Yellow major написа:veseo написа:Yellow major написа:4.Ако се стигне до най-лошия вариант, Маринчо и УС с незабавна оставка!! По -добре да се заеме някой бизнесмен с добър доход отколкото ветерани без пари.
Примерно Коко, нали? Или Салерно? Като ти гледам начина на мислене, май скоро ще изминеш единия километър разстояние до другия стадион...
Моля те не ми говори по този начин!
Ако отидем в Б окръжна ,бъди сигурен, че ще се изпокарат и ветерани и бизнесмени.
Ако не реализират плана да игаем минимум от В група, УС с оставки.
Ти какво искаш децата ни да забравят какво е Ботев и А група? Нали ни убеждаваха ,че е говорено да ни допуснат до Б група?
Когато селския ги предупреждаваше, никой не му обърна внимание. Какви са тези юристи ,които са по-зле от един селянин?
Бесен съм!
И аз мога да сформирам отбор от Б окръжна с моята заплата! Не ми ли вярваш!
Ти вместо да благодариш на хората жертвали толкова много време и пари им искаш оставките! Защо? Защото или БФС или просто фактите са срещу нас? Ако не е станало, може би означава че не е могло да стане. Хората правят толкова много а ти си бесен ... ми земе ти да водиш и да правиш лоби ... Ако погледнем реално фактите, без жълти очила, може би няма как да се почва от Б, просто няма как.