Над 3 000 посрещнаха тима в първа контрола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Botev fur immer

Re: Над 3 000 посрещнаха тима в първа контрола

Мнениеот Botev fur immer » 12 юли 2010 19:43

rump_shaker написа:БО ФО, от край време имам съмнения в теб, породени от факта че си недоволен и постоянно против всички които се бориха против Хрситолов. Сега с най-голяма наглост имаш смелоста да очернеш и хора като Марин Бакалов. Няма да се очудя и ако на Коце Виодлов се нахвърлиш.

А съмненията ми се подсилват още повече от факта че нито веднъж не съм чул лоша дума за селския от теб. Почвам да си мисля, че или си някъв на селския, или пък да си самия селски знам ли, или сина му... абе де да те знам но наистина една лоша дума не съм чул от теб за него.

И за да предотвратя отговори от сорта "Казвал съм достатъчно" ще те помоля да ми отговориш на въпорса "Твоето мнение за селския" и "Кой според теб е виновен за състоянието на Ботев, и кой трябва да е ЧОВЕКЪТ който ти няма да си против него?

С теб сме дискутирали отношението ми към Селския и много добре знаеш,че то не е по-различно от това на болшинството Ботевисти,а именно крайно негативно!!!Моето омерзение се прехвърля и към съратниците му от УС защото именно те го доведоха в клуба!!!Единствената "светла личност" в момента в клуба е КОСТАДИН ВИДОЛОВ!!!!!!!!!Искаш ли поименно да ти обясня кой какъв беше при селяка?Като онзи плужек Илко Бекяров който беше и в УС на Селю състоящ се от трима души единия който беше той.Това ли е новото лице на Ботев Пд?

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 12 юли 2010 19:50

rump_shaker написа:
Botev fur immer написа:...Драги ми Смехурко ....
...Но феновете винаги трябва да са в опозиция иначе няма да има виновни при евентуален провал на проекта Ботев Пд!!!!!!!!!!...

Смехурко, именно това е голямата глупсот. Кво значи винаги в опозиция бе. Например се вззима решение което съм абсолютно съгласен с него... .но не аз според теб трябва да съм НЕ съгласен щото ей така трябва да съм в вечна опозиция. Ай дръж се млако по-серьозно.

Ние да не сме на някъв двуполюсен принцип на управление където едните управляват, другите с в опозиция. НИЕ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО. Това е самата идея на това нещо което създадохме. ВСИКИ да гласуваме за и портив. Тука няма опозиция защото всички сме еднкаво отговрни и вискчи сме еднакво съпорчастни при взимането на решения.

Така че вземи си заври тези идеи на тъмно и пиши малко по смислени неща

Все някога трябва да започнеш да мислиш!!!Аз ти и повечето фенове не трябва да се месим в управлението на клуба защото неразбираме от футбол,управление на ФК,финанси и организация във ФК.Ако всички гласуваме единодушно на събрание,като ЦК на БКП кой ще бъде виновен при провал?

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 12 юли 2010 20:20

Botev fur immer написа:............
Все някога трябва да започнеш да мислиш!!!Аз ти и повечето фенове не трябва да се месим в управлението на клуба защото неразбираме от футбол,управление на ФК,финанси и организация във ФК.Ако всички гласуваме единодушно на събрание,като ЦК на БКП кой ще бъде виновен при провал?

Форевъре, аз съм последният, който може да бъде обвинен, че гласува като на пленум на ЦК на БКП./ако не вярваш питай тези, които ме познават и по изявите ми на събранията на клуба, чийто ГОРД член съм/. НО...

... все ми се струва, /защо ли?/, че отказът от участие в управлението на Ботев, тоест предоставянето на управлението на ЕДИН единствен човек, е същото като единодушието на партийно събрание. Аз съм мерси от такваз любов, дори и Абрамович да се нарича въпросният.
Сиреч, май твоето примиренство е по-близо до комунизма.
Аз може и да не съм супер специалист или професор по вътрешен фалц, но от разни други неща поназнайвам, комай дори повече и от някои отговорни фактори. ... и от финанси разбирам, и от управлението им, и от физиология на човешкото тяло разбирам ..., че и от патофизиологията му дори. Така, че ...
Аз ти и повечето фенове не трябва да се месим в управлението на клуба защото неразбираме от футбол,управление на ФК,финанси и организация във ФК.
... моля те говори основно за себе си и НЕ ОБОБЩАВАЙ. Не всички в този отбор /клуб/ сме идиоти. А отделно, че колективните ни знания със сигурност са повече от тези на Батков, или Динев, или Ганчев и т.н.
Единственият недостатък на подобно Демократично управление е скоростта, но всеки опит да се ускори процеса на взимане на решения за сметка на колективната мъдрост ще е НЕ просто грешка. ...
Аман от пара-фашизоидно-комунистически приказки от типа "ние, вие или всички, или те сме ... прости или едикакви си. /в случая некомпетентни/, като дойде цар-бащица ще сме супер. Ти ако искаш да ставаш нечий ибрикчия и да му крещиш името на стадиона, стани Локомотивец и викай: "Благодарим ти Коко. Ти си най-велик!".
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 12 юли 2010 20:45

Ki Cho написа:
Botev fur immer написа:............

