Кой път ще избере Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Кой път ще избере Ботев?

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 07 юни 2010 20:10

bnborisov написа:
ilian12 написа:50 000 не са малко пари. Това са поне 2-ма добри млади играча.

ако тези пари ще са проблем... за кво говорим?

Стига бе, това са глупости...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Berserk
Контакти:

Мнениеот Berserk » 07 юни 2010 20:18

Моето мнение е, че нямаме право да бъдем сантиментални. Не и в този случай. Заради оная селска мистрия изгубихме цяло поколение ботевисти. Адмирации за малките канари, които не познават Ботев без христолов. Възможно най-скоро трябва да се завърнем в елита и по възможност да защитим името на Ботев, такова, каквото беше преди селския.
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 07 юни 2010 21:33

За какво си говорим бе приятели? Та италиянците се събраха от движение и играехме равностойно в А група а и бихме буферите със свободни агенти.
За какви къзщички и основи става въпрос? Ако сме дори във В група всеки може да ти открадне даден талант без пари. За какъв градеж в аматьорския футбол говорим? А не дай си боже не влезем от раз. Какво следва, ами затъване в тресавището на посредствеността, с пример Нефтохимик.
Проблема на Ботев е базата и детско-юношеската школа , която доста се забатачи. Школата ще дава футболисти след 3-4 години при правилна работа и осигуреност. Само на Андрей школата е що годе добра с няколко много талантливи момчета( Неделев, Богданов). Със сигурност знам ,че той иска да държи правата на само един от тях.Другите ако се развият ще играят за нас. Футболисти обаче има бол от дублиращите отбори. Ние сме Ботев и те ще го усетят веднага,когато дойдат при нас.
Как и за колко време можем да подготвим "Колежа" за лицензиране, това е нещото което изисква време и ресурси ,които нямаме.
Ако КТБ се ангажира сериозно с отбора, няма проблем да стане в кратък срок след отдаването на концесия.
Аз съм умерен оптимист и смятам,че ще започнем от В група, въпреки силното ми желание да сме в Б група.
Ботев не е отбор за аматьорско ниво и дано кошмара за нас свърши по-скоро!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 07 юни 2010 23:54

Abbiati написа:Първо, да кажа тва за Металик че не е верно, в смисъл, че никой нищо не е отказвал.
Второ, по темата: замислете се какво значат окръжните групи!
Нека не изпадаме в някаква крайна фаза на мъченичество и да се обричаме на поне 5 години забрава. Едно е догодина по това време отборът да е влязъл в Б група и да се стяга да атакува А група, друго е да е влязъл в А окръжна.
Освен това, започването от окръжна група би означавало че сме Ботев 2010, а ние не сме /буферите да мълчат!/
И последно - при все по-силния натиска за намаляване на формата на А група, ние не можем да се отдалечаваме от нея насила. Мерси на Митко Лишев за пожеланията, айде сега да ходи да си слуша новините за Левски!
Ботев не е тим за окръжна група! Няма нищо лошо да се вземе лиценза на Металик примерно, това не означава загуба на идентичност!

+10000

аз няма кво да добавя към това мнение, освен че Лишев всъщност е написал не лош статия, дал си е мненитието, което аз лично не споделям. Но дал ни е трибуна и написал нещо истинско. мерси, митко лишев.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 08 юни 2010 00:53

Аз, както е ясно от предишните ми писаници съм привърженик на чистия Ботев, без слвания и пр., но пак, както казах преди, май съм от малцинството. Жалко, но щом така искат повечето, може пък и да греша. Все пак на събранието, ако там се решава какво ще се прави, не очаквайте да гласувам против мнението си. Митко Лишев определено ме изненада приятно със статията си и ми се чини, че има върху какво да се замислят хората бързащи към А група.
Ние не сме Нафтохимик. Нито Пуф-пафкаме, бирейки чиреши.
Идентичността ни няма да се загуби. Бъдете сигурни.
Все пак, демокрация сме. Каквото каже мнозинството следва са се приеме. Само имайте предвид, че този сезон югоизточната В ще е по-силна от източната Б, че и от половината А дори.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 08 юни 2010 09:33

За да имаме силен отбор всички трябва да седнат на една маса и да се разберът,а не УС да се опитва да направи нещо а Барека и хората около него да им пречат.

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 08 юни 2010 09:53

tarator4o написа:Здравейте! Пиша до тоя приятел с "буферите" и "софианци". Пич ти не си в ред. За софианци вашият отбор не е първа грижа. Искам да кажа, че ако някой пише нещо за отбора Ви това е, защото случая е интересен а отбора уважаван. Честно казано не вярвам много хора в София да дават мило и драго за Ботев но пък още по силно се съмнявам, че му пречите на някой. Тъй, че не мисли, че като не сме раждани под тепетата та видиш ли сте ни голям трън в очите. Просто изказваме мнение като всички и се надяваме да помогнем. Успех на Ботев! Накъдето и да хванат... дано се справят момчетата. Винаги са ми били симпатични заради нрава си да не полегват както на сините така и на червените.
И знам, че ще потърсиш световната конспирация и в това но според мен също е по-добре да почнете на чисто. Просто си мисля, че ако Левски се докара до там аз бих желал това да стане с него. (от левски съм)
П.С. За буферите не знам какви са Ви драмите с тях. Знам, че доста се мразите тъй, че може би техните съвети са такива по-скоро за да Ви видят на дъното. Сами решете кое е най-важното.
То е ясно, че нито софианци нито буфери ще ви помагат по пътя. Ама дотогава нека всеки, който реши, че темата Ботев го вълнува си изказва мнението свободно. Не виждам нещо да Ви пречим.

Знам че повечето от вас ни симпатизират и искат да се върнем там където сме били винаги,за което благодаря и то искрено.Говорих за медиите.Ако Левски примерно беше в това положение щяха ли да го съветват да започне от 5 дивизия а не от колкото е възможно по-горе за да си стъпи по-бързо на крака?Май там положението щеше да е друго.За това говоря,за медиите и то за някои от тях.На феновете и то истинските мога само да благодаря.А колкото до буферите,там отдавна нещата са познати.Те искат Ботев да е зле,независимо от тяхното отборче.То не ги интерисува чак толкова.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 08 юни 2010 09:55

емо73канар написа:За да имаме силен отбор всички трябва да седнат на една маса и да се разберът,а не УС да се опитва да направи нещо а Барека и хората около него да им пречат.

аз също не мога да разбера защо са тези изказвания на бареков, дори и да има някакъв интерес от ктб, не трябва ли да се срещнат с УС, защо така се обърна и си мълчи, така излиза че той е кривия в ситуацията, а най големия резил ще е да се споразумее със селския, тогава вече ще станем за посмешище, бареков в момента на никой не помага

Върни се в “Ботев”