Екипите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Екипите
резервния,не е лош,само кръста не е жълт,а май се води златист/ако не се лъжа/,другите са супер
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Екипите са много готини а резервният е направо уникален,НО по важното е кой ще ги носи.
След първата контрола съм повече обнадежден отколкото притеснен и за това съм решил утре
газ на педала и в Любимец-момчетата го заслужават,нека разберат още отначало в какъв отбор са попаднали. За екипите мнението си го казах но мисля че нямаме право да сме недоволни-при всички случаи са по-добри от гетите и гащите на мездра.
След първата контрола съм повече обнадежден отколкото притеснен и за това съм решил утре
газ на педала и в Любимец-момчетата го заслужават,нека разберат още отначало в какъв отбор са попаднали. За екипите мнението си го казах но мисля че нямаме право да сме недоволни-при всички случаи са по-добри от гетите и гащите на мездра.
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"
в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев
в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев
- rump_shaker
- Контакти:
Споко в отбора има няколко момчета които не са били в Ботев, но пък са от Пловдив или региона и знаят много добре какво е Ботев.

излизат екипите и си ги купувам
откога си мечтая за това, доживяхме го!

Мисля ,че офицялния екип съчетава чудесно вертикалното райе на фланелката с хоризонталното на чорапите.
Мене ме кефи ,а и резервния е добър само жълтото да е от по-добра гама.
Мене ме кефи ,а и резервния е добър само жълтото да е от по-добра гама.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!