rump_shaker написа:БО ФО, от край време имам съмнения в теб, породени от факта че си недоволен и постоянно против всички които се бориха против Хрситолов. Сега с най-голяма наглост имаш смелоста да очернеш и хора като Марин Бакалов. Няма да се очудя и ако на Коце Виодлов се нахвърлиш.
А съмненията ми се подсилват още повече от факта че нито веднъж не съм чул лоша дума за селския от теб. Почвам да си мисля, че или си някъв на селския, или пък да си самия селски знам ли, или сина му... абе де да те знам но наистина една лоша дума не съм чул от теб за него.
И за да предотвратя отговори от сорта "Казвал съм достатъчно" ще те помоля да ми отговориш на въпорса "Твоето мнение за селския" и "Кой според теб е виновен за състоянието на Ботев, и кой трябва да е ЧОВЕКЪТ който ти няма да си против него?
С теб сме дискутирали отношението ми към Селския и много добре знаеш,че то не е по-различно от това на болшинството Ботевисти,а именно крайно негативно!!!Моето омерзение се прехвърля и към съратниците му от УС защото именно те го доведоха в клуба!!!Единствената "светла личност" в момента в клуба е КОСТАДИН ВИДОЛОВ!!!!!!!!!Искаш ли поименно да ти обясня кой какъв беше при селяка?Като онзи плужек Илко Бекяров който беше и в УС на Селю състоящ се от трима души единия който беше той.Това ли е новото лице на Ботев Пд?