Снимки на спортисти на Шант с емблема на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Снимки на спортисти на Шант с емблема на Ботев

Мнениеот Пловдив1926 » 24 юни 2010 13:52

Когато ми обясниш какво общо има всичко това с вливането на отбора в СП-45 през 1945г. тогава ще има смисъл да говорим по темата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 24 юни 2010 14:09

Пловдив1926 написа:Когато ми обясниш какво общо има всичко това с вливането на отбора в СП-45 през 1945г. тогава ще има смисъл да говорим по темата.

Когато обясниш кой ти дава право да нахлуваш в НАШИЯ ДОМ, тогава ще си поставяш условията, натрапник!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 24 юни 2010 16:34

toni petrov написа:На снимката на спортисти от Шант са двама спортисти,но явно Ти не искаш да го асимилираш това както и това,че те сами по собствена воля,а не по наложени декрети за обединения позират гордо с емблемата на Ботев и то на един тържествен юбилей каквато е 10-годишнината на клуба и отпечатено въъ всенароден вестник какъвто е Спорт.

Това променя ли събитията от 1945 година? 8-)
Наложените декрети за обединения са от един по-късен етап и с други отбори.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Ботев”