Ботев започна подготовка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Ботев започна подготовка

Мнениеот Кашчей » 17 юни 2010 19:37

rump_shaker написа:
antisirakov написа:трудно вървят нещата. няма да е лесно във "в" група въпреки името. предполагам борбата за първото място ще е трудна, а и всички ще скачат на Ботев

Да скачат, да скачат, колко да скачат? ;) Аз дори си мисля че отборите които са от някой малки-градчета или села, са по склонни да се откажат от домакинството си, от колкото да тръгнат да се ежат на нас. Все пак доста селца ще ги е страх да организират мач, като гостуващата агитка ще е по-голяма от цялто селце! :)

Шейкър, преди десетина години (малко повече, но не си спомням точно) "Дунав" беше във В група, но не си спомням някой отбор да е домакинствал на нас в Русе, за да си няма проблеми.Тук, като ви чета заканите, най-много да си навредите отново на отбора, ако започнете с простотии да се занимавате при гостуванията ви.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 юни 2010 20:20

Ти изобщо прочети ли ми поста? Говорих за малките отборчета от селата. А не за Дунав Русе. В Русе има фитбол, има стадион, има условия за мач. Това е град който може да си позволи да играе футбол стрещу всеки и да организира такъв мач.

Аз давах пример като отбори които притежават терен, на който си играя тмачовете. Как си представяш 2 000 бултрас да седят крайй тъч линията и някой да се опита да се наежи??????
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юни 2010 20:40

rump_shaker написа:Ти изобщо прочети ли ми поста? Говорих за малките отборчета от селата. А не за Дунав Русе. В Русе има фитбол, има стадион, има условия за мач. Това е град който може да си позволи да играе футбол стрещу всеки и да организира такъв мач.

Аз давах пример като отбори които притежават терен, на който си играя тмачовете. Как си представяш 2 000 бултрас да седят крайй тъч линията и някой да се опита да се наежи??????

Аз прочетох добре, затова и писах, но ти не прочете и не вникна.
Жив и здрав да си!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 17 юни 2010 22:03

Кашчей написа:
rump_shaker написа:Ти изобщо прочети ли ми поста? Говорих за малките отборчета от селата. А не за Дунав Русе. В Русе има фитбол, има стадион, има условия за мач. Това е град който може да си позволи да играе футбол стрещу всеки и да организира такъв мач.

Жив и здрав да си!

Имай предвид, колко фенове на Дунав Русе са ходили да гледат отбора си навън и колко бултраса го правят. Тогава и ти ще можеш да вникнеш в същността.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2010 00:14

ilian12 написа:
Кашчей написа:

Жив и здрав да си!

Имай предвид, колко фенове на Дунав Русе са ходили да гледат отбора си навън и колко бултраса го правят. Тогава и ти ще можеш да вникнеш в същността.

Количеството въобще не е важно.Във вашите теми ярко изразявета качеството, което се каните да направите.От всичко прочетено става ясно, че се каните да покажете много простотия и много малко истинска поддръжка на отбора.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 юни 2010 12:16

Абе Кашчей, ти нали се беше отказал да коментираш в нашия форум - какво пак те прихвана?!?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 18 юни 2010 14:21

Кашчей написа:Количеството въобще не е важно.Във вашите теми ярко изразявета качеството, което се каните да направите.От всичко прочетено става ясно, че се каните да покажете много простотия и много малко истинска поддръжка на отбора.

Никаде не казваме какво ще правим и как ще го правим. Аз лично мразя вандалските прояви и за мен това не е подкрепа.

Но както практиката показва, пролета решихме да посещаваме всички мачове на ДЮШ. Какво се получи, само като чуха това отборите и се отказаха от мачовете си. Естествено ДЮШ неможе да се сравнява с футбола в В група. Но ако се замислим на ДЮШ отиваме на мач без интрига....
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 21 юни 2010 21:51

Някой знае ли кои ще бъдат вратарите в Ботев ?
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Върни се в “Ботев”