Кой път ще избере Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Paco_1912
Контакти:

Re: Кой път ще избере Ботев?

Мнениеот Paco_1912 » 07 юни 2010 18:48

в новспорт сега написаха че от металик са поискали 50 000 лева за правото си на участие във В група и Марин Бакалов е отказал!
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

tarator4o
Контакти:

Мнениеот tarator4o » 07 юни 2010 18:51

Здравейте! Пиша до тоя приятел с "буферите" и "софианци". Пич ти не си в ред. За софианци вашият отбор не е първа грижа. Искам да кажа, че ако някой пише нещо за отбора Ви това е, защото случая е интересен а отбора уважаван. Честно казано не вярвам много хора в София да дават мило и драго за Ботев но пък още по силно се съмнявам, че му пречите на някой. Тъй, че не мисли, че като не сме раждани под тепетата та видиш ли сте ни голям трън в очите. Просто изказваме мнение като всички и се надяваме да помогнем. Успех на Ботев! Накъдето и да хванат... дано се справят момчетата. Винаги са ми били симпатични заради нрава си да не полегват както на сините така и на червените.
И знам, че ще потърсиш световната конспирация и в това но според мен също е по-добре да почнете на чисто. Просто си мисля, че ако Левски се докара до там аз бих желал това да стане с него. (от левски съм)
П.С. За буферите не знам какви са Ви драмите с тях. Знам, че доста се мразите тъй, че може би техните съвети са такива по-скоро за да Ви видят на дъното. Сами решете кое е най-важното.
То е ясно, че нито софианци нито буфери ще ви помагат по пътя. Ама дотогава нека всеки, който реши, че темата Ботев го вълнува си изказва мнението свободно. Не виждам нещо да Ви пречим.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 07 юни 2010 18:57

Първо, да кажа тва за Металик че не е верно, в смисъл, че никой нищо не е отказвал.
Второ, по темата: замислете се какво значат окръжните групи!
Нека не изпадаме в някаква крайна фаза на мъченичество и да се обричаме на поне 5 години забрава. Едно е догодина по това време отборът да е влязъл в Б група и да се стяга да атакува А група, друго е да е влязъл в А окръжна.
Освен това, започването от окръжна група би означавало че сме Ботев 2010, а ние не сме /буферите да мълчат!/
И последно - при все по-силния натиска за намаляване на формата на А група, ние не можем да се отдалечаваме от нея насила. Мерси на Митко Лишев за пожеланията, айде сега да ходи да си слуша новините за Левски!
Ботев не е тим за окръжна група! Няма нищо лошо да се вземе лиценза на Металик примерно, това не означава загуба на идентичност!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 07 юни 2010 19:03

Абе кво е нивото на А групата и Б групите? За кво изграждане говорим, като се има напрадвид, че футбол напрактика нямаме. Три години са ни напълно достатъчни да изградим всичко от А до Я, а в тея селски дивизии най-много да се забатачим още повече!
http://www.btv.bg/news/story/130269 !!!
Пък и Черноморец на Събев почнаха от В група, ако се намерят финанси всичко ще бъде прекрасно!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 07 юни 2010 19:07

Кво се чудите, на БФС им беше удобно посмешището на сельо, което си подиграваха и обругаваха както поискат, сега като се освобождаваме ни дават "съвети" и ни изхвърлят колкото може по-далеч от А група. Да до духат евроидиотите, дано още в първите си двубои в Европа отпаднат сега! Само Берое да се представят добре, че и те сигурно са им трън в очите че не можа още един шопски отбор да играе в "ивропата".
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 07 юни 2010 19:11

Това с дългият път си е безумие.

Когато харесваш едно момиче и искаш да е твоя:
1. Правиш всичко по силите си да е твоя.
2. Записваш се във фитнес клуб и тренираш усилено 6 месеца. Правиш си пластични операции и не се показваш пред хора 2 месеца - докато заздравеят раните. 4 месеца ходиш на курсове по танци. 6 месеца - курсове по актьорско майсторство и поведение. Даваш си 3 години срок за да позабогатееш, 6 месеца проучваш начина й на живот и ... на 5-та година се запознаваш с нея.

Колкото по-посредствен е някой, толкова повече има изисквания. Към другите. :evil:

След като ЦСКА, Левски, Локо Сф (и другите с големи претенции) се провалиха тази година и не взеха нито титла нито купа, да ходят в Б окръжна да се развиват и поставят нови основи като толкова искат.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 07 юни 2010 19:12

Колкото по-горна група,толкова по-скоро силен Ботев!статята е в стил недоброжелател на Ботев ,които много добре знАе,че минимум 5 години лутане по групите би се отразилио катострофално за клуба!интересно ако някога левски и цска изпаднат в нашето положение ще има ли подобни слова за насърчаване към Б окръжна!супер глупаво е мнението,че ако почнем от по-долна група отбора ще се обиграе!та ние докато стигннем от Б окръжна до А група,футболистите ще се пенсионират ;)пък и тея дето започнат от окръжните,на тях ли после да разчитаме за силен Ботев и борба за евротурнирите... не знам дали има варянт за Б още,но ако не, В е наи-ниската група в която последиците няма да бъдат толкова катострафални........

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 07 юни 2010 19:14

По който и път да тръгнем, откъдето и да започнем, можете да сте сигурни в едно - ние ще подкрепяме отбора и УС!Единственото към което може да имаме претенции на този етап е да се говори на разбираем език и да се изясни ситуацията пред болшинството от фенове.

ivailodd
Контакти:

Мнениеот ivailodd » 07 юни 2010 19:15

Прекрасна статия,успокоих се.Сега ще спя спокойно. Ще се опитам да забравя и обещтанията за отборите от "Б" група които много искаха да се сеят/влеят/в нас. УСПЕХ!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 07 юни 2010 19:20

1912 написа:Колкото по-горна група,толкова по-скоро силен Ботев!статята е в стил недоброжелател на Ботев ,които много добре знАе,че минимум 5 години лутане по групите би се отразилио катострофално за клуба!интересно ако някога левски и цска изпаднат в нашето положение ще има ли подобни слова за насърчаване към Б окръжна!супер глупаво е мнението,че ако почнем от по-долна група отбора ще се обиграе!та ние докато стигннем от Б окръжна до А група,футболистите ще се пенсионират ;)пък и тея дето започнат от окръжните,на тях ли после да разчитаме за силен Ботев и борба за евротурнирите... не знам дали има варянт за Б още,но ако не, В е наи-ниската група в която последиците няма да бъдат толкова катострафални........

Екстра е статията.Човека споменава,че какъвто и път да поемем ще е без цървула.Не е фатално,че няма празнуваме 100 годишнината в А група!Важна е стратегията пред клуба!Най-вероятно ще започнем от В група.
12 март 1912 г.

Изображение

Върни се в “Ботев”