До 23:59ч в Сряда, 23.6.2010 се мисли по Емблемата!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Емблемата минава на обсъждане на 30-ти Юни
Имам предложение но понеже се намирам далеч от България искам да го направя чрез този форум.Защо вместо да се прави нова емблема не се използва някоя от първите емблеми и по точно тази http://bgclubs.eu/oldlogo/117 последната 12 емблема от списъка "Ботевъ" която е на кръгъл щит.Идеята ми е така се запазва приемствеността вместо да се прави нова емблема която хем да е същата хем не.Когато човек е на кръстопът трябва да се върнеш към корените си .Друг добър вариант от същия списък е номер 9 -това е емблемата с която ставаме шампиони.Ботев не е нещо ново за да се прави нова емблема просто трябва да се ползва някоя от многото хубави емблеми които имаме.Аза фанелките супер са .Пожелавам успех от сърце на всички който се занимават с това.Поздрав от Франкфурт Германия.
- Пловдив1926
- Контакти:
Pupper_ написа:Пловдив1926 написа:Само да обясните на нам неуките, какво значи "възродена" емблема, и как така се една чисто нова емблема става възродена.
По същия наяин, по който от вашата стара емблема изчезна надписа 1936 и се роди новата ви емблема!
А ти къде прочете "възродена"?
Пловдив24...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Само да обясните на нам неуките, какво значи "възродена" емблема, и как така се една чисто нова емблема става възродена.
преди повече от 20г и бащати не е разбрал защо от аян трябва да се казва аньо.

- nikytodorov
- Контакти:
на емблемата,трябва да е изписано:12.03.1912.,BOTEV-PLOVDIV,лично мнение!Аи,КАНАРИ!!!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!
Пловдив1926 написа:Пловдив24...
Четеш стари новини. Думичката "възродиха" е в статията от 19-ти. Въпросната емблема е поставена на членските карти и представлява редакция на последния "свободен" вариант, преди ерата христолоФ.
Тук обаче обсъждаме емблемата, която ще се гласува на 30-ти този месец. Дори в Plovdiv24 има статия по въроса от днес: 21-ви

trakia89 написа:Развиват се много видове спорт , но те не са към Ботев Пловдив , дори носят старото комунистическо име Тракия , така че няма как да стане това със ПСК!
А има ли някакво законово изискване да се развиват повече от вид 1 спорт, за да се регистрира даден клуб като ПСК? Ако има такова изискване, нищо не пречи да се договори някакво обединение с някой от другите спортове, например бокса.
А Тракия очевидно не е комунистическо име, какво като другите ви спортни клубове го носят?! Тракия е име на стотици, да не кажа хиляди години. На ваше място бих помислил върху подобен вариант, а не някакво изсмукано от пръстите име. ПСК Ботев според мен звучи като ПФК Ботев - доста по сериозно от лаконичното ФК Ботев.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Ще може ли да бъдат видяни някъде предложенията преди 30-ти юни?
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- Pride_of_London
- Контакти:
Според мен щеше да е добре да участват и тези които не са имали възможност да дадат 240 лева.Все пак техния глас също е важен. 

Ki Cho написа:Ще може ли да бъдат видяни някъде предложенията преди 30-ти юни?
Идеята, която не знам дали ще се осъществи, е да се направи тема в НЕЗАВИСИМИЯ форум, в който всеки да си пусне предложението си за емблема до 24:00 ч. във вторник. След това до петък предложенията ще бъдат подложени на гласуване в анкета. Трите предложения, избрани в анкетата, ще се гласуват на ОС на 30 юни.
Идеята ми допада, но не знам дали всеки, който би искал да участва с предложение, ще има време до утре вечер.

Pride_of_London написа:Според мен щеше да е добре да участват и тези които не са имали възможност да дадат 240 лева.Все пак техния глас също е важен.
Според статията може да участват с предложения всички желаещи, но само членовете могат да гласуват коя от тях да се приеме. Така и трябва да бъде според мен.
105 години / 4 поколения ботевисти!