Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
емо73канар написа:Мнението което ще изкажа неискам да го налагам но според мен трябваше да има и вход,поне символичен по едно левче,така пак щяха да влязът някакви пари в касата,и да се прави всяка събота или неделя по една такава контрола,мисля ,че все ще се съберът някой друг лев.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ki Cho написа:емо73канар написа:Мнението което ще изкажа неискам да го налагам но според мен трябваше да има и вход,поне символичен по едно левче,така пак щяха да влязът някакви пари в касата,и да се прави всяка събота или неделя по една такава контрола,мисля ,че все ще се съберът някой друг лев.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1 Три кило-лева са месечната заплата на един средно добре платен футболист. 12 такива контроли = един качествен юнак.
Botev fur immer написа:Ki Cho написа:емо73канар написа:Мнението което ще изкажа неискам да го налагам но според мен трябваше да има и вход,поне символичен по едно левче,така пак щяха да влязът някакви пари в касата,и да се прави всяка събота или неделя по една такава контрола,мисля ,че все ще се съберът някой друг лев.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1 Три кило-лева са месечната заплата на един средно добре платен футболист. 12 такива контроли = един качествен юнак.
Това според мен е смешно!!!Този УС трябва ежедневно да търси заможен собственик,който да издържа клуба и да поставя високи цели пред отбора,като разбира се осигури охолно финансиране и качествен футболен материал.Всичко друго е популизъм и обричане на посредственост за години напред.Ще изкажа и една еретична мисъл:Феновете винаги трябва да са опозиция на ръководството,било то конструктивна или войнствена.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Botev fur immer написа:Това според мен е смешно!!!Този УС трябва ежедневно да търси заможен собственик,който да издържа клуба и да поставя високи цели пред отбора,като разбира се осигури охолно финансиране и качествен футболен материал.Всичко друго е популизъм и обричане на посредственост за години напред.Ще изкажа и една еретична мисъл:Феновете винаги трябва да са опозиция на ръководството,било то конструктивна или войнствена.
rump_shaker написа:Botev fur immer написа:Това според мен е смешно!!!Този УС трябва ежедневно да търси заможен собственик,който да издържа клуба и да поставя високи цели пред отбора,като разбира се осигури охолно финансиране и качествен футболен материал.Всичко друго е популизъм и обричане на посредственост за години напред.Ще изкажа и една еретична мисъл:Феновете винаги трябва да са опозиция на ръководството,било то конструктивна или войнствена.
Ерес е това че съществуваш да ти кажа.
И кво сега, ако ръководството вземе добро решение ние дай да сме в опозиция. Баси малоумщината дето каза!!! Харабия Саше, не става само с ядене.
Botev fur immer написа:...Драги ми Смехурко ....
...Но феновете винаги трябва да са в опозиция иначе няма да има виновни при евентуален провал на проекта Ботев Пд!!!!!!!!!!...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта