботев”