bnborisov написа:ilian12 написа:50 000 не са малко пари. Това са поне 2-ма добри млади играча.
ако тези пари ще са проблем... за кво говорим?
Стига бе, това са глупости...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bnborisov написа:ilian12 написа:50 000 не са малко пари. Това са поне 2-ма добри млади играча.
ако тези пари ще са проблем... за кво говорим?
Abbiati написа:Първо, да кажа тва за Металик че не е верно, в смисъл, че никой нищо не е отказвал.
Второ, по темата: замислете се какво значат окръжните групи!
Нека не изпадаме в някаква крайна фаза на мъченичество и да се обричаме на поне 5 години забрава. Едно е догодина по това време отборът да е влязъл в Б група и да се стяга да атакува А група, друго е да е влязъл в А окръжна.
Освен това, започването от окръжна група би означавало че сме Ботев 2010, а ние не сме /буферите да мълчат!/
И последно - при все по-силния натиска за намаляване на формата на А група, ние не можем да се отдалечаваме от нея насила. Мерси на Митко Лишев за пожеланията, айде сега да ходи да си слуша новините за Левски!
Ботев не е тим за окръжна група! Няма нищо лошо да се вземе лиценза на Металик примерно, това не означава загуба на идентичност!
tarator4o написа:Здравейте! Пиша до тоя приятел с "буферите" и "софианци". Пич ти не си в ред. За софианци вашият отбор не е първа грижа. Искам да кажа, че ако някой пише нещо за отбора Ви това е, защото случая е интересен а отбора уважаван. Честно казано не вярвам много хора в София да дават мило и драго за Ботев но пък още по силно се съмнявам, че му пречите на някой. Тъй, че не мисли, че като не сме раждани под тепетата та видиш ли сте ни голям трън в очите. Просто изказваме мнение като всички и се надяваме да помогнем. Успех на Ботев! Накъдето и да хванат... дано се справят момчетата. Винаги са ми били симпатични заради нрава си да не полегват както на сините така и на червените.
И знам, че ще потърсиш световната конспирация и в това но според мен също е по-добре да почнете на чисто. Просто си мисля, че ако Левски се докара до там аз бих желал това да стане с него. (от левски съм)
П.С. За буферите не знам какви са Ви драмите с тях. Знам, че доста се мразите тъй, че може би техните съвети са такива по-скоро за да Ви видят на дъното. Сами решете кое е най-важното.
То е ясно, че нито софианци нито буфери ще ви помагат по пътя. Ама дотогава нека всеки, който реши, че темата Ботев го вълнува си изказва мнението свободно. Не виждам нещо да Ви пречим.
емо73канар написа:За да имаме силен отбор всички трябва да седнат на една маса и да се разберът,а не УС да се опитва да направи нещо а Барека и хората около него да им пречат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта