3m0 написа:Първо да кажа ,че прочетох цялата тема за да не ме обвини някой,че пиша без да съм чел другите мнения.Според мен нещата ще се развият по следния сценарий:1.ФК Ботев се влива във Металик Сопот.;2.Отборът се мести от Сопот в Пловдив,именува се Ботев Пловдив и получава правото на участие на Металик Сопот във "В" група;3.Металик Сопот създават нов отбор,който започва участие на най-ниското ниво в зоните.
Нещата с приемствеността са ми малко мътни,защото е много сложна при вас схемата.Но ако наистина ФК Ботев няма задължения заради изтекла давност,то няма проблем новият клуб да е приемник на стария.От друга страна поемате задълженията на Металик.Ще видим съдебните решения.
Така ги виждам аз нещата,може и да не съм прав-ще видим.Но във всеки случай това "право на участие" във "В" група не го продават по РЕП-овете.В крайна сметка това е за доброто на Пловдив и футбола в града,така че съм "за".И искам да помоля Ki Cho да не се зарича,че ще замлъкне,защото той е от малкото със смислени коментари тук.
Колкото и да ти се иска мазен, потен буфер да стане същата история като вас, няма да стане! Ще си говорим след време /ако не сте се покрили всичките комплексари, които се навъдихте в нашата тема/!!!