Опциите: ЗА и ПРОТИВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Re: Опциите: ЗА и ПРОТИВ

Мнениеот кан72 » 04 юни 2010 13:58

3latan написа:На всички революционери тип "камикадзе" ще кажа,че съм трето поколение Ботевист и преди време с огромно желание купих на малкия си син, екипче на БОТЕВ.Преди около година ми каза,че вече не е от БОТЕВ,защото не иска да бъде от отбор,който постоянно пада.РАЗБРАХТЕ ЛИ!Тази моя драма ще се повтори в стотици ботевистки семейства ако изпаднем до зоните.
Не ми пука дали начело ще е Бакалов или Бареков!Искам да видя отново Великия БОТЕВ какъвто го помня!
Да седнат Барека и УС и да се разберат в името на БОТЕВ!Без компромиси няма как да станат нещата.Иначе ще си останем мъченици-неудачници,с които всеки може да се гаври!
+1000000.да сядат и да се разбират,в момента Барека е мн нужен .

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 04 юни 2010 13:59

Абе вие добре ли сте, да почваме от от най-долната група.Мислете малко!!! Какви ще бъдат тия играчи дето ще се навият да играят по селските стадиони.Да не говорим ако ние феновете тръгнем да ходим по селата както там няма стадиони и полиция само мизерии, ще стават. Да не очаквате, че Колежа ще се напълни примерно срещу Вихър Войводиново. Ако започнем от Б окръжна ние убиваме желанието на хората да ходат по мачове, на спонсори да дават пари.

Решението е едно и няма какво да го мислим, интензивни преговори с отбори от Б Източна група. Като алтернатива виждам Миньор Раднево, Свиленград, Волов Шумен, Любимец. Последния изглежда най-възможен от четирите варианта, Любимец е най-малкият град от изброениете.

марашш
Контакти:

Мнениеот марашш » 04 юни 2010 14:00

3latan написа:На всички революционери тип "камикадзе" ще кажа,че съм трето поколение Ботевист и преди време с огромно желание купих на малкия си син, екипче на БОТЕВ.Преди около година ми каза,че вече не е от БОТЕВ,защото не иска да бъде от отбор,който постоянно пада.РАЗБРАХТЕ ЛИ!Тази моя драма ще се повтори в стотици ботевистки семейства ако изпаднем до зоните.
Не ми пука дали начело ще е Бакалов или Бареков!Искам да видя отново Великия БОТЕВ какъвто го помня!
Да седнат Барека и УС и да се разберат в името на БОТЕВ!Без компромиси няма как да станат нещата.Иначе ще си останем мъченици-неудачници,с които всеки може да се гаври!

ДАНО ПОВЕЧЕ БОТЕВИСТИ ВНИКНАТ В ДУМИТЕ И ДРАМАТА.
Не си единствен, моя син пък днес не искаше да си сложи екипа за да не го подигравали,а след 5 години какво ли ще е?

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 04 юни 2010 14:06

3latan написа:Да седнат Барека и УС и да се разберат в името на БОТЕВ!Без компромиси няма как да станат нещата.Иначе ще си останем мъченици-неудачници,с които всеки може да се гаври!

Бареков лиценз ли притежава, че трябва с него да се разбира УС?
Моята дъщеря е от Ботев и не я вълнува дали отборът пада. Така съм я възпитал!
Заедно пеем - и мъката и радостта
ще споделиме на света
и нищо няма да ни спре
не ще умре, не ще умре......но вече забелязвам доста мнения на хора, които искат да споделят само радостта.........
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 04 юни 2010 14:14

terro написа:
3latan написа:Да седнат Барека и УС и да се разберат в името на БОТЕВ!Без компромиси няма как да станат нещата.Иначе ще си останем мъченици-неудачници,с които всеки може да се гаври!

ще споделиме на света
и нищо няма да ни спре
не ще умре, не ще умре......но вече забелязвам доста мнения на хора, които искат да споделят само радостта.........

terro, извинявай но болшинството от хората не искат да опитат до каца мед само при идеята, че може да има малко лайнце в нея, а ти ми говориш да се насадим на каца с лайна в която може и да има лъжица мед. Защо трябва да го правим по възможно най-трудният начин? Ние мазохисти ли сме?

Лично аз предпочитам да съм млад, красив и богат отколкото стар, беден и нещастен. Така искам да гледам Ботев победител в мачове от "А" група и в европейските турнири, а не обикалящ знайни и не знайни селски терени.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 04 юни 2010 14:16

http://www.news4000.bg/article-11585
Вече 11г. споделяме само мъката.Или може би си мазохист!?

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 04 юни 2010 14:17

terro написа:

ще споделиме на света
и нищо няма да ни спре

Човек ние сме фенове за нас нищо няма да се промени, обаче някакси не върви да кажеш на детето: "Хайде да ходим на мача с Светкавица (Манолско Конаре)..."
Същото важи с пълна сила за цялото подрастващо поколение.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 04 юни 2010 14:20

кан72 написа:

За мен философията е друга.Човек се ражда жълто черен,човек не става от Ботев.Довода не съм от Ботев защото е слаб говори много.И аз познавам няколко човека,които се пребоядисаха в последните години защото шампиони бяха съседите и нали се сещате където е добре там сме.Ами ваш проблем.А относно Бареков,на събранието го чакахме и викахме именно да седне и да каже.Сега не е нужен

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 04 юни 2010 14:27

Племеника ми е на 7 години.От 3 години живе в Амстердам,гледа мачове на Аякс,спортува в една формация на Аякс.Баща му е бивш спортист на Локомотив и какво ли не правеше да го накара и той да е Локомотивец,но знаете ли сега като ми звънне и ми казва всеки път " Вуйчо,Само Ботев".Не сяда пред камерата в Скайп без да сложи жълтата фанелка,шалче или знаме.Така,че или си или не си среден вариант няма

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 04 юни 2010 14:35

hetfield написа:
кан72 написа:

За мен философията е друга.Човек се ражда жълто черен,човек не става от Ботев.Довода не съм от Ботев защото е слаб говори много.И аз познавам няколко човека,които се пребоядисаха в последните години защото шампиони бяха съседите и нали се сещате където е добре там сме.Ами ваш проблем.А относно Бареков,на събранието го чакахме и викахме именно да седне и да каже.Сега не е нужен

Не става дума за тези от нас които сме болни на тема Ботев. Как предпочиташ да гледаш мач на Колежа? Заедно с още няколко човека или пред изпълнени трибуни? Само 5-10- % от хората са толкова запалени фенове (колкото нас). Ще бъде огромна грешка с действията си да отблъснем другите.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Ботев”