хора, ще си позволя едно мнение настрана от фенските ми чувства:
за да вземе бареков лиценза на Ботев на ДХ, той трябва да вземе Ад-то. В момента обаче АД е в процедура по несъстоятелност. Не знам изобщо дали и кога/т.е. се цената на колко време/, дори и да приемем че гадното селско изчадие се съгласи, може да има подобно "вземане".
Отделно стои въпроса, който си задавахме със страшна сила през зимата: Кой купувач ще иска да плаща чужди 4 милиона дългове...?
Опциите: ЗА и ПРОТИВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Опциите: ЗА и ПРОТИВ
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- Jeff Ament
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HaErtU4CU0Y[/youtube]
Да помогнем за възраждането на любимия ни клуб! Да докажем най-вече на себе си, че можем и ще го направим!
Да помогнем за възраждането на любимия ни клуб! Да докажем най-вече на себе си, че можем и ще го направим!
12 март 1912 г.

botevist1912 написа:Само като си помисля за Б Окръжна и ми се повдига.Та ние имаме 98 годишна история бе хора...какви окръжни групи кви 5 лева.
За 5 години (че и повече) ще загубим толкова фенска маса колкото неможете да си представите. Не ми ги говорете , че се раждаш Ботевист няма такъв филм.
Много си прав.Избираме варианти 2 и 3 ,само че тогава няма да имаме история /според феновете може да имаме/ защото по документи щесме създадени 2010, а Ботев 1912 ще бъде закрит през същата тази година от дх. Избираме вариант 1 и си запазваме историята и уважението на всички,макар,че ще е трудно защото митко е казал сега ще дойдат при мен да ми се молат,а не виждам някой да иска да говори с него камоли да му се моли на простака
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Пичове и пички,
ще запитам нещо, което питах сутринта:
През 1912 Ботев Пловдив е създаден, за да
А: Вързоди и пребъде идеалите на възрожденците,
или
Б: Да играе в "А" група?
Да, по трудния начин е по-трудно.
Да, по трудния начин ще загубим членска маса /по това бих спорил, но да речем/
Да, по трудния начин ще играем срещу Конарета и паланки,
НО - това е Ботевия начин!
Нали не си въобразявате, че през 1876 Априлското възстание се е случило за един ден?
Нали не си въобразявате, че Ботевата чета е сформирана след читиридневен запой в "някоя квартална кръчма" в Браила?
Нали не си въобразявате, че са когато отборът тръгва на първото си турне в Турция, играчите отиват с идеята да се върнат с три славни победи.
Ботев-Пловдив сигурно ще загине като клуб. Може би три дни след футбола като игра, може би три дни преди нея, но това няма да е днес.
Нека направим каквото трябва!
Сега всички нази гледат!!!
ще запитам нещо, което питах сутринта:
През 1912 Ботев Пловдив е създаден, за да
А: Вързоди и пребъде идеалите на възрожденците,
или
Б: Да играе в "А" група?
Да, по трудния начин е по-трудно.
Да, по трудния начин ще загубим членска маса /по това бих спорил, но да речем/
Да, по трудния начин ще играем срещу Конарета и паланки,
НО - това е Ботевия начин!
Нали не си въобразявате, че през 1876 Априлското възстание се е случило за един ден?
Нали не си въобразявате, че Ботевата чета е сформирана след читиридневен запой в "някоя квартална кръчма" в Браила?
Нали не си въобразявате, че са когато отборът тръгва на първото си турне в Турция, играчите отиват с идеята да се върнат с три славни победи.
Ботев-Пловдив сигурно ще загине като клуб. Може би три дни след футбола като игра, може би три дни преди нея, но това няма да е днес.
Нека направим каквото трябва!
Сега всички нази гледат!!!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
antonzzzz написа:hetfield написа:Не само,че ще бием ами и то знаете ли какви имена Левски (Карлово),Арсенал (Казанлък)ако някой знае още да каже.Сигурен съм,че има някъде и някой Локомотив като за тръпка.С това повече искам да разведря темата отколкото някой да се чувства обиден
Както виждаш,някои хора ги интереува дали бие...защото ако пада-вече не са от Ботев.
БОТЕВ трябва да се подкрепя безрезервно.
Аз съм за вариант 3.С изяснен план за бъдещето!
Реално за тези 5 години можем да възродим пепелта,оставена от селския. И то с хора,които носят БОТЕВ в сърцето си( най-малкото други няма да искат да дойдат в клуба,но те така или иначе не ни трябват). За 5 години можем да имаме готов стадион.
Незнам какво си пил,но аз след една безсънна нощ и кутия цигари , като чета такива убийствени за клуба изявления се чудя как може да има толкова елементарни хора,които смятат че е по-важно някой да те потупа по рамото и да каже:"Браво,много си горд и смел!Не се спря пред нищо за да доубиеш собствения си клуб."Пред това "БОТЕВ" да играе след 1 или 2 г. отново в "А"гр. пред пълни трибуни.
Ако на 15 .06,БОТЕВ се озове в зоните, на събранието някой от 16 -те ентусиасти или всичките трябва да са готови за ритуално самоубийство за да откупят срама от собствената си некомпететност!
-
- Контакти:
Този път трябва да си отстояваме позицията до последно! Ботев във В група, никакви окръжни, който иска да се тупа в гърдите!
3latan написа:antonzzzz написа:hetfield написа:Не само,че ще бием ами и то знаете ли какви имена Левски (Карлово),Арсенал (Казанлък)ако някой знае още да каже.Сигурен съм,че има някъде и някой Локомотив като за тръпка.С това повече искам да разведря темата отколкото някой да се чувства обиден
Както виждаш,някои хора ги интереува дали бие...защото ако пада-вече не са от Ботев.
БОТЕВ трябва да се подкрепя безрезервно.
Аз съм за вариант 3.С изяснен план за бъдещето!
Реално за тези 5 години можем да възродим пепелта,оставена от селския. И то с хора,които носят БОТЕВ в сърцето си( най-малкото други няма да искат да дойдат в клуба,но те така или иначе не ни трябват). За 5 години можем да имаме готов стадион.
Незнам какво си пил,но аз след една безсънна нощ и кутия цигари , като чета такива убийствени за клуба изявления се чудя как може да има толкова елементарни хора,които смятат че е по-важно някой да те потупа по рамото и да каже:"Браво,много си горд и смел!Не се спря пред нищо за да доубиеш собствения си клуб."Пред това "БОТЕВ" да играе след 1 или 2 г. отново в "А"гр. пред пълни трибуни.
Ако на 15 .06,БОТЕВ се озове в зоните, на събранието някой от 16 -те ентусиасти или всичките трябва да са готови за ритуално самоубийство за да откупят срама от собствената си некомпететност!
Тъжно!
3latan Да разбирам ли,че ако почнем от зоните ти абдикираш?Защото ако е така разбирам сина ти
hetfield написа:3latan Да разбирам ли,че ако почнем от зоните ти абдикираш?Защото ако е така разбирам сина ти
... дано не си прав!
Благодарско за добрите ти думи за това, което мисля.
Полу на шега, полу на сериозно:
Нека сме мастъри на съдбата си, а не пъпети в ръцете на разни хора!
Знам ще разбереш играта на думи, а и не само ти.
Разбрах те,разменил си някоя буквичка
Наистина не бива да се караме и отново да се делим на групички.Всички искаме едно,а как ще се постигне?Принципно всеки един вариант е обречен по някакъв начин,но и всеки води до А група.Без 1-вия който за мен е абсурден и нереален