Ботев и Металик се разбраха, пловдивчани започват от В група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Re: Ботев и Металик се разбраха, пловдивчани започват от В група

Мнениеот dagger1912 » 12 юни 2010 10:50

3m0 написа:Първо да кажа ,че прочетох цялата тема за да не ме обвини някой,че пиша без да съм чел другите мнения.Според мен нещата ще се развият по следния сценарий:1.ФК Ботев се влива във Металик Сопот.;2.Отборът се мести от Сопот в Пловдив,именува се Ботев Пловдив и получава правото на участие на Металик Сопот във "В" група;3.Металик Сопот създават нов отбор,който започва участие на най-ниското ниво в зоните.
Нещата с приемствеността са ми малко мътни,защото е много сложна при вас схемата.Но ако наистина ФК Ботев няма задължения заради изтекла давност,то няма проблем новият клуб да е приемник на стария.От друга страна поемате задълженията на Металик.Ще видим съдебните решения.
Така ги виждам аз нещата,може и да не съм прав-ще видим.Но във всеки случай това "право на участие" във "В" група не го продават по РЕП-овете.В крайна сметка това е за доброто на Пловдив и футбола в града,така че съм "за".И искам да помоля Ki Cho да не се зарича,че ще замлъкне,защото той е от малкото със смислени коментари тук.

Колкото и да ти се иска мазен, потен буфер да стане същата история като вас, няма да стане! Ще си говорим след време /ако не сте се покрили всичките комплексари, които се навъдихте в нашата тема/!!!

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 12 юни 2010 12:05

Все се въздържам да пиша във вашия форум, че се дразните на навлеци. Но чета редовно.

Някои не си дават сметка колко дълъг път извървяхте за няколко месеца. То не бе сельо, после дебеля италианец. На Бакалов паметник да му вдигнете, много работа свърши. Врътката с Дружеството, стадионът, сега В група и новата косачка. Не се ебавам, готино е.

Предстои ви най-сладкото - градене на отбор и мачове на вашия си стадион. За това се борихте - е постигнахте го. Изглежаше почти невъзможно и имаше подводни камъни.

Успех на Ботев и верните му фенове.
Последна промяна от medenka на 12 юни 2010 12:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 12 юни 2010 12:07

medenka написа:Все се въздържам да пиша във вашия форум, че се дразните на навлеци. Но чета редовно.

Някои не си дават сметка колко дълъг път извървяхте за няколко месеца. То не бе сельо, после дебеля италианец. На Бакалов паметник да му вдигнете, много работа свърши. Врътката с Дружеството, стадионът, сега В група.

Предстои ви най-сладкото - градене на отбор и мачове на вашия си стадион. За това се борихте - е постигнахте го. Изглежаше почти невъзможно и имаше подводни камъни.

Успех на Ботев и верните му фенове.

Пич, не се дразним на "такива като теб", а на комплексирани буфери (и не само), които мразят комплекса Ботев повече, отколкото обичат отборчето си на лаут джамия ... Евалата на тебе! Човек, дори от Локо, ако мисли така, както теб винаги ще е добре дошъл във нашият форум, но уви ...

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 12 юни 2010 12:39

dagger1912, най-обичам да си спорим за играта, моженето и дори да се подрезним някога. Но мразещите в България днес са повече от обичащите, за съжаление. Народът оскотя, човещина не остана. Дано не се самозатрием.

Наздраве за свободен Ботев. жултото не се чете, та затова оранжевко :)
Последна промяна от medenka на 12 юни 2010 12:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 12 юни 2010 12:41

medenka написа:dagger1912, най-обичам да си спорим за играта, моженето и дори да се подрезним някога. Но мразещите в България днес са повече от обичащите, за съжаление. Народът оскотя, човещина не остана. Дано не се самозатрием.

Наздраве за свободен Ботев!

Меденка, едно е да спорим, друго е да "влетиш" тук и да ни обясниш какви сме тъпи, как нищо не разбираме, да честитиш Ботев 2010 и прочее неща.

Винаги съм казвал, че има левскари и говеда, има цесекари и прасета, канари и папагали, локомотивци и буфери...

Колкото повече от първите има, толкова по-добре за играта, за хората, пък ако щете - и за държавата. Омразата е най-лесното, а най-лесно се мрази "онзи, другия, различния".
Не натискайте ТУК!

ivailodd
Контакти:

Мнениеот ivailodd » 12 юни 2010 13:23

БОТЕВ и METALLICA . Аз съм наи-щастливия човек на света !!! :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 12 юни 2010 13:47

Мedenka, като ти чета мнението,мед ми капе на сърце. :)
Прав е Шврнц Тпрунков, има които си казват мнението и това е.Има други които не само го пишат,но и се опитват да го налагат.И когато им кажем,че не искаме,не сме съгласни с това ,почват да повтарят написаните глупости,потретват ги и дълбаят,дълбаят...
Предполагам,че искат да доидат при нас на дъното... :mrgreen:

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 13 юни 2010 17:57

Шврнц Тпрунков написа:
AREA BIANCONERA написа:Честито на новите Металици :mrgreen: Сега на стадиона в Сопот ли ще си играете домакинските мачове ??? :idea:

А, спокойно :) Като излязат решенията, ще си говорим кой къде ще играе :)

Защото вашето е документирано, и значи само едно - Велбъжд играе в момента на руината, построена от КЕЧ-а върху земята на Лаут бей.

ХАХАХАХАХАХХА каза им го бате
пп: А иначе честито на Ботев и марси на Металик за отстъпеното място в групата!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 13 юни 2010 20:03

trakia написа: А иначе честито на Ботев и марси на Металик за отстъпеното място в групата!

Малко рано им благодариш на металиците...защо трябва да играем във "В"група,след като
в сайта на "Ювентус"1897--"Велбъжд"1919--"Спортклуб"1926,сега"Локомотив"1936 Кюстендил обсъждат варианта да си отстъпят правото за участие в "А"група на "Ботев"Пловдив.

п.п.
Може и да не ни дадете това право но...Благодаря,предварително,скъпи съграждани...Чакаме със затаен дъх,вашето решение...
Каквото и да решите ние после ще Ви дадем нашата история и тогава наистина ще станете отбора на град Пловдив!!!

Върни се в “Ботев”