Над 3 000 посрещнаха тима в първа контрола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Над 3 000 посрещнаха тима в първа контрола

Мнениеот емо73канар » 12 юли 2010 09:04

Мнението което ще изкажа неискам да го налагам но според мен трябваше да има и вход,поне символичен по едно левче,така пак щяха да влязът някакви пари в касата,и да се прави всяка събота или неделя по една такава контрола,мисля ,че все ще се съберът някой друг лев. :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :? :?

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 12 юли 2010 10:04

емо73канар написа:Мнението което ще изкажа неискам да го налагам но според мен трябваше да има и вход,поне символичен по едно левче,така пак щяха да влязът някакви пари в касата,и да се прави всяка събота или неделя по една такава контрола,мисля ,че все ще се съберът някой друг лев. :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :? :?

+1 Три кило-лева са месечната заплата на един средно добре платен футболист. 12 такива контроли = един качествен юнак.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 12 юли 2010 10:40

Ki Cho написа:
емо73канар написа:Мнението което ще изкажа неискам да го налагам но според мен трябваше да има и вход,поне символичен по едно левче,така пак щяха да влязът някакви пари в касата,и да се прави всяка събота или неделя по една такава контрола,мисля ,че все ще се съберът някой друг лев. :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :? :?

+1 Три кило-лева са месечната заплата на един средно добре платен футболист. 12 такива контроли = един качествен юнак.

Това според мен е смешно!!!Този УС трябва ежедневно да търси заможен собственик,който да издържа клуба и да поставя високи цели пред отбора,като разбира се осигури охолно финансиране и качествен футболен материал.Всичко друго е популизъм и обричане на посредственост за години напред.Ще изкажа и една еретична мисъл:Феновете винаги трябва да са опозиция на ръководството,било то конструктивна или войнствена.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 12 юли 2010 11:31

Botev fur immer написа:
Ki Cho написа:

Това според мен е смешно!!!Този УС трябва ежедневно да търси заможен собственик,който да издържа клуба и да поставя високи цели пред отбора,като разбира се осигури охолно финансиране и качествен футболен материал.Всичко друго е популизъм и обричане на посредственост за години напред.Ще изкажа и една еретична мисъл:Феновете винаги трябва да са опозиция на ръководството,било то конструктивна или войнствена.

Еее, синчето ти не беше ли от тоя набор дето отива в Любимец :( Надявах се покрай тая грешка да се отървем от теб, ама :P

П.С. Съгласен съм, че трябва да се търси заможен човек, но не за собственик. Още по-малко пък съм съгласен тва с опозицията, или ще ми кажеш че ние със селския, или говедата с боратко се управляват по-добре от например Литекс или Черноморец?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 12 юли 2010 18:40

ЗАМОЖЕН СОБСТВЕНИК търсете на апартаментите си. Да ги ръководи, да ги разширява, да ги прави мезонети и ...
да ви остави вътре, да правите каквото си искате. :idea: :roll: :lol:

Ботев няма нужда нужда от заможен собственик. Ботев има нужда от добро управление /мениджмънт по модерному/.
След като, дори БЕЗ право да играе във В група /обединението с Металик още не е факт/, имаме планирам бюджет от 1 000 000 лева, представете си при едно ДОБРО управление колко ще ни е бюджета. :idea:

Един от най-големите грехове на МитЮ бе, че нищо, ама ХАЛ ХАБЕР дори си нямаше от управление на финанси, човешки ресурс и мениджмънт на очакванията /ДА! Има и такова нещо във модерния маркетинг/.

С две думи не "добър" собственик , ДОБЪР управленец е нужен на Ботев. Не бъркайте нещата. Те рядко са едно и също.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 12 юли 2010 18:52

Botev fur immer написа:Това според мен е смешно!!!Този УС трябва ежедневно да търси заможен собственик,който да издържа клуба и да поставя високи цели пред отбора,като разбира се осигури охолно финансиране и качествен футболен материал.Всичко друго е популизъм и обричане на посредственост за години напред.Ще изкажа и една еретична мисъл:Феновете винаги трябва да са опозиция на ръководството,било то конструктивна или войнствена.

Ерес е това че съществуваш да ти кажа.

И кво сега, ако ръководството вземе добро решение ние дай да сме в опозиция. Баси малоумщината дето каза!!! Харабия Саше, не става само с ядене.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 12 юли 2010 19:00

БО ФО, от край време имам съмнения в теб, породени от факта че си недоволен и постоянно против всички които се бориха против Хрситолов. Сега с най-голяма наглост имаш смелоста да очернеш и хора като Марин Бакалов. Няма да се очудя и ако на Коце Виодлов се нахвърлиш.

А съмненията ми се подсилват още повече от факта че нито веднъж не съм чул лоша дума за селския от теб. Почвам да си мисля, че или си някъв на селския, или пък да си самия селски знам ли, или сина му... абе де да те знам но наистина една лоша дума не съм чул от теб за него.

И за да предотвратя отговори от сорта "Казвал съм достатъчно" ще те помоля да ми отговориш на въпорса "Твоето мнение за селския" и "Кой според теб е виновен за състоянието на Ботев, и кой трябва да е ЧОВЕКЪТ който ти няма да си против него?
ИзображениеИзображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 12 юли 2010 19:29

rump_shaker написа:
Botev fur immer написа:Това според мен е смешно!!!Този УС трябва ежедневно да търси заможен собственик,който да издържа клуба и да поставя високи цели пред отбора,като разбира се осигури охолно финансиране и качествен футболен материал.Всичко друго е популизъм и обричане на посредственост за години напред.Ще изкажа и една еретична мисъл:Феновете винаги трябва да са опозиция на ръководството,било то конструктивна или войнствена.

Ерес е това че съществуваш да ти кажа.

И кво сега, ако ръководството вземе добро решение ние дай да сме в опозиция. Баси малоумщината дето каза!!! Харабия Саше, не става само с ядене.

Аз като пиша кой ли чете!!!Драги ми Смехурко аз съм написал и конструктивна опозиция т.с. подкрепяща добрите управленски решения когато ги има,а деструктивната всички знаем как изглежда и как Селю си изпати от нея.Сега ясен ли съм?Но феновете винаги трябва да са в опозиция иначе няма да има виновни при евентуален провал на проекта Ботев Пд!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 12 юли 2010 19:39

Botev fur immer хайде без обиди като "смехурко" и подобни неща.Какво ще "кажеш"?Много си странен...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 12 юли 2010 19:40

Botev fur immer написа:...Драги ми Смехурко ....
...Но феновете винаги трябва да са в опозиция иначе няма да има виновни при евентуален провал на проекта Ботев Пд!!!!!!!!!!...

Смехурко, именно това е голямата глупсот. Кво значи винаги в опозиция бе. Например се вззима решение което съм абсолютно съгласен с него... .но не аз според теб трябва да съм НЕ съгласен щото ей така трябва да съм в вечна опозиция. Ай дръж се млако по-серьозно.

Ние да не сме на някъв двуполюсен принцип на управление където едните управляват, другите с в опозиция. НИЕ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО. Това е самата идея на това нещо което създадохме. ВСИКИ да гласуваме за и портив. Тука няма опозиция защото всички сме еднкаво отговрни и вискчи сме еднакво съпорчастни при взимането на решения.

Така че вземи си заври тези идеи на тъмно и пиши малко по смислени неща
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”