Форевъре, аз съм последният, който може да бъде обвинен, че гласува като на пленум на ЦК на БКП./ако не вярваш питай тези, които ме познават и по изявите ми на събранията на клуба, чийто ГОРД член съм/. НО...

... все ми се струва, /защо ли?/, че отказът от участие в управлението на Ботев, тоест предоставянето на управлението на ЕДИН единствен човек, е същото като единодушието на партийно събрание. Аз съм мерси от такваз любов, дори и Абрамович да се нарича въпросният.
Сиреч, май твоето примиренство е по-близо до комунизма.
Аз може и да не съм супер специалист или професор по вътрешен фалц, но от разни други неща поназнайвам, комай дори повече и от някои отговорни фактори. ... и от финанси разбирам, и от управлението им, и от физиология на човешкото тяло разбирам ..., че и от патофизиологията му дори. Така, че ...
Аз ти и повечето фенове не трябва да се месим в управлението на клуба защото неразбираме от футбол,управление на ФК,финанси и организация във ФК.
... моля те говори основно за себе си и НЕ ОБОБЩАВАЙ. Не всички в този отбор /клуб/ сме идиоти. А отделно, че колективните ни знания със сигурност са повече от тези на Батков, или Динев, или Ганчев и т.н.
Единственият недостатък на подобно Демократично управление е скоростта, но всеки опит да се ускори процеса на взимане на решения за сметка на колективната мъдрост ще е НЕ просто грешка. ...
Аман от пара-фашизоидно-комунистически приказки от типа "ние, вие или всички, или те сме ... прости или едикакви си. /в случая некомпетентни/, като дойде цар-бащица ще сме супер. Ти ако искаш да ставаш нечий ибрикчия и да му крещиш името на стадиона, стани Локомотивец и викай: "Благодарим ти Коко. Ти си най-велик!".

Не си въобще убедителен най-малкото заради безсилието при използуване на обиди!!Аз говоря с конкретика и имена.Ти като всестранно развита личност поеми отговорноста и финансирането на отбора!!Между другото ти ли избра И.Бекяров?Аз ще те подкрепя веднага ако ти поемеш отговорноста за управлението на клуба защото ще знам кого да търся при провал!Никой не трябва да се крие зад гърба на "ние",когато става въпрос за спортната емблема на града ни.С това "ние" държавата ни е на този хал.Искам конкретни отговорности,предполагам си ме разбрал.П.С. Забравих да ти предложа още, ти да даваш парите,а НИЕ да ги управляваме.
Последна промяна от Botev fur immer на 12 юли 2010 21:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 12 юли 2010 21:08

Ki Cho написа:Форевъре, аз съм последният, който може да бъде обвинен, че гласува като на пленум на ЦК на БКП./ако не вярваш питай тези, които ме познават и по изявите ми на събранията на клуба, чийто ГОРД член съм/. НО...

На последното събрание твои ли бяха двамата разбойници?

Ако да - определно не можеш да бъдеш обвинен по никакъв начин, че гласуваш по команда :)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 12 юли 2010 21:42

Botev fur immer написа:Все някога трябва да започнеш да мислиш!!!Аз ти и повечето фенове не трябва да се месим в управлението на клуба защото неразбираме от футбол,управление на ФК,финанси и организация във ФК.Ако всички гласуваме единодушно на събрание,като ЦК на БКП кой ще бъде виновен при провал?

Ох форевър, къде се е казало че "фенът" е този който ще съставя бюджета, ще пише и ще смята формулите и прочие. Има си финансист който изготвя този бюджет и евентуално различни бюджетни планове. Всеки план по-себе си е добър а за нас остава да решим кой да приложим. Това ни е работата на нас феновете. Там вече не опира до познания в математиката, статистиката и финансите. Там нещата опират до елемнтарни за всеки усещания. Ние гласуваме планове които всички са съставени добре. Въпрос на избор на приоритети!

Ето ти пример:

План 1 - Строеж на стадион и база
План 2 - Реновиране на стадион и база, купуване на нов клубен автобус и съставяне на по-голям трансферен бюджет

По совему двата плана са съставени от професионалисти и са приложими. И двата плана водят до еднакъв порспиритет на клуба но до различна визия на клуба. За на остава елемнтарното решение какво да поискаме Нов стадион или нови играчи и рейс.
ИзображениеИзображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 12 юли 2010 22:00

rump_shaker написа:
Botev fur immer написа:Все някога трябва да започнеш да мислиш!!!Аз ти и повечето фенове не трябва да се месим в управлението на клуба защото неразбираме от футбол,управление на ФК,финанси и организация във ФК.Ако всички гласуваме единодушно на събрание,като ЦК на БКП кой ще бъде виновен при провал?

Ох форевър, къде се е казало че "фенът" е този който ще съставя бюджета, ще пише и ще смята формулите и прочие. Има си финансист който изготвя този бюджет и евентуално различни бюджетни планове. Всеки план по-себе си е добър а за нас остава да решим кой да приложим. Това ни е работата на нас феновете. Там вече не опира до познания в математиката, статистиката и финансите. Там нещата опират до елемнтарни за всеки усещания. Ние гласуваме планове които всички са съставени добре. Въпрос на избор на приоритети!

Ето ти пример:

План 1 - Строеж на стадион и база
План 2 - Реновиране на стадион и база, купуване на нов клубен автобус и съставяне на по-голям трансферен бюджет

По совему двата плана са съставени от професионалисти и са приложими. И двата плана водят до еднакъв порспиритет на клуба но до различна визия на клуба. За на остава елемнтарното решение какво да поискаме Нов стадион или нови играчи и рейс.

Жалкото е,че нашата любов като фенове на Ботев Пд не е достатъчна за съществуването на клуба!!!Далеч съм от мисълта,че феновете платили членския си внос са по-големи Ботевисти,но за съжаление "сиренето е с пари"!Едва ли само около 200 души обичат Ботев Пд!Ти как си представяш с примера който си дал да го наложим на "чичко паричко" колкото и хубави да са предложенията в него?Утопията в случая не е добър съветник.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 12 юли 2010 22:17

Именно че не искаме само чичко паричко да властва и да беси защото се връщаме в ерата на митьо. А бъди сигурен в тази държава, дадеш ли някой власт свършено е с теб. В тази държава утопчно е да вярваш че ще дойде добрият самрянин пълен с пари и ще прави добро за отбора като харчи баслословни суми.

Аз ти гарантрирам че този отбор с тези традиции, с тази публика и с тази школа може да се самоиздържа и без наливане на милиони. Иска се правилна политика и работа за порпсеритета. Още повече аз лично неискам да се превръщаме в изкуствено надут галактически отбор пълен с пари!!

Аз искам нормален клуб, със стабилно развитие като институция, не искам титли и купи плод на моментно надуване на балона. А дойде ли въпорсният чичко паричко, това ще направи. Практиката и историята показва че никой не е прокопсал дълги години на такива места. А и след подобни управления идват и страшните крахове. Така че нека не бързаме да надуваме балона. Това трябва да става бавно!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 13 юли 2010 11:45

Форевъре, ако си се почувствай обиден - извинявай. Опитвам се да спазвам добър тон и за това се старах да не те наричам с нещо обидно макар, че при повторен прочит, някои пасажи, от написаното могат да се тълкуват двуяко Май не съм се справил. Не съм казал, че си ибрикчия, просто така наричам хората, които викат с и без нужда "Хвала!" на разни други хора. Извинявам се.
Botev fur immer написа: ...........П.С. Забравих да ти предложа още, ти да даваш парите,а НИЕ да ги управляваме.

Точно това ще да направиш като "дадеш" клуба на някой "доброжелател". Той ще дава парите, а агитката ще вика , я "Браво", я "Вън!".
Така не става. Ако искаме силен Ботев, ще трябва да поемем отговорността си. Къде по-малка, къде по-голяма. Кой колкото може. Да има хора в сегашната ситуация, които не са най-правилните, НО кое гарантира, че след като отборът бъде поет от един чавек, този човек няма да е новия ДХ?
Сега поне има механизъм /далеч от перфектния/, който да дава възможност за влияние върху тези хора. Ако имаме нов ДХ, как ще му влияеш?
Сега част от хората не са най-перфектните. При ДХ всички бяха най-неперфектните. Ако пак стане, как ще се отърваваме от новите освободители?

П.С. Не исках да те засегна. Извинявам се отново.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 13 юли 2010 12:18

Имайте предвид, че това че на този момент във В група можем да бъдем самостоятелни далеч не означава, че за в бъдеще този модел ще може да просъществува. Тези "софиянци", които сега наливат пари и запълват 80-90% от бюджета без да желаят да се обвържат по-сериозно, не значи, че за в бъдеще ще продължават така да инвестират от добра воля. Дори във В група без сериозен инвеститор няма как да се получи, камоли да останем без такъв в другите групи и да разчитаме на членски карти и реклама. Ние не сме Барселона и това нещо на този момент е невъзможно в България и ще е хубаво някои хора да спрът да се самозаблуждават, че ние феновете сами издържаме и контролираме отбора и че за в бъдеще ще бъде така.
Последна промяна от Tosh на 13 юли 2010 13:02, променено общо 1 път.
est. 1912

Върни се в “Ботев